- 6 Kasım 2020
- 5.754
- 23.240
- 268
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #86.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cok ayipnapcaksn bugun cnm :)
Günaydın canımGünoooo![]()
İnşallah canım elim sakat gibi eldivenle sardım
Gecmis olsun canim hamilelikle ilgili mi bir sey oldu karpal tunel mi ne deniyr ondanmiCanım şimdi kahvaltı hazırlıyorum sonra akşam yemeğine kadar yatış evle ilgili birşey yapamam elim çok ağrıyor. Sen napıcaksın
Günaydın canım
Aynen canım gebelikten. Önceki ikizlerde de oldu.Gecmis olsun canim hamilelikle ilgili mi bir sey oldu karpal tunel mi ne deniyr ondanmi![]()
Ben de evdeym cnm napim vakit gecirmece :sCanım şimdi kahvaltı hazırlıyorum sonra akşam yemeğine kadar yatış evle ilgili birşey yapamam elim çok ağrıyor. Sen napıcaksın
Günaydın canım
Uyusma gibi mi nasil birsey ben de son zamanlar olmustu elimde uyusma dogumdan sonra gecmistiAynen canım gebelikten. Önceki ikizlerde de oldu.
Canım benim endişem ablamda 6 aylıkken hissetmedi kaybetti bende ilk gebeliğimde hiç hissetmeden küçüktü o şekilde kaybettim. O yüzden çok pinpirik ediyorumbu yazını okuyunca aklıma geldi, bi gün teyzemin kızı hamileydi, o da böyle hissedemedi bebeği korktuk tabi, sonra müzik açtık oynadık oynadık çocuk uyuyomuş heralde yavrum uyandı tekmeledi de tekmeledi, napıyo bu manyaklar demiltir içerden eminimsizinki de uyuyordur, hissettiniz mi akşamdan beri??
Avuç içinde ağrı canım bilekten avuç içine doğru sinir sıkışması gibiUyusma gibi mi nasil birsey ben de son zamanlar olmustu elimde uyusma dogumdan sonra gecmisti
Insallah gecici bir durumdur canim doktorun ne diyorAvuç içinde ağrı canım bilekten avuç içine doğru sinir sıkışması gibi
Yapacak birşey yok canım buna. Gebelikte n çünkü. Geçici bir durum. Zaten kas gevşetici kullanamam.Insallah gecici bir durumdur canim doktorun ne diyor
Amin aminedaecoo Y yesilcayyy kızlar bugün 1. Trimester ı atlattık Allah ın izniyle gözümüz aydın darısı sağlıklı evlatlarla sağlıkla doğuma inşallah
![]()
Rabbim ssifa versin canim insallahYapacak birşey yok canım buna. Gebelikte n çünkü. Geçici bir durum. Zaten kas gevşetici kullanamam.
Kuzuş anneye yada Kaynişe gitsene elini çok yormasan daha ii olur senin içinCanım şimdi kahvaltı hazırlıyorum sonra akşam yemeğine kadar yatış evle ilgili birşey yapamam elim çok ağrıyor. Sen napıcaksın
Günaydın canım
Korkma kuzum ya inşallah birsey yokturCanım benim endişem ablamda 6 aylıkken hissetmedi kaybetti bende ilk gebeliğimde hiç hissetmeden küçüktü o şekilde kaybettim. O yüzden çok pinpirik ediyorum
Gece zorla derinden bir iki sefer hissettim.
Şimdi bu saate oldu pek hissedemedim..
Olmasa gideceğim acile inşallah birşey yoktur
Ne testi canım corona mıTest vermeye gittimm devlette bin takla atip zorla aldilar
Yalan söylemek lazimmis zorla buna zorluyorlar
Kuzum magnorm etki edermi. Kas ağrılarına magnezyum veriyordu çalıştığım doktorum. Belki faydası olurAynen canım gebelikten. Önceki ikizlerde de oldu.
Evet kuzum sali operasyon oncesi zorunluymus.Ne testi canım corona mı
Ne operasyonu canım histereskopi miEvet kuzum sali operasyon oncesi zorunluymus.![]()