• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlarla sonuçlansın inşallah güzel artmıştır 💛

Aynen canım 🤗 çok şükür şimdi iyiyim
Teo hepimizi n aklını aldı heyecanla bekliyoruz😁

Yaaa hadi atsınlar artık 😍

Günaydın bebişim 💚

😑çok üzüldüm canım . İnşallah yeni ayda gebelik müjdeni alırsın 🤗

Yeşilcim benim düşüklerim hep 13-16 hafta arasında olduğu için bu ay tekrarlayan düşük mevzusunda benim açımdan önemli. Bir de ben bu ay ebru hanıma gitmiyorum. Randevumu 26 nisana ertelemişlerdi. 23 ündeydi randevum cumaya denk geliyormuş hafta sonuyla birleştirmişler. Epeydir de bebişleri görmemiştim. İskenderundaki dr a gittim. İkili taramam yapıldı herşey yolunda göründüğünden randevumu iptal ettim. Benim burdan oraya her gidişim 1000₺ me patlıyor,herşey yolunda olunca gerek duymadım.
Sorma kız sabah siteyi nasıl açtım bilemedim 🤣🤣

kuzuş bnm tüp bebek merkezi çalışıyordu hep onlara izin yoktu belkide szdede çalışırlar 9 gün kapanma yapacaklarını sanmıyorum işlemleri o zmnlara denk gelenlerde vardır elbette :KK36: :KK36:
Diğer forumda yazmışlardı, bazıları açık bazıları kapalı ama sadece ilk 2 günmüş.. Kliniği aramakta fayda var :)

kuzucummm hiç üzülmee tmm mı ltfen daha yolunda başındayızz elbette o bebiş buraya gelecek sadece bzimkiler nazlı bebikler baakrsın doğal yoldan gelecek sana kafandan çıkar ve rahat olmaya çalış kafan boş olunca herşey yoluna giricekk seni seviyoruzzz :KK60:
Vakti zamanı var demekten başka sey yokki🙏🏽❤️
Günaydın canım hiç kafana takma bende bu durumu 2 kez yaşadım 2 aşılama yaptırdım ve sonuç alamadım çok ümitsizliğe kapılmıştım hata yaptım nasipmiş herşey bunu anladım umudunu sakın yitirme canım dualarımdasın 🙏birde yanlış anlamazsan aşılama yaptırmana neden olan faktör neydi?
2 yillik evliyim, son bir yila yakındır doktora gittigimde catlatma ignesi femara gonalf aşılama ya basladik, pcosum esimde normal değerleri. 🤷
@LaRisaCca @edaecoo coconatt coconatt @halleycik S Spagetti bolonez @Skrkz17 @peraares kızlar heyecandan unuttuklarım var hasar 3.72ye düşmüşşşşşşşşş:halay::halay::halay::halay::halay::halay:doktora attım sonucu. Bakalım ne zaman gel diyecekkkkk
Yaaaaa ne guzeeeel😍🥳🥳🥳
Canım benim, vardır Allah'ın bir bildiği, eminim ki en iyi zamanda sana o müjdeyi nasip edecektir. :KK200:
Vakti gelmedi demekki daha 🙏🏽

Yok kuzum adet ağrılarım başladı haftaya yeniden doktor yolu gözüktü bana. Nasip değilmiş demekki vakti var🙏🏽
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım sıkma canını her ay yeni bir dönem bizim için.İnşallah en hayırlı vakitte olur bizlerinde 🤲

Back
X