• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😂 Canım şimdi kahvaltı hazırlıyorum sonra akşam yemeğine kadar yatış evle ilgili birşey yapamam elim çok ağrıyor. Sen napıcaksın

Günaydın canım 🤗

İnşallah canım elim sakat gibi eldivenle sardım
Gecmis olsun canim hamilelikle ilgili mi bir sey oldu karpal tunel mi ne deniyr ondanmi:(

😂 Canım şimdi kahvaltı hazırlıyorum sonra akşam yemeğine kadar yatış evle ilgili birşey yapamam elim çok ağrıyor. Sen napıcaksın

Günaydın canım 🤗

Ben de evdeym cnm napim vakit gecirmece :s

bu yazını okuyunca aklıma geldi, bi gün teyzemin kızı hamileydi, o da böyle hissedemedi bebeği korktuk tabi, sonra müzik açtık oynadık oynadık çocuk uyuyomuş heralde yavrum uyandı tekmeledi de tekmeledi, napıyo bu manyaklar demiltir içerden eminim 😅😅 sizinki de uyuyordur, hissettiniz mi akşamdan beri??
Canım benim endişem ablamda 6 aylıkken hissetmedi kaybetti bende ilk gebeliğimde hiç hissetmeden küçüktü o şekilde kaybettim. O yüzden çok pinpirik ediyorum
Gece zorla derinden bir iki sefer hissettim.
Şimdi bu saate oldu pek hissedemedim..
Olmasa gideceğim acile inşallah birşey yoktur

Günaydın canım 🤗

Kuzuş anneye yada Kaynişe gitsene elini çok yormasan daha ii olur senin için

Canım benim endişem ablamda 6 aylıkken hissetmedi kaybetti bende ilk gebeliğimde hiç hissetmeden küçüktü o şekilde kaybettim. O yüzden çok pinpirik ediyorum
Gece zorla derinden bir iki sefer hissettim.
Şimdi bu saate oldu pek hissedemedim..
Olmasa gideceğim acile inşallah birşey yoktur
Korkma kuzum ya inşallah birsey yoktur 🤲🤲 çok içine alma eğer kafana taktıysn git Bi için rahat etsn bencede 💋

Back
X