• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@LaRisaCca edaecoo edaecoo @coconatt H halleycik @Halfteacher @Skrkz17 @peraares kızlar heyecandan unuttuklarım var hasar 3.72ye düşmüşşşşşşşşş:halay::halay::halay::halay::halay::halay:doktora attım sonucu. Bakalım ne zaman gel diyecekkkkk
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy müthiiişşşşşşşşşşşşşş haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yuuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok çok ama çok sevndmmm bbgmmmmmmmm herşey çok güzel olucak bir adım daha yaklaştın allahın izni ile olcak bu sfer olcakkk bn hissediyorum az kaldıııı :KK36: :KK36: :KK49: :KK49: :halay: :halay: :KK60::KK200: bnce ilk adetle çağırır kuzuşş öyle tahmn edyrmmm :dondurma::dondurma:

Günaydın çiçeğim nasılsın 🤗
İyiym kuzuş hava güzel bugun temizliğe giriştim hemen 🤭 sen nasılsın , sen neden rahat durmuyosun yahu bu gebe halinle halı kaldırma falan. Biraz umursamaz olcan mecbur canımcım.

Gerçi Ben ohss geçirdiğimde mutfak dağınık diye ağlamıstım günlerce. Kalkıp ufak ufak yapmaya calısıp yatıyodum geri çorba bile yapamıyorum diye psikolojim yerle bir olmustu 🥺Gebe kaldığımda nasıl temizlik iş yapacam diye düşünüyorum ama gebeliğimden önemli değil mecbur oturcam yerime 🤷🏻‍♀️

Doyduk valla ev tiril tiril oldu maşallah neyse bu birkaç gün idare eder bizi 😁yok canım dün arayamadılar inşallah bugün artık

Danışmıştım canım yapar demişlerdi,prospektüsünde de yazıyor.bilemedim.. yorgunluktan da olabilir. Ama geçti hamd olsun şuan yok.

Canım yorgunluktan da olabilir. Haklısın. Ama kasık ağrım hiç yoktu şuanda da yok. Lutinusu koyunca oluyor sadece. Ben bunu transfer zamanı sormuştum yapar demişti hemşirem. Acaba sadece bende mi oluyor yaygın bir etki mi bilemedim.prospektüsünde de rahim kasılması yazıyor.

Aklımda olsun canım 💛 bundan sonra denerim. Ama limon tansiyona etki etmez mi

Canım yapmaması değil mevzu bi gelse ben ona seve seve yaptırırım yapmadan gidemez 2 keredir beni ekiyor mevzu o 😁

Canım mevsimsel. Dün müge anlı ile programdaki dr un da migreni tutmuştu kaçgündür. edaecoo edaecoo nun başı ağrıyordu, annemin ağrıyordu... Herkeste durum aynı canım

Geçen market alışverişinde, markette kasap da var, hamurber eti yapıyor diye kasabımız Hamburg er ekmeği aldım ama "eti yapmadım abla "dedi. İyi aklıma getirdin. Afiyet olsun canım ben de yapayım 🤗

Günaydın Canım idrar testinin hassasiyetine değil kan testine bakacağız. Hadi bir kan ver de gel inşallah güzel sonuçlar alacağız 🤗
Him ins ekmez de sende yapmazsın artik yoruluyosun 💙

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy müthiiişşşşşşşşşşşşşş haber buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yuuuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok çok ama çok sevndmmm bbgmmmmmmmm herşey çok güzel olucak bir adım daha yaklaştın allahın izni ile olcak bu sfer olcakkk bn hissediyorum az kaldıııı :KK36: :KK36: :KK49: :KK49: :halay: :halay: :KK60::KK200: bnce ilk adetle çağırır kuzuşş öyle tahmn edyrmmm :dondurma::dondurma:
inşallah canım ya, ilk adet bayrama denk geliyor, zorla açtırıyormuşum kliniği :KK70: :KK70:

inşallah canım ya, ilk adet bayrama denk geliyor, zorla açtırıyormuşum kliniği :KK70: :KK70:
kuzuş bnm tüp bebek merkezi çalışıyordu hep onlara izin yoktu belkide szdede çalışırlar 9 gün kapanma yapacaklarını sanmıyorum işlemleri o zmnlara denk gelenlerde vardır elbette :KK36: :KK36:

İyiym kuzuş hava güzel bugun temizliğe giriştim hemen 🤭 sen nasılsın , sen neden rahat durmuyosun yahu bu gebe halinle halı kaldırma falan. Biraz umursamaz olcan mecbur canımcım.

Gerçi Ben ohss geçirdiğimde mutfak dağınık diye ağlamıstım günlerce. Kalkıp ufak ufak yapmaya calısıp yatıyodum geri çorba bile yapamıyorum diye psikolojim yerle bir olmustu 🥺Gebe kaldığımda nasıl temizlik iş yapacam diye düşünüyorum ama gebeliğimden önemli değil mecbur oturcam yerime 🤷🏻‍♀️
aynı bizzzz :KK70: cnkümmm pskolojimiz bozukkk

çok üzüldm canımm :KK43: bnde kimyasal yaşamıştım ilk tüp bebeği
Benim 5.canim maddi olarak toparlansam gene denerim biraz da kilom var onu da veririm vs...ama o kadar masraflı ki arabamızı satmistik en son...nasil ederiz bilmiyorum ama içimdeki sesi dindirrmiyorum bosver..olmazsa dur diyemiyorum :KK61:

Back
X