- 13 Şubat 2021
- 3.941
- 8.947
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #86.061
Amiinn çok sağolALLah acil sifa versin esin mi oldu sadece![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiinn çok sağolALLah acil sifa versin esin mi oldu sadece![]()
Oyy kuzum seninde ağır geçmiş yaOyy hoşgeldin aramıza taze annişbeni ayva,salatalık,soğuk süt ve tabiki canım dostum rennie çiğneme tableti rahatlatıyordu kuzum
Canım benim ciğerlerimde tutulma vardı , öksürük ve kalp çarpıntısı oluyordu saturasyon dengesizdi tabi bunlar baş ağrısı ve vücut ağrısı dışında olanlar. Ama ilaçlarımı ihmal etmedim bol meyve tükettim bağışıklık güçlendirici de günde 2 alıyordum
Insallah cabucak atlatir hafif sekilde sana da bulasmaz ins cnmAmiinn çok sağolevet ya işte iken ondan ona derken 10 kişiye bulaşmış nerdeyse
![]()
Cok sukur gecmis cnm artik tadini cikar yemeklerinOyy hoşgeldin aramıza taze annişbeni ayva,salatalık,soğuk süt ve tabiki canım dostum rennie çiğneme tableti rahatlatıyordu kuzum
Canım benim ciğerlerimde tutulma vardı , öksürük ve kalp çarpıntısı oluyordu saturasyon dengesizdi tabi bunlar baş ağrısı ve vücut ağrısı dışında olanlar. Ama ilaçlarımı ihmal etmedim bol meyve tükettim bağışıklık güçlendirici de günde 2 alıyordum
Allah razı olsun kuzum, bulaşmasın diye çok uğraşıyorum ama inşallah bulaşmazInsallah cabucak atlatir hafif sekilde sana da bulasmaz ins cnm
Insallah canim Allaha emanetsinAllah razı olsun kuzum, bulaşmasın diye çok uğraşıyorum ama inşallah bulaşmaz![]()
Aynen canım. Eşim bana göre daha hafif atlattı bin şükür. Hatta bana o baktı diyebilirim çünkü ben gerçekten 2. Haftada hastaneden kıl payı dönmüş olabilirimOyy kuzum seninde ağır geçmiş yakociko ilaçları düzenli alıyor bende senin gibi bol bol meyve sebze sıkıp veriyorum yanında bende içiyorum tabi ne olur ne olmaz diye birde vitaminler var onları veriyorum.
En kötüsü de o biliyor musun? Tat yok koku yok. Normal şartlarda sarımsak sütü içebilmrk mümkün değil nasılsa koku almıyorum diye lıkır lıkır içiyordumCok sukur gecmis cnm artik tadini cikar yemeklerin❤
Evet canım aralığın başında idi . Hatta tüp için ilaçlara başlamıştım tedavi yarıda kalmak zorunda kaldı şubatta devam ettikLaRisaCca sen ne zmn covid oldun cnm hamulelikten once dmi?
Ay Allah korumuş kuzum rabbim bir daha yaşatmasın bir an öncede kurtarsın şu illettenAynen canım. Eşim bana göre daha hafif atlattı bin şükür. Hatta bana o baktı diyebilirim çünkü ben gerçekten 2. Haftada hastaneden kıl payı dönmüş olabilirim
En kötüsü de o biliyor musun? Tat yok koku yok. Normal şartlarda sarımsak sütü içebilmrk mümkün değil nasılsa koku almıyorum diye lıkır lıkır içiyordum
Evet canım aralığın başında idi . Hatta tüp için ilaçlara başlamıştım tedavi yarıda kalmak zorunda kaldı şubatta devam ettik
Evet sen bu işi biliyorsun bakAfiyet olsun canım
Valla bende ıspanaklı patatesli börek , dolma, sarma, cacık var an itibariyle.. dolma ve sarma ocağa geçmek üzere gerisi hazır
Oooo annenin eline sağlık size de şiffa olsun canım
Kadın msj atıp halini hatrını bile soruyor daha napsın sana
10 gün teorim kesinlik kazandi portim
Valla ben hataylıyım böyle isimleri pek duymadım
Ayy rabbim hiç eksiltmesin arttırsın inşallah kuzucum
Yemediğimiz hiçbirşey kalmasın![]()
Ay hataylıların mutfağı çok güzel diye duyuyorum ya hiç yemek nasip olmadıKuzuş Hatay mutfagı yaz tek tek görürsün bunları nası biseylergel beraber yiyelim
![]()
İftardan sonra hepsini aratayımda canım az çeksinO zmn anlayacağınız dilden yazayım mıayalı çorba dediğimiz etli pirinçli çorba cevizli biber muhammara die geçiyor glba dışarı da zahter salatası kekik salatası demek
dolma sarma cacık her yöre bilir külçe de yazın onu Google o açıklasın size
![]()
4 gün vurdum galiba ya da 3 tam hatırlamıyorum. Ya hem hormon alıyosun vücuda hem de iğneler de para yaniAy Allah korumuş kuzum rabbim bir daha yaşatmasın bir an öncede kurtarsın şu illettenkaç gün iğne vurundun ki vücuda yüklenmiş onlarda o vakitte ya
![]()
Misafir ol gel bana ne istersen yerizEvet sen bu işi biliyorsun bak
Ay hataylıların mutfağı çok güzel diye duyuyorum ya hiç yemek nasip olmadı![]()
LaRisaCca
İftardan sonra hepsini aratayımda canım az çeksin![]()
Ben sanırım kaytaz böreğinin, tepsi kebabının, dönerinin, mezelerinin yani hepsinin hastası olabilirimKuzuş Hatay mutfagı yaz tek tek görürsün bunları nası biseylergel beraber yiyelim
![]()
Öyle tabi kız bir kutu iğne ne kadar pahalıydı şu an kaçtır Allah bilir4 gün vurdum galiba ya da 3 tam hatırlamıyorum. Ya hem hormon alıyosun vücuda hem de iğneler de para yani![]()
Cok gecmis olsun canim cok sukur atlatmissin insallah bagisiklik lazanmissindir bir daha olmazsn. Biz de hic geçirmeyenlerdnz aileck Allah korusun hepimiziAynen canım. Eşim bana göre daha hafif atlattı bin şükür. Hatta bana o baktı diyebilirim çünkü ben gerçekten 2. Haftada hastaneden kıl payı dönmüş olabilirim
En kötüsü de o biliyor musun? Tat yok koku yok. Normal şartlarda sarımsak sütü içebilmrk mümkün değil nasılsa koku almıyorum diye lıkır lıkır içiyordum
Evet canım aralığın başında idi . Hatta tüp için ilaçlara başlamıştım tedavi yarıda kalmak zorunda kaldı şubatta devam ettik
Iskenderundaydin dmi yanlis hatirlamiorsam:)Misafir ol gel bana ne istersen yerizben hepsini yapmayı bilirim
Kaytaz brnim buzluğumda hep vardır. Yapar atarım buzluğa. Babağannucu da öyle mangalda pişiririm tüm malzemeyi soyar doğrar atarım çıkarınca sadece soslamak kalır geriyeBen sanırım kaytaz böreğinin, tepsi kebabının, dönerinin, mezelerinin yani hepsinin hastası olabilirim![]()
Öyle valla. Allah zor durumda bu tedaviye başlayanların yardımcısı olsun inşallahÖyle tabi kız bir kutu iğne ne kadar pahalıydı şu an kaçtır Allah bilir![]()
Ahhhh keşke yakın olsannki. Bir uçaklık mesafeMisafir ol gel bana ne istersen yerizben hepsini yapmayı bilirim
Ben bu yemek isimlerini hic bilmiyorum yoresel miKaytaz brnim buzluğumda hep vardır. Yapar atarım buzluğa. Babağannucu da öyle mangalda pişiririm tüm malzemeyi soyar doğrar atarım çıkarınca sadece soslamak kalır geriyegeriye kalanlar taze yenir zaten
Öyle valla. Allah zor durumda bu tedaviye başlayanların yardımcısı olsun inşallah![]()
Sağol kuzucum geçirmediyseniz aman dikkat edin Allah korusun hamilesin , hamilelere ilaç da verilemiyor. Antikor kazanmışımdır diye ümit ediyorumCok gecmis olsun canim cok sukur atlatmissin insallah bagisiklik lazanmissindir bir daha olmazsn. Biz de hic geçirmeyenlerdnz aileck Allah korusun hepimizi
Evet canım iskenderundayım benIskenderundaydin dmi yanlis hatirlamiorsam:)