- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.947
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #86.001
Yok kız zannetmiyorum ama onlar gerekli tedbiri alıyorlardır bence telaş etme senİnşallahhh canım etiketlerim yaa ben sabah 8 buçukta verdim kan bozulur mu bişey olur mu ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız zannetmiyorum ama onlar gerekli tedbiri alıyorlardır bence telaş etme senİnşallahhh canım etiketlerim yaa ben sabah 8 buçukta verdim kan bozulur mu bişey olur mu ya
Dimi yaa çok sinir oldum sabah 10 buçuktan beri sonuç bekliyorumYok kız zannetmiyorum ama onlar gerekli tedbiri alıyorlardır bence telaş etme sen
çok normal bbgmm evde kalınca zmnla insan bunalıyor eşin nası sen nasılsın iyisiniz ama demi çok şükürGözümüz aydın öyleyse kuzucum rabbim devamını sağlıcakla sıhhatle getirsin inşallahohh yarasın et olsun vitamin olsun minnoşumada sana da
çok şükür iyiyim evde patlamak üzereyim sıkıntıdan  böyle değişik değişik hareketler yapmaya başladım
![]()
çok şükür yarabbim bi tane evladın varmış binlerce kez şükür canım rabbim sana ikiniciyide tattırsın inşallah bende tek cocugum annem bnden sonra hep düşük yapmış bak nedenini bulamamışlar tbi o zmnlarda imkanlar bu kdr geniş degil bana mucize demişler doktorlar belkide bekliyor yinee ksmetin olumsuz olma haklısın ama böyle şeyler yaşayınca insanın modu düşüyor hiç kolay olmuyorCanim 5.tedavim
1.negatif
2.pozotif 1 evladım var bin sukur nasil olmus o da inanamiyorum simdi
3.kimyasal
4.negatif
5.Kimyasal
Canim..genetikte sıkıntı yok ikimize de bakıldı...İlk basta esimde morfoloji hiz.problemi vardi yillar gecti geldi benim yas 40 a dayandı amh sayi problemi oldu bende
o yüzden sesin çıkmıyorrrrrBiraz isleri toplamak icin calisiyorum bu hafta kizlar
İs basi yaptim bugin![]()
Bekleyince çıkmaz kuzum beklemediğin zamanda hemen çıkarDimi yaa çok sinir oldum sabah 10 buçuktan beri sonuç bekliyorum![]()
Allah'a bin şükür kuzum iyiyiz ikimizdeçok normal bbgmm evde kalınca zmnla insan bunalıyor eşin nası sen nasılsın iyisiniz ama demi çok şükür![]()
Merhaba, kısıtlama saatleri dışında 65 yaş altı özel araçla istediği yere gidebiliyor. Otobüsle uçakla nasıl oluyor bilgim yok.Seyahat kısıtlamasi hakkında bilgisi olan var mı acil
Aynen öyle canımBekleyince çıkmaz kuzum beklemediğin zamanda hemen çıkar![]()
Allah razı olsun canim...iyi ki o var yoksa ne yapardım bilmiyorum.Ama ona bakınca cok üzülüyorum sanki boynu bükük kalmis wu hayatta tek kalacakmış gibi hissediyorumçok şükür yarabbim bi tane evladın varmış binlerce kez şükür canım rabbim sana ikiniciyide tattırsın inşallah bende tek cocugum annem bnden sonra hep düşük yapmış bak nedenini bulamamışlar tbi o zmnlarda imkanlar bu kdr geniş degil bana mucize demişler doktorlar belkide bekliyor yinee ksmetin olumsuz olma haklısın ama böyle şeyler yaşayınca insanın modu düşüyor hiç kolay olmuyorrabbim dayanma gücü versn canm dondurulmuş var mı hala embryo
En kötü 4e kadar vakitleri var kuzumAynen öyle canımneyse beklicez artık
sen nasılsın eşin nasıl oldu?
Antikorluyum benn maskesiz geziyomo yüzden sesin çıkmıyorrrrrçift maske taktın mı
![]()
gerçekten mi kızAntikorluyum benn maskesiz geziyom![]()
öyle düşünme kuzum, henüz her şey bitmiş değil.Allah razı olsun canim...iyi ki o var yoksa ne yapardım bilmiyorum.Ama ona bakınca cok üzülüyorum sanki boynu bükük kalmis wu hayatta tek kalacakmış gibi hissediyorum
Dondurulmuşum kalmadi zaten 2 yumurta toplanmisti baska da yok...
Ben de Maraş Usülünü çok seviyorum.. Carte Dor da hepsi güzel bence :))) Vienetta da güzel ama hemen eriyor :/Kız her dondurmayı denedimyeni hiç birşey kaçırmam
Ama bu ara en favorim Algida orman meyveli kutu![]()
bize çatlatma iğnesi günü ve ertesi günü demişti, yeterliymiş.Çok soru soruyorum kusura bakmayın bide çatlatma iğnesinden sonra hemen ilişki dedi doktorum akşama sizdede öyle oldumu sonraki günler ara verdinizmi çok özel olmazsa bilenler yazabilirmi