• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olumlu düşün canım inşallah bulamamıştır yine kendini rahatlatmak istersen bi test yaptır istersen😊 iyiyim bende canım çarşambayı bekliyorum çarşamba inşallah göreceğiz bi aksilik çıkmazsa 🙈
Bir süre sonra yaptırmayı düşünüyorum kuzum 🤦‍♀️
Hadi sağlıcakla görün inşallah canım benim 😍
Öyle valla doğru söylüyorsun. Koku almanı ve tat almanı takip et, havalar da baş ağrısı yapıyor olabilir canım olsun yine de sen tedbirli ol.
Ben iyiyim an itibariyle çok şükür düzeldim canım🤗 sen ne yapıyorsun temizlik mi

Kendimi çok fazla dinliyorum kuzum o yüzden psikolojik olarak bulaştı mı acaba diyorum sürekli 🤣 inşallah havalardandır bir 10 gün daha ve hasta olarak kaldıramayacağım 🤦‍♀️

Tansiyon falan yazınca korktum kız😔😔 gebelikte malum önemli dikkat et kendine neden öyle oldun ki acaba🤷‍♀️

Bugün yapmadım temizlik yarın ilaçlatalım artık derin bir temizlik görünüyor ufukta bahar temizliği olmuş olacak bir yandan da 🤣

Zaten sırf o sebepten her dediğine susup oturduk ya 😁
Bizde de aynı, terste çıkamıyorum el mahkum diye alttan alttan laf vura vura sürekli ima ediyorum istediğimi ama yemiyor 😂 çift embriyo meselesini hele ki 🤦🏻‍♀️ ama sonunda ikna ettim 😂

Ohh çok şükürr gelmiş geçmiş olsun canım benim 🤲❣️
Valla ben bugn pek iyi deglm midem den dolayı bbgm sürekli yataktayım çıkmadım hiç yuvarlanıyorum sürekli 🤗🤗
Allah razı olsun kuzum benim 🤲🤗😍

Ay bugün bir girdim ikinizde rahatsızsınız noldu böyle senin mide larinin tansiyonu🤯

Olumlu düşün canım inşallah bulamamıştır yine kendini rahatlatmak istersen bi test yaptır istersen😊 iyiyim bende canım çarşambayı bekliyorum çarşamba inşallah göreceğiz bi aksilik çıkmazsa 🙈
Kuzumm kese görene kadar tekrarlıyor musun bhcg yi yoksa 2 defa yapıp bıraktın mı 😊

Rabbim gönlüne göre versin canım 🤗 böyle bir ihtimal var 😁

Büyüyor tabi annesi 🤗 göbişin çıkmadı mı hala?
Biz iyiyiz kuzum, kontrolüm cuma günü. Yok canımıniçi ayda 1 çağırıyor benim doktor 😁 özlüyorum görmeyi

Hamd olsun sizde birşey yok olanlara rabbim şifa versin,kaybı olanlara rabbim sabır versin 😑
Canım rahatlamana çok sevindim. Sen bu kadar çok karıştırma canım benim yerken 😂
Kuzuş aslında karıştırmadm ama kuru fasulye mantı ve humus sanırım bnde bomba etkisi yaptı 😂😂🙈 3 de gazlı şişiriici cnkü

Bir süre sonra yaptırmayı düşünüyorum kuzum 🤦‍♀️
Hadi sağlıcakla görün inşallah canım benim 😍

Kendimi çok fazla dinliyorum kuzum o yüzden psikolojik olarak bulaştı mı acaba diyorum sürekli 🤣 inşallah havalardandır bir 10 gün daha ve hasta olarak kaldıramayacağım 🤦‍♀️

Tansiyon falan yazınca korktum kız😔😔 gebelikte malum önemli dikkat et kendine neden öyle oldun ki acaba🤷‍♀️

Bugün yapmadım temizlik yarın ilaçlatalım artık derin bir temizlik görünüyor ufukta bahar temizliği olmuş olacak bir yandan da 🤣
Canım yorgunluktan olmuştur o gün uykusuz kaldım ama şuan gayet iyiyim çok şükür
Temizlikten kaçış yokkk hiç bitmiyor hiçççç 😁
Bizde de aynı, terste çıkamıyorum el mahkum diye alttan alttan laf vura vura sürekli ima ediyorum istediğimi ama yemiyor 😂 çift embriyo meselesini hele ki 🤦🏻‍♀️ ama sonunda ikna ettim 😂
Çift embriyo önemli 😂
Canım haklılığınız varsa herşeye ısrar edin 😁
Kızlar bişey dicem şimdi gece 12 den sonra ilişki oluyor ya onu mesela bugün oldu desek 25 i olarak mı oldu diye yazayım takvime 26 sı olarak mı?
Canım ben öyle olduğunda 25 i olarak sayıyorum 🤗
Günaydın dın dın dın 🤗
Günaydın bebişim 💕

Back
X