- 25 Şubat 2021
- 1.029
- 741
- 53
- 29
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #86.681
Bende bugun sımdı vuruldum canım günlerımız yakın1 saat öncede ben vuruldum çatlatma iğnesi hayırlsı bakalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugun sımdı vuruldum canım günlerımız yakın1 saat öncede ben vuruldum çatlatma iğnesi hayırlsı bakalım![]()
İyiyiz kuzum çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsınGeçmiş olsun canım neden oluyorbenim geçen akşam birden küçük parmağım zonklayarak ağrımaya başladı, anlamadım neden oldu sabaha kadar sürdü çok korktum
bana fıtı fıtı hala yasakama ben zaten korkarım
NasılsınızLaRisaCca
edaecoo C Capanin Gururu Teyom
![]()
Çok ii yapmış cnm elini şu ara çok kullanmazsın iyi olurKaraktersiz bu çalışanlar hiç yardımcı olmuyorlar
Kaynanam geldi canım o yaptı sağolsun bende kalacak
Canım kramp ya da kasılma için söylediğin doğru ama benimki karpal tünel sinir sıkışması
Bitirdin mi temizliğini eline sağlık canım
Sağol canım benim sana da çok geçmiş olsun. Canım gebelikte olabiliyormuş normalmiş bir tedavisi yok malesef
Nasılsın portim? Ovü n ne durumda bugün
Kuzucum valla merak ettim seni. Lütfen bugünden itibaren dikkatli ol baş ağrısı koronada ilk belirti.
Pis herifler ya .. Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin gerçekten
Ahahah suratını yediğim
Canım 3 aya kadar bel kasık ağrısı olacak normaldir korkma hepimizde oldu
Ellerine sağlık canım benim çok yorulmuşsun güle güle kirletin. O kadar yemeği yapıp yiyecek misin gerçekten
Canım gebelikte olması normal olan şeylermiş bir tedavi gerektirmiyor. Sana da çok geçmiş olsun canım benim.
Aaaa gerçekten mii ay Bnm tansiyon düşüklüğümden de baya düşmüş Bn onda bile kötü olmuştum seni düşünemiyorum bile çok dkkt et kndneKızlar valla öğlen tansiyonum 4.6 ya düştü dahs şimdi şimdi 5.4 filan olmaya başladı. Baş ağrısı ve yorgunlukla uzandım gün boyu.
Siz ne alemdesiniz![]()
Kıyamamİçiyorum canım ama düzelmedi tuzlu çubuk tuzlu peynir filan da yedim. Bekliyorum. Çok su içiyorum, çok wc ye gidiyorum. Aslında geceden uykusuz kaldım. Psikolojik olarak beni çok yoran bir geceydi babamı çok özledim çok ağladım sanırım ondan da oldu biraz
Yaaa hayırlı olsun inşallah canım ne zaman test yapacanBende bugun sımdı vuruldum canım günlerımız yakın![]()
Her ihtimalde cikmasi lazimdi ama kapali olmasina gerek yokkiHayır normal şartlarda sorun yok görünüyor, aşılama denemedik hiç + 1 tüpüm alındı ameliyatla, kalan tek tüpüm rahim filminde açıldı . eğer kalan tüpümde tıkalı çıksaydı rapor çıkartabilecektim. Nasip böyleymiş :) yoksa 3 bucuk yıllık evliyim
Bugunden itibaren 14gün sonra canımYaaa hayırlı olsun inşallah canım ne zaman test yapacan![]()
Günaydınnn mutlu pazarlar![]()
Gunaydin![]()
Günooooooo![]()
Günaydın canlarımGunaydinn![]()
Kullanamıyorum ki sakat gibi geziyorum evdeÇok ii yapmış cnm elini şu ara çok kullanmazsın iyi olur
Yok canım yapıp dagıttım hepsini biz yemedik![]()
Gerçekten kuzum. Şimdi 6 lara yükseldi bin şükür. İyiye gidiyor.Aaaa gerçekten mii ay Bnm tansiyon düşüklüğümden de baya düşmüş Bn onda bile kötü olmuştum seni düşünemiyorum bile çok dkkt et kndne![]()
Sağol bebişimAfyt olsun canm menü saglam![]()
Canım ağrı oluyor normaldir. Gebelik semptomları da gösterir vücudunu dinleme çokKızlar iğneden sonra ağrı durumları nasıl oldu sizde bugün 5. Günüm lavaboya bile zor giriyorum ağrıdan olur diyorlar ama bu kadar oluyor mu
Hadi inşallah bu ayki tedavinle bebeğine kavuşursunBugunden itibaren 14gün sonra canım9mayıs tabı öncesinde kırmızıları görmezsem ya sen?
Cok gecmis olsun canim tansiyonun nasil peki kaynana sagolsun kizGünaydın canlarım
Kullanamıyorum ki sakat gibi geziyorum evdekaynanam bizde kaldı sağolsun o baya bir yemekti mutfak toplamaydı yaptı birşeyler
Gerçekten kuzum. Şimdi 6 lara yükseldi bin şükür. İyiye gidiyor.
Sağol bebişim
Canım ağrı oluyor normaldir. Gebelik semptomları da gösterir vücudunu dinleme çok![]()
Yavrm yaa gelince her şey üst üste gelir zaten inşallah bir an önce geçerGünaydın canlarım
Kullanamıyorum ki sakat gibi geziyorum evdekaynanam bizde kaldı sağolsun o baya bir yemekti mutfak toplamaydı yaptı birşeyler
Gerçekten kuzum. Şimdi 6 lara yükseldi bin şükür. İyiye gidiyor.
Sağol bebişim
Canım ağrı oluyor normaldir. Gebelik semptomları da gösterir vücudunu dinleme çok![]()
Kuzucum valla merak ettim seni. Lütfen bugünden itibaren dikkatli ol baş ağrısı koronada ilk belirti.
Pis herifler ya .. Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin gerçekten
Çok sıkıcı geçiyor canım hava çok güzel biz evde otur otur totişim ağrıdıC Capanin Gururu Teyom C Capanin Gururu Teyomedaecoo
edaecoo
Skrkz17
Skrkz17 kızçeler siz nasılsınız napıyorsunuz yasağın son günü nasıl geçiyor?
![]()