- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #86.121
Artık duyarsınız kuzucumAynen canim insallah duyablrz 7haftalik olcak❤![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık duyarsınız kuzucumAynen canim insallah duyablrz 7haftalik olcak❤![]()
Ay bu beni mutlu etti o zamannYok kız kısacık zmnda bu kdr olmazsın korkma biz dogma büyüme buralıyız böyle olmadık![]()
Insallah canim benmArtık duyarsınız kuzucum![]()
İnşallah canım benimHakkında hayırlısı neyse o olsun canım sıkma canını her ay yeni bir dönem bizim için.İnşallah en hayırlı vakitte olur bizlerinde![]()
Canim benim ben devlette yapiyorum tedaviyi, sadece ilac icin para ödüyorum. Doktorumda çok iyi. Tup bebek icin izmir aşırı pahali devlette uc yil evlilik istiyor, bu yil sonuna kadar sanirim ard arda aşılama olacak sonra bi kac ay kendi halime birakip olmazda tup olur yilda dolunca. Aşılama değil de her ay kontrol buyudu mu buyumedi mi henuz onu kafaya takmayacak kadar olgunlasamadim galiba, yavas yavas onun dusuncesi de giderse rahat olurum. Tedavi olmasa daha beter noldugunu bilemicem ki. Ne bileyim öyle iste inşallah vakti az kalmıştır diyelimCanım aynı durumdayız benimde eşimde sorun yok bende pcos görünümü vardı ama pcos bi dezavantaj değil aslında avantaj bu tür tedavilerde bence tüp bebek deneyebilirsin canım ben 3. Aşılamayı düşündüm burda araştırdım herkes aşılamanın spermde sorun olduğunda daha başarılı bi sonuç verdiğini yazıyordu ve aşılamalar maliyetsiz gibi gözüküyor fakat 3 aşılama bi tüp parası ve başarı oranı çok çok az malesef tüpe göre bu tüp yaptırdığım doktor neden bi aşılama daha denemiyosun demişti doktorlar büyük bi sorun görmedikçe biraz daha aşılamayı zorluyor ama bizim piskolojimizi hiç düşünmüyolar
Allah razı olsun canım benim, hayırlı zamanını bekliyor demekkiCanim negatif mi olduuzulme insallah Rabbim emeklerinin karsiligini verecek en kisa zmanda cabalamaktan hic vazgecme cnm Rabbim kolaylikla nasip etsin insallah dualarimiz seninle.
Maşallah canım benimKızlar 5te çıktı sonuç ben anca girebildim kusura bakmayın632 olmuş çok şükür
pazartesi yada çarşamba kese için gelin dedi çarşamba gidicem kesin olsun diye
![]()
LaRisaCca
edaecoo C Capanin Gururu Teyom
Whiterose89 @coconatt
Yemesede zorlasin kendini bol bol meyve suyu fln ver canimmİnşallah kuzum ya aklıma takılıp duruyor. Korkuyorum bende bulamaması için uğraşıyorum ama. Bugün bacak ve sırt ağrısı başladı eşimin. İlk defa böyle gördüm onu çok fena halde zor yemek yedi onuda az yedi yanına da giremiyorum![]()
Harika canım ikiz gibi değil mi kızlarKızlar 5te çıktı sonuç ben anca girebildim kusura bakmayın632 olmuş çok şükür
![]()
LaRisaCca
Whiterose89 @coconatt
Yaa canım senin kaçtı 2. TestinAyyyyyy nerdeyse bnmle değerlerin eş değer gitmiş bbgm binlerce şükürler olsun saglıkla büyüsün inşallah Kucagına almk nasip olsun yarabbm darısı kese ve kalp atışına Ayy çok heycanlııı![]()
Evet kuzucumMaşallah canım benimŞurda çarşambaya ne kaldi ki
![]()
Bakalım çarşamba görcez canımHarika canım ikiz gibi değil mi kızlar![]()
HahahBen sanıyorum
Haha ama sizden istanbula doğru yola çıktığım an![]()
![]()
Ya canım nisam benim hayallere 1 adım kalaHe he arar elbet, içime bahar doldu ya simgoş
Canım ikiz gibi değerin maşallahKızlar 5te çıktı sonuç ben anca girebildim kusura bakmayın632 olmuş çok şükür
![]()
LaRisaCca
Whiterose89 @coconatt
Ahhaha kafayı sıyırdık topikçeYok yok bnce birlikte yuvarlancaz Bn annemde 2 güne 1 tartılıyorum nerdeyseannem dio senin psikolojin bozuk
İlk 240 ikincisi 610 Du bbgmYaa canım senin kaçtı 2. Testininşallah canım benim Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin tüm hamilelere de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
![]()
Biz hiç normal degildikHahahkoptum buna
Ya canım nisam benim hayallere 1 adım kalaenişte bugün fıtı fıtı haketti
Canım ikiz gibi değerin maşallah
Ahhaha kafayı sıyırdık topikçe![]()
Sizinki bebek benimki göbüşHahahkoptum buna
Kız regl dönemimHahahkoptum buna
Çok sevindimmmm, hadi inşallah birlikte başlarızSelam kizlar bakamadım bugün hastane işlerindenLaRisaCca sana aglamiciim rahim filmi tamam hiç bişey hissetmedim desem yeridir
iyiki sizi dinlemisim boş yere anestezi alacaktım yoksa.
Biz Mayıs'a tüp bebeğe baslicaz nasipse
benim rahim hafif t şeklinde gibi yalnız haftaya sanırım hiatereskopi yapıp bakacak belki rahime mudshale yapacak belli degil ona göre başlariz bir sonraki adetinle dedi
![]()