• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gidimde kv ve eltime sarilip opeyim dedin bir sabah 😁
Hahahah neler varmış di mi 😂
Yok bbgm temizlik anlamında çalışcaz dedim bulaşık çamaşır 😂 yazlık kışlık ayrımını bitircem bugn çekmece içlerini yapıcam iş bölümü yaptım yavaş yavş yormadan kendimi 3 gün boyunca ufak tefek yaparm bsyler 🤗
Dinlene dinlene yap kuzum yorma kendini 🤗 ellerine sağlık 🤗

Aynen ben o zamanlarda perde yıkarım eşim de evde olmuş olur

Yok kız almamışsın wc ye de çıkamıyorsun ödemin var ondandır
Yaşasın eşlere iş yaptırmak 😂😂🙈
Kuzu 2-3 gündr cıkamıyorum yine evet var biraz şişlik ama çok degl çıkarım bugn yarn 😂😂 evet şişim var kuzuş ama çok degl öyle bnce ama o yarm kilo giymiş bni 🐒🐒😂😂

Evet canım biz hep birbirimizi bekleriz. O da akşam yemeğini benle yer muhakkak. Şehir içindeyse gelebiliyorsa öğlen eve gelir. Hafta içi sabah kahvaltılarında birlikte değiliz o çok erken gidiyor ama hafta sonu birlikte yaparız
Anladım canım. maşallah.

Ooo ben tatilsin diye düşünüyordum

Evet canım o da 3 gün evde 😁

Amannn temizlik hiç bitmez 😁

Ben de tartılayım bakayım. Kaç olmuşsun

Çalışcan mı yani bugün 😳

Evet canım aynen öyle Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤗
Amin amin insAllah 🤲🤲

İnsanlarda empati yok, halden anlamıyorlar. Kaynım eşimden 8 yaş daha küçük ve yazın evlendi. Ben eşime doğum günü kutlaması yapacaktım, tam da o günde eşi 3 aylık hamile olduğunu söyledi... İçime bir oturdu anlatamam. O gün mü kaldı sadece. kutlama eltimgillerin bebeği moduna döndü, isim seçme yarışması bile yapıldı.. Malesef görüşmeyi kesemiyorum, üst katta oturuyorlar her gün görme mecburiyetindeyim :/
Resmen sinirlerim bozuldu ya

🤦‍♀️🤦‍♀️ Herkeste bir sorun var ya şaka gibi gerçekten insanlar halden anlamazlar canım bnde geçen sene kimyasal gebelik yaşadığımı ögrendigim zmn kanamam var sancım var degerm Bi cıkıyo Bi iniyo nolcagını bilmyrm kimyasal oldugunu da daha bilemedik o zmn geldi kayınvalidem eltimin hamile oldugunu söyledi bana insanlar tuhaf canım kimse kimseye saygı göstermiyor biz kendi saygınlıgımızı kendimiz yaratıcaz başka çare yok
Allahım ya empati yoksunu insanlar, çok acayip. Allah'a havale ediyorum. O en iyisini bilir canım.

Back
X