• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım neden oluyor 😔benim geçen akşam birden küçük parmağım zonklayarak ağrımaya başladı, anlamadım neden oldu sabaha kadar sürdü çok korktum😔

bana fıtı fıtı hala yasak🙈ama ben zaten korkarım 🙈
Nasılsınız LaRisaCca LaRisaCca edaecoo edaecoo C Capanin Gururu Teyom 😘❤️
İyiyiz kuzum çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın 🤗 sana da çok geçmiş olsun balım

Karaktersiz bu çalışanlar hiç yardımcı olmuyorlar

Kaynanam geldi canım o yaptı sağolsun bende kalacak

Canım kramp ya da kasılma için söylediğin doğru ama benimki karpal tünel sinir sıkışması 🥰

Bitirdin mi temizliğini eline sağlık canım🤗

Sağol canım benim sana da çok geçmiş olsun. Canım gebelikte olabiliyormuş normalmiş bir tedavisi yok malesef 😑

Nasılsın portim? Ovü n ne durumda bugün

Kuzucum valla merak ettim seni. Lütfen bugünden itibaren dikkatli ol baş ağrısı koronada ilk belirti.

Pis herifler ya .. Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin gerçekten

Ahahah suratını yediğim 😂

Canım 3 aya kadar bel kasık ağrısı olacak normaldir korkma hepimizde oldu 🤗

Ellerine sağlık canım benim çok yorulmuşsun güle güle kirletin. O kadar yemeği yapıp yiyecek misin gerçekten 😂

Canım gebelikte olması normal olan şeylermiş bir tedavi gerektirmiyor. Sana da çok geçmiş olsun canım benim.
Çok ii yapmış cnm elini şu ara çok kullanmazsın iyi olur
Yok canım yapıp dagıttım hepsini biz yemedik 😂😂

Kızlar valla öğlen tansiyonum 4.6 ya düştü dahs şimdi şimdi 5.4 filan olmaya başladı. Baş ağrısı ve yorgunlukla uzandım gün boyu.
Siz ne alemdesiniz 🥰
Aaaa gerçekten mii ay Bnm tansiyon düşüklüğümden de baya düşmüş Bn onda bile kötü olmuştum seni düşünemiyorum bile çok dkkt et kndne 😔😔

İçiyorum canım ama düzelmedi tuzlu çubuk tuzlu peynir filan da yedim. Bekliyorum. Çok su içiyorum, çok wc ye gidiyorum. Aslında geceden uykusuz kaldım. Psikolojik olarak beni çok yoran bir geceydi babamı çok özledim çok ağladım sanırım ondan da oldu biraz
Kıyamam 😔😔😔😔

Hayır normal şartlarda sorun yok görünüyor, aşılama denemedik hiç + 1 tüpüm alındı ameliyatla, kalan tek tüpüm rahim filminde açıldı . eğer kalan tüpümde tıkalı çıksaydı rapor çıkartabilecektim. Nasip böyleymiş :) yoksa 3 bucuk yıllık evliyim
Her ihtimalde cikmasi lazimdi ama kapali olmasina gerek yokki

Günaydınnn mutlu pazarlar 🤗

Günaydın canlarım 🤗💕
Çok ii yapmış cnm elini şu ara çok kullanmazsın iyi olur
Yok canım yapıp dagıttım hepsini biz yemedik 😂😂
Kullanamıyorum ki sakat gibi geziyorum evde 😁 kaynanam bizde kaldı sağolsun o baya bir yemekti mutfak toplamaydı yaptı birşeyler
Aaaa gerçekten mii ay Bnm tansiyon düşüklüğümden de baya düşmüş Bn onda bile kötü olmuştum seni düşünemiyorum bile çok dkkt et kndne 😔😔
Gerçekten kuzum. Şimdi 6 lara yükseldi bin şükür. İyiye gidiyor.
Afyt olsun canm menü saglam 🤗💋
Sağol bebişim 💛
Kızlar iğneden sonra ağrı durumları nasıl oldu sizde bugün 5. Günüm lavaboya bile zor giriyorum ağrıdan olur diyorlar ama bu kadar oluyor mu
Canım ağrı oluyor normaldir. Gebelik semptomları da gösterir vücudunu dinleme çok 🤗💕

Günaydın canlarım 🤗💕

Kullanamıyorum ki sakat gibi geziyorum evde 😁 kaynanam bizde kaldı sağolsun o baya bir yemekti mutfak toplamaydı yaptı birşeyler

Sağol bebişim 💛

Canım ağrı oluyor normaldir. Gebelik semptomları da gösterir vücudunu dinleme çok 🤗💕
Cok gecmis olsun canim tansiyonun nasil peki kaynana sagolsun kiz😍😄

Günaydın canlarım 🤗💕

Sağol bebişim 💛

Yavrm yaa gelince her şey üst üste gelir zaten inşallah bir an önce geçer 🤲🤲💋💋

Kuzucum valla merak ettim seni. Lütfen bugünden itibaren dikkatli ol baş ağrısı koronada ilk belirti.

Pis herifler ya .. Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin gerçekten

Kuzum sen nasıl oldun yazdığını şimdi gördüm tansiyonun düzeldi mi iyi misin ki?

Yolda ölüyoruz deseler yapmayacaklar birşey kuzum bizde çok şaşırdık sanki keyfimize yaptıracağız testi 🤦‍♀️

Yaklaşık 10 gündür her gece var kuzum bu baş ağrısı gündüz birşeyim yok ama diyorum yorgunluktan mı acaba çünkü benim bünyede çok zayıf yorgunluğa falan gelemiyorum hiç 🤦‍♀️🥴 bugün 10.günü eşimin çok şükür bitirdik inşallah bende de yoktur birşeyde kurtulur gideriz hayırlısıyla sağlıkla🤲

C Capanin Gururu Teyom edaecoo edaecoo Skrkz17 Skrkz17 kızçeler siz nasılsınız napıyorsunuz yasağın son günü nasıl geçiyor? 🥰😍

Back
X