• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy hoşgeldin aramıza taze anniş 😁 beni ayva,salatalık,soğuk süt ve tabiki canım dostum rennie çiğneme tableti rahatlatıyordu kuzum 🤗

Canım benim ciğerlerimde tutulma vardı , öksürük ve kalp çarpıntısı oluyordu saturasyon dengesizdi tabi bunlar baş ağrısı ve vücut ağrısı dışında olanlar. Ama ilaçlarımı ihmal etmedim bol meyve tükettim bağışıklık güçlendirici de günde 2 alıyordum
Oyy kuzum seninde ağır geçmiş ya 😢 kociko ilaçları düzenli alıyor bende senin gibi bol bol meyve sebze sıkıp veriyorum yanında bende içiyorum tabi ne olur ne olmaz diye birde vitaminler var onları veriyorum.

Oyy hoşgeldin aramıza taze anniş 😁 beni ayva,salatalık,soğuk süt ve tabiki canım dostum rennie çiğneme tableti rahatlatıyordu kuzum 🤗

Canım benim ciğerlerimde tutulma vardı , öksürük ve kalp çarpıntısı oluyordu saturasyon dengesizdi tabi bunlar baş ağrısı ve vücut ağrısı dışında olanlar. Ama ilaçlarımı ihmal etmedim bol meyve tükettim bağışıklık güçlendirici de günde 2 alıyordum
Cok sukur gecmis cnm artik tadini cikar yemeklerin😍

Oyy kuzum seninde ağır geçmiş ya 😢 kociko ilaçları düzenli alıyor bende senin gibi bol bol meyve sebze sıkıp veriyorum yanında bende içiyorum tabi ne olur ne olmaz diye birde vitaminler var onları veriyorum.
Aynen canım. Eşim bana göre daha hafif atlattı bin şükür. Hatta bana o baktı diyebilirim çünkü ben gerçekten 2. Haftada hastaneden kıl payı dönmüş olabilirim
Cok sukur gecmis cnm artik tadini cikar yemeklerin😍
En kötüsü de o biliyor musun? Tat yok koku yok. Normal şartlarda sarımsak sütü içebilmrk mümkün değil nasılsa koku almıyorum diye lıkır lıkır içiyordum 😂
LaRisaCca LaRisaCca sen ne zmn covid oldun cnm hamulelikten once dmi?
Evet canım aralığın başında idi . Hatta tüp için ilaçlara başlamıştım tedavi yarıda kalmak zorunda kaldı şubatta devam ettik

Aynen canım. Eşim bana göre daha hafif atlattı bin şükür. Hatta bana o baktı diyebilirim çünkü ben gerçekten 2. Haftada hastaneden kıl payı dönmüş olabilirim

En kötüsü de o biliyor musun? Tat yok koku yok. Normal şartlarda sarımsak sütü içebilmrk mümkün değil nasılsa koku almıyorum diye lıkır lıkır içiyordum 😂

Evet canım aralığın başında idi . Hatta tüp için ilaçlara başlamıştım tedavi yarıda kalmak zorunda kaldı şubatta devam ettik
Ay Allah korumuş kuzum rabbim bir daha yaşatmasın bir an öncede kurtarsın şu illetten 🤲🤲 kaç gün iğne vurundun ki vücuda yüklenmiş onlarda o vakitte ya 🥴

😂 Afiyet olsun canım

Valla bende ıspanaklı patatesli börek , dolma, sarma, cacık var an itibariyle.. dolma ve sarma ocağa geçmek üzere gerisi hazır 😁

Oooo annenin eline sağlık size de şiffa olsun canım

😂😂 Kadın msj atıp halini hatrını bile soruyor daha napsın sana 😂

10 gün teorim kesinlik kazandi portim 😁

Valla ben hataylıyım böyle isimleri pek duymadım 😂

Ayy rabbim hiç eksiltmesin arttırsın inşallah kuzucum 🥰

Yemediğimiz hiçbirşey kalmasın 😂
Evet sen bu işi biliyorsun bak 😂🤣
Kuzuş Hatay mutfagı yaz tek tek görürsün bunları nası biseyler 😂😂😂🙈🙈 gel beraber yiyelim 💋
Ay hataylıların mutfağı çok güzel diye duyuyorum ya hiç yemek nasip olmadı 😍😍 LaRisaCca LaRisaCca
O zmn anlayacağınız dilden yazayım mı 😂😂 ayalı çorba dediğimiz etli pirinçli çorba cevizli biber muhammara die geçiyor glba dışarı da zahter salatası kekik salatası demek 😂 dolma sarma cacık her yöre bilir külçe de yazın onu Google o açıklasın size 😂
İftardan sonra hepsini aratayımda canım az çeksin 😂😂😂🤪

Ay Allah korumuş kuzum rabbim bir daha yaşatmasın bir an öncede kurtarsın şu illetten 🤲🤲 kaç gün iğne vurundun ki vücuda yüklenmiş onlarda o vakitte ya 🥴
4 gün vurdum galiba ya da 3 tam hatırlamıyorum. Ya hem hormon alıyosun vücuda hem de iğneler de para yani 😁

Evet sen bu işi biliyorsun bak 😂🤣

Ay hataylıların mutfağı çok güzel diye duyuyorum ya hiç yemek nasip olmadı 😍😍 LaRisaCca LaRisaCca

İftardan sonra hepsini aratayımda canım az çeksin 😂😂😂🤪
Misafir ol gel bana ne istersen yeriz 🤗 ben hepsini yapmayı bilirim

Cok gecmis olsun canim cok sukur atlatmissin insallah bagisiklik lazanmissindir bir daha olmazsn. Biz de hic geçirmeyenlerdnz aileck Allah korusun hepimizi

Ben sanırım kaytaz böreğinin, tepsi kebabının, dönerinin, mezelerinin yani hepsinin hastası olabilirim 😍😍
Kaytaz brnim buzluğumda hep vardır. Yapar atarım buzluğa. Babağannucu da öyle mangalda pişiririm tüm malzemeyi soyar doğrar atarım çıkarınca sadece soslamak kalır geriye 🤗 geriye kalanlar taze yenir zaten
Öyle tabi kız bir kutu iğne ne kadar pahalıydı şu an kaçtır Allah bilir😌
Öyle valla. Allah zor durumda bu tedaviye başlayanların yardımcısı olsun inşallah🤲🏼

Kaytaz brnim buzluğumda hep vardır. Yapar atarım buzluğa. Babağannucu da öyle mangalda pişiririm tüm malzemeyi soyar doğrar atarım çıkarınca sadece soslamak kalır geriye 🤗 geriye kalanlar taze yenir zaten

Öyle valla. Allah zor durumda bu tedaviye başlayanların yardımcısı olsun inşallah🤲🏼
Ben bu yemek isimlerini hic bilmiyorum yoresel mi😍

Cok gecmis olsun canim cok sukur atlatmissin insallah bagisiklik lazanmissindir bir daha olmazsn. Biz de hic geçirmeyenlerdnz aileck Allah korusun hepimizi
Sağol kuzucum geçirmediyseniz aman dikkat edin Allah korusun hamilesin , hamilelere ilaç da verilemiyor. Antikor kazanmışımdır diye ümit ediyorum 😂
Iskenderundaydin dmi yanlis hatirlamiorsam:)
Evet canım iskenderundayım ben 🤗

Back
X