- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #86.661
Değerlendiriyordun zaten sorun yokİyiyim larim hep aynı vallaovu silikleşti bugün ya
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerlendiriyordun zaten sorun yokİyiyim larim hep aynı vallaovu silikleşti bugün ya
![]()
Fitil sabah akşam birde 50lik progestan iğne birde oksapar kullanıyorum canım hergün estrofemde hala 6 tane gidince azaltır heralde estrofemi bide bandıda kullanıyorum bakalım çarşamba ne diyecekOlur hayatım öyle normaldirkorkma fitil kullanıyorsun değil mi
Herşey yolunda görünüyor canımFitil sabah akşam birde 50lik progestan iğne birde oksapar kullanıyorum canım hergün estrofemde hala 6 tane gidince azaltır heralde estrofemi bide bandıda kullanıyorum bakalım çarşamba ne diyecek![]()
Dünde değerlendirmemiştim tamDeğerlendiriyordun zaten sorun yok![]()
Canım bazı kişilerde lh dalgalanması çok olur bazı kişilerde pik tam pik olmaz ama sen daha önce pik gördüğün için ovüye devam etmelisinDünde değerlendirmemiştim tam![]()
İnşallahhh canımHerşey yolunda görünüyor canım![]()
Nasıl daha önce pik gördüüüm için anlamadım larim. Geçtiğimiz 1 2 gün pik giibimiydiCanım bazı kişilerde lh dalgalanması çok olur bazı kişilerde pik tam pik olmaz ama sen daha önce pik gördüğün için ovüye devam etmelisin
Elim geçti de başım fena ya.. şu tansiyondan ötürü baş ağrım çokİnşallahhh canımsenin elin nasıl oldu?
Bak bazen sıvı tüketimimiz testin algılaması da etki eder portim. Sen yapmaya devam et malesef ovü sabır işiNasıl daha önce pik gördüüüm için anlamadım larim. Geçtiğimiz 1 2 gün pik giibimiydi
Bak son durum bu en alttaki. Azcık silik ama sanırım daha olmadı ya Eki Görüntüle 2833859
Ediyorum canım kenkem valla sabır bugün canım sıkıldı böyle cıkınca valla ama dedim amaann nolcaksa olcak diye sonra boşverdimBak bazen sıvı tüketimimiz testin algılaması da etki eder portim. Sen yapmaya devam et malesef ovü sabır işisen daha önceden de ovü yapmıştın onu diyorum bu ay değil. Hayır henüz pik olmadı bu ay.
Dinlen canım bol bol geçer inşallah bian önceElim geçti de başım fena ya.. şu tansiyondan ötürü baş ağrım çok
Simdi yaptim catlama ignemi dediginiz gibi cok basitmis tekrardan cok tesekkur ederimHepimiz kendimiz yapmışızdırhiç acıtmıyor zaten ucu çok ince kasa enjekte edildiğinden korkmadan yapabilirsin. Göbek deliğinin yan ve alt kısmına 3 parmak öteye yapıyoruz
![]()
İnşallah bu ay gebe kalırsın canımSimdi yaptim catlama ignemi dediginiz gibi cok basitmis tekrardan cok tesekkur ederimSizde dua ederseniz (hamislerinnduasi kabul olur derler
) bu mübarek ayda rabbim hepimize evlat nasip etsin
Raporun olsun canım başka bişeyin olmasın aman. Ben ilaçlara ne paralar döktüm raporlu olsaydım ne kadar az ödicektim. 17 bini buldu resmen tüp'e az verdik bu ilaçlar sömürdü biziOnce biraz kendin deenersin
Asilama yapabiliriz hic asilama olmadi bende
Tup icinde okan universitesinde rapor cikartiriz diyo
Sonrasi bende kalmis![]()
Senin evlilik yilindanmi cikmadi raporunRaporun olsun canım başka bişeyin olmasın aman. Ben ilaçlara ne paralar döktüm raporlu olsaydım ne kadar az ödicektim. 17 bini buldu resmen tüp'e az verdik bu ilaçlar sömürdü bizi![]()
GunaydinnGÜ
N
O
![]()
Hayır normal şartlarda sorun yok görünüyor, aşılama denemedik hiç + 1 tüpüm alındı ameliyatla, kalan tek tüpüm rahim filminde açıldı . eğer kalan tüpümde tıkalı çıksaydı rapor çıkartabilecektim. Nasip böyleymiş :) yoksa 3 bucuk yıllık evliyimSenin evlilik yilindanmi cikmadi raporun![]()