• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur hayatım öyle normaldir 🤗 korkma fitil kullanıyorsun değil mi
Fitil sabah akşam birde 50lik progestan iğne birde oksapar kullanıyorum canım hergün estrofemde hala 6 tane gidince azaltır heralde estrofemi bide bandıda kullanıyorum bakalım çarşamba ne diyecek 🤷‍♀️

Fitil sabah akşam birde 50lik progestan iğne birde oksapar kullanıyorum canım hergün estrofemde hala 6 tane gidince azaltır heralde estrofemi bide bandıda kullanıyorum bakalım çarşamba ne diyecek 🤷‍♀️
Herşey yolunda görünüyor canım 🤗🧿

Canım bazı kişilerde lh dalgalanması çok olur bazı kişilerde pik tam pik olmaz ama sen daha önce pik gördüğün için ovüye devam etmelisin
Nasıl daha önce pik gördüüüm için anlamadım larim. Geçtiğimiz 1 2 gün pik giibimiydi
Bak son durum bu en alttaki. Azcık silik ama sanırım daha olmadı ya
image.webp

Nasıl daha önce pik gördüüüm için anlamadım larim. Geçtiğimiz 1 2 gün pik giibimiydi
Bak son durum bu en alttaki. Azcık silik ama sanırım daha olmadı ya Eki Görüntüle 2833859
Bak bazen sıvı tüketimimiz testin algılaması da etki eder portim. Sen yapmaya devam et malesef ovü sabır işi 🤗💕 sen daha önceden de ovü yapmıştın onu diyorum bu ay değil. Hayır henüz pik olmadı bu ay.

Bak bazen sıvı tüketimimiz testin algılaması da etki eder portim. Sen yapmaya devam et malesef ovü sabır işi 🤗💕 sen daha önceden de ovü yapmıştın onu diyorum bu ay değil. Hayır henüz pik olmadı bu ay.
Ediyorum canım kenkem valla sabır bugün canım sıkıldı böyle cıkınca valla ama dedim amaann nolcaksa olcak diye sonra boşverdim😂😂❤️❤️🥰

Hepimiz kendimiz yapmışızdır 🤭 hiç acıtmıyor zaten ucu çok ince kasa enjekte edildiğinden korkmadan yapabilirsin. Göbek deliğinin yan ve alt kısmına 3 parmak öteye yapıyoruz 🤗
Simdi yaptim catlama ignemi dediginiz gibi cok basitmis tekrardan cok tesekkur ederim 🥰 Sizde dua ederseniz (hamislerinnduasi kabul olur derler🙂) bu mübarek ayda rabbim hepimize evlat nasip etsin

Simdi yaptim catlama ignemi dediginiz gibi cok basitmis tekrardan cok tesekkur ederim 🥰 Sizde dua ederseniz (hamislerinnduasi kabul olur derler🙂) bu mübarek ayda rabbim hepimize evlat nasip etsin
İnşallah bu ay gebe kalırsın canım 💕🤗 hadi hayırlısı olsun hakkında

Once biraz kendin deenersin
Asilama yapabiliriz hic asilama olmadi bende
Tup icinde okan universitesinde rapor cikartiriz diyo
Sonrasi bende kalmis 🥰
Raporun olsun canım başka bişeyin olmasın aman. Ben ilaçlara ne paralar döktüm raporlu olsaydım ne kadar az ödicektim. 17 bini buldu resmen tüp'e az verdik bu ilaçlar sömürdü bizi 😒

Senin evlilik yilindanmi cikmadi raporun 🥰
Hayır normal şartlarda sorun yok görünüyor, aşılama denemedik hiç + 1 tüpüm alındı ameliyatla, kalan tek tüpüm rahim filminde açıldı . eğer kalan tüpümde tıkalı çıksaydı rapor çıkartabilecektim. Nasip böyleymiş :) yoksa 3 bucuk yıllık evliyim

Back
X