• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vakti zamanı var demekten başka sey yokki🙏🏽❤️

2 yillik evliyim, son bir yila yakındır doktora gittigimde catlatma ignesi femara gonalf aşılama ya basladik, pcosum esimde normal değerleri. 🤷

Yaaaaa ne guzeeeel😍🥳🥳🥳

Vakti gelmedi demekki daha 🙏🏽
Canim negatif mi oldu :( uzulme insallah Rabbim emeklerinin karsiligini verecek en kisa zmanda cabalamaktan hic vazgecme cnm Rabbim kolaylikla nasip etsin insallah dualarimiz seninle.

Canım aynı durumdayız benimde eşimde sorun yok bende pcos görünümü vardı ama pcos bi dezavantaj değil aslında avantaj bu tür tedavilerde bence tüp bebek deneyebilirsin canım ben 3. Aşılamayı düşündüm burda araştırdım herkes aşılamanın spermde sorun olduğunda daha başarılı bi sonuç verdiğini yazıyordu ve aşılamalar maliyetsiz gibi gözüküyor fakat 3 aşılama bi tüp parası ve başarı oranı çok çok az malesef tüpe göre bu tüp yaptırdığım doktor neden bi aşılama daha denemiyosun demişti doktorlar büyük bi sorun görmedikçe biraz daha aşılamayı zorluyor ama bizim piskolojimizi hiç düşünmüyolar
Canim hayirli haberlerini bekliyoruz kan verdin dimi? Insallah cok guzel artmistir:anneadayı::KK200:

Yaa sabah kalktım ilk karnıma geliyo Günaydın miniğim diyor 🙈 bende şimdiden böyleyse ileride beni unutacağını düşünüyorum 🙈
Yaaaa çok duygusal 🤗💛 seni unutması mümkün değil de hasretine kavuşuyor
bnmki küs olsak ble sevmeden uymuyo göbüşümü :KK70: :KK70: çocuguyla küs degil
Hahahaah 😂😂😂 anam barış artık şu adamla ☮️😂
günaydınnnnnnn.....
doktordan geldim şimdi yumurta kontrolünden.bu ay yine 18mm bi yumurtam olmuş yarın sabah iğneni yaptır dedi doktor.hayırlısı bakalım bu aya nasip mi?
Kuzucum gözün aydın 🤗 inşallah bu ay gebe kalırsın 🤗
LaRisaCca LaRisaCca @edaecoo @coconatt @halleycik @Halfteacher Skrkz17 Skrkz17 @peraares kızlar heyecandan unuttuklarım var hasar 3.72ye düşmüşşşşşşşşş:halay::halay::halay::halay::halay::halay:doktora attım sonucu. Bakalım ne zaman gel diyecekkkkk
Teo m benim yaaa canımıniçi arkadaşım 🤗💛 o kadar mutluyum ki senin adına 🤗 bak gördün mü bu ay başlayacaksın Allah ın izniyle ve aramıza geliyorsun 🤗
Anladım canım dikkat et kendine bu haftalarda , vücudunu zorlama işle güçle yani ..iskenderun’daki doktorda İkili taramayı yaptırdıysan randevuyu iptal etmekle iyi yapmışsın 😉
Valla yeşilcim öylesi mantıklı geldi açıkçası artık detaylıya giderim diye düşünüyorum 🤔
Kizlar kimyasal gebelik yaşıyorum 28 e düşmüş degerim...
Aysun yapma ya 😔 çok üzüldüm . Dünkü artış beni çok umutlandırmıştı,kesin demiştim. Malesef her nasip vaktine esir. Rabbim kalbine ferahlık versin. Başka yumurta var mıydı?
İyiym kuzuş hava güzel bugun temizliğe giriştim hemen 🤭 sen nasılsın , sen neden rahat durmuyosun yahu bu gebe halinle halı kaldırma falan. Biraz umursamaz olcan mecbur canımcım.

Gerçi Ben ohss geçirdiğimde mutfak dağınık diye ağlamıstım günlerce. Kalkıp ufak ufak yapmaya calısıp yatıyodum geri çorba bile yapamıyorum diye psikolojim yerle bir olmustu 🥺Gebe kaldığımda nasıl temizlik iş yapacam diye düşünüyorum ama gebeliğimden önemli değil mecbur oturcam yerime 🤷🏻‍♀️
Duramıyorum ki aşko 😁 kafayı yerim . Sabah uyandım ev misss o kadar mutluyum ki.. canım normal ev temizliği olsa sorun yok haftada 1 de yapsam nolcakki zaten pandemiden dolayı eve kimseyi davet etmiyorum ama bu dönem temizliği mecbur yapılacak :işsiz:
Him ins ekmez de sende yapmazsın artik yoruluyosun 💙
Buna bile dua ediyoruz artık burcuş halimize bak :KK70:
Gül tatlısı bebişim 💛🤗
ben de isterim, bana da atar mısın, Eşim çok sever böyle şeyleri :))
Tabiki atarım hayatım hemen gönderiyorum
Benim 5.canim maddi olarak toparlansam gene denerim biraz da kilom var onu da veririm vs...ama o kadar masraflı ki arabamızı satmistik en son...nasil ederiz bilmiyorum ama içimdeki sesi dindirrmiyorum bosver..olmazsa dur diyemiyorum :KK61:
Canım bu tedaviler insanı hem maddi hem manevi tüketiyor haklısın. Belki biraz kilo versen yürüyüşe başlasan beslenme stilini değiştirsen faydalı olur? Ne dersin?
Sorma kız sabah siteyi nasıl açtım bilemedim 🤣🤣
Sorma sorma ben de hemen koştum kızlara 😂😂
he ya dün ekran görüntüsü aldım atacaydım da didim buralarda görür falan vazgeçtim. Her enstrümanı da çalıyor maşallah :KK70: LaRisaCca LaRisaCca adamın flütü varmış biz artık başka enstrüman alalım. Zil vardı Ankaranın Dikmeni dizisinde. Onu mu alsak :KK70:
Ahahahah kaşık alalım kaşık 😂😂😂
1 saat öncede ben vuruldum çatlatma iğnesi hayırlsı bakalım🍀😊
Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun 🥰
Kizlar kilom var biraz onu versem
Yuruyuse başlasam
Vitamini surekli kullansam

Sayi yada kaliten biraz artar mi :KK61:
Evet bak aklın yolu bir ne güzel düşünmüşsün vücudunu desteklemen elbette sana fayda sağlayacaktır 🤗💛

Hahahaah 😂😂😂 anam barış artık şu adamla ☮️😂

Kuzucum gözün aydın 🤗 inşallah bu ay gebe kalırsın 🤗

Teo m benim yaaa canımıniçi arkadaşım 🤗💛 o kadar mutluyum ki senin adına 🤗 bak gördün mü bu ay başlayacaksın Allah ın izniyle ve aramıza geliyorsun 🤗

Valla yeşilcim öylesi mantıklı geldi açıkçası artık detaylıya giderim diye düşünüyorum 🤔

Aysun yapma ya 😔 çok üzüldüm . Dünkü artış beni çok umutlandırmıştı,kesin demiştim. Malesef her nasip vaktine esir. Rabbim kalbine ferahlık versin. Başka yumurta var mıydı?

Duramıyorum ki aşko 😁 kafayı yerim . Sabah uyandım ev misss o kadar mutluyum ki.. canım normal ev temizliği olsa sorun yok haftada 1 de yapsam nolcakki zaten pandemiden dolayı eve kimseyi davet etmiyorum ama bu dönem temizliği mecbur yapılacak :işsiz:

Buna bile dua ediyoruz artık burcuş halimize bak :KK70:

Gül tatlısı bebişim 💛🤗

Tabiki atarım hayatım hemen gönderiyorum

Canım bu tedaviler insanı hem maddi hem manevi tüketiyor haklısın. Belki biraz kilo versen yürüyüşe başlasan beslenme stilini değiştirsen faydalı olur? Ne dersin?

Sorma sorma ben de hemen koştum kızlara 😂😂

Ahahahah kaşık alalım kaşık 😂😂😂

Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun 🥰

Evet bak aklın yolu bir ne güzel düşünmüşsün vücudunu desteklemen elbette sana fayda sağlayacaktır 🤗💛
Aminnn canım inşallah 19 mm bir tane yumuşum oluşmuş inşallah mucizeler Benimle ve tüm isteyenler le olur bu ay😍🥰🥰

Aminnn canım inşallah 19 mm bir tane yumuşum oluşmuş inşallah mucizeler Benimle ve tüm isteyenler le olur bu ay😍🥰🥰
Rabbim ol derse neden olmasın 🤗 rannim tüm isteyenlere bekleyenlere sağlıklı evlat gebelik ve doğum nasip etsin inşallah gebelere de sağlıkla kucağına aldırsın 🤗

Yok canım zaten unutsa da kızmam bu anı bekledik hep yaşasın her duygusunu 😍 ben arayamadım hastaneyi o aradı ilk testte ağlayarak bana gelişini hiç unutmıcam Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah kimseye aratmasın evlatlar sınamasın 🙏

Back
X