• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canim...iyi ki o var yoksa ne yapardım bilmiyorum.Ama ona bakınca cok üzülüyorum sanki boynu bükük kalmis wu hayatta tek kalacakmış gibi hissediyorum :KK43:

Dondurulmuşum kalmadi zaten 2 yumurta toplanmisti baska da yok...
Kuzum sen IVF mi yoksa ICSI mi yaptırdın? Tıpta çareler çok, geçen gün okudum hareketsiz spermi bile hareketli hale getirip yumurtanın içine enjekte ediyorlar...

Ayy teşekkür ederim yorumun için bizde sperm sıkıntısı vardı canım ama eşim tedavi görüyor 2 ay oldu inşallah o problem düzelmiştir o zMan ben yinede bugün ve gün aşırı olsun 😊
Aynen canım hadi belinize kuvvet 😁
Eşim için sadece bunlar var kuzum birde ameliyat olabilirsem eğer operasyon günü sperm tahlili yaptıracak doktor belki verir takviye ona da duruma göre.

Çok şükür kuzum bugün 5.gün ama iyiyim 🤲
Canım az da olsa sperm tüpte sıkıntı olmaz onu kafana takma sen rahatsızlanma da gerisi önemli değil
Canım ben kanı sabah 8. 45 9 civarı verdim geçen günle aynı olsun diye aynı labaratuvarda fakat makine daha olmamış 3te bidaha arıycaz çıkmazsa başka yere gitsem mi LaRisaCca LaRisaCca
Hayır kuzum onlar tedbir alır merak etme çıkmadı mı daha
Kök saldım bekliyorum larimm🤣🤣 bugünkiyle beraber böylee 😒Eki Görüntüle 2831001
Geliyor gelmekte olan 😁portim
Biraz isleri toplamak icin calisiyorum bu hafta kizlar
İs basi yaptim bugin🥰
Oooo sessizliğin sebebi belli oldu 😁 eline sağlık canım

Aynen canım hadi belinize kuvvet 😁

Canım az da olsa sperm tüpte sıkıntı olmaz onu kafana takma sen rahatsızlanma da gerisi önemli değil

Hayır kuzum onlar tedbir alır merak etme çıkmadı mı daha

Geliyor gelmekte olan 😁portim

Oooo sessizliğin sebebi belli oldu 😁 eline sağlık canım
Ben silik sanmıştım düne göre ama beklemiş halinde ince kıl gibi bi çizgi dünkünden daha koyu larii 😬 yarın inşallah olur artık 😂

Yaaaa çok duygusal 🤗💛 seni unutması mümkün değil de hasretine kavuşuyor

Hahahaah 😂😂😂 anam barış artık şu adamla ☮️😂

Kuzucum gözün aydın 🤗 inşallah bu ay gebe kalırsın 🤗

Teo m benim yaaa canımıniçi arkadaşım 🤗💛 o kadar mutluyum ki senin adına 🤗 bak gördün mü bu ay başlayacaksın Allah ın izniyle ve aramıza geliyorsun 🤗

Valla yeşilcim öylesi mantıklı geldi açıkçası artık detaylıya giderim diye düşünüyorum 🤔

Aysun yapma ya 😔 çok üzüldüm . Dünkü artış beni çok umutlandırmıştı,kesin demiştim. Malesef her nasip vaktine esir. Rabbim kalbine ferahlık versin. Başka yumurta var mıydı?

Duramıyorum ki aşko 😁 kafayı yerim . Sabah uyandım ev misss o kadar mutluyum ki.. canım normal ev temizliği olsa sorun yok haftada 1 de yapsam nolcakki zaten pandemiden dolayı eve kimseyi davet etmiyorum ama bu dönem temizliği mecbur yapılacak :işsiz:

Buna bile dua ediyoruz artık burcuş halimize bak :KK70:

Gül tatlısı bebişim 💛🤗

Tabiki atarım hayatım hemen gönderiyorum

Canım bu tedaviler insanı hem maddi hem manevi tüketiyor haklısın. Belki biraz kilo versen yürüyüşe başlasan beslenme stilini değiştirsen faydalı olur? Ne dersin?

Sorma sorma ben de hemen koştum kızlara 😂😂

Ahahahah kaşık alalım kaşık 😂😂😂

Canım hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursun 🥰

Evet bak aklın yolu bir ne güzel düşünmüşsün vücudunu desteklemen elbette sana fayda sağlayacaktır 🤗💛
amiiinnnn canım inşallah🤲🏻❤️
bugün böyle içime bi neşe bi umut geldi hadi hayırlısı

Amin canım 🤗

Hemen gidip alıp yiyim 😁

A a mikroplara bak . Vallahi millet iş yapmaya eriniyor sıcak kafasına geçmiş adanada insanların 😁 ohh iyi yapmışsınız canım benim

Canikom iğne gününü sayma sonrasındaki 14. Gün test günün. Doktorum bana iğne yaptığım günü ve sonrasındaki günleri değerlendirebildiğim kadar değerlendirmemi söylemişti 1 hafta sonrasına kadar yani . Ama bizde sperm sıkıntısı yoktu eğer sizde varsa gün aşırı devam etmen gerekiyor
Onu da yiyelim 😂

Back
X