- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #86.841
Serpmee degilmiHahahah bu önemli
Kız histeroskopi den sonra da medline da yiyecek verdilerhem de 4 bine
Kız verdikleri kahvaltı tabağı kebap filan değil çok aç kalmayın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serpmee degilmiHahahah bu önemli
Kız histeroskopi den sonra da medline da yiyecek verdilerhem de 4 bine
Kız verdikleri kahvaltı tabağı kebap filan değil çok aç kalmayın![]()
Gotunde batan bisemi var
ayyy bnmde yapmam lazım ama hemn yapmıcammm
Aaaa gotunde batan bisi olan 2.kisiayyy bnmde yapmam lazım ama hemn yapmıcammm![]()
bnmde enerjm sıfır sıfır sıfır o yzdn seni gazlayamıyorumm
![]()
Sakin ol champs ben de haftasonu dolap temizleyeyim dedim en üst raftan borcam falan kaydı üstüme düştü
Faktör 2 ve 5 heterozigot bile olsa çok önemli, ne demek sorun değilSakin ol champs ben de haftasonu dolap temizleyeyim dedim en üst raftan borcam falan kaydı üstüme düştü
Sabah hematolojiye gittim sonunda.. tüp bebek tedavilerinde progesteron kanı koyulaştırıyormuş doktorun kan sulandırıcı verebilir dedi. Asprin sordum ikisi farklı mekanizmalar işe yaramaz dedi. Düşüklerin çok da ilgisi yok bunlarla falan dedi hatta bana düşük yapanlar geliyor ben tahlil yaptırmıyorum dedigenlerden bi şey faktör 5 önemliymiş bende heterozigot o gen o yüzden çok sorun değil dedi.
Hem bu genler içinde önemli olanlar var hem bu testi yaptırmıyor hastalara... gerçekten ben bu doktorları anlamıyorum artıksonuç olarak kan sulandırıcı çok gerekli değil, doktorun verebilir dedi ama doktor vermiyor
galiba başka dr a gidicem. Hatta genetik testlere de gerek yok dedi. Kan yayma yapıldı onun sonucunu bekliyorum
Kendi doktorum iğne vermiyor diye hematolojiye gittim o da işte hemen hemen aynı şeyleri söyledi.. sonuçta bu test olmadan bile iğne veriyor doktorlarFaktör 2 ve 5 heterozigot bile olsa çok önemli, ne demek sorun değilBence de başka bir dr lazım
![]()
Doktoruna guvenmiyormusun kiKendi doktorum iğne vermiyor diye hematolojiye gittim o da işte hemen hemen aynı şeyleri söyledi.. sonuçta bu test olmadan bile iğne veriyor doktorlarbaşka doktoru ciddi düşünmeye başladım
![]()
ödemem ki ödemem kiHahahayavrukuş geldiğin yer hastane
kebapçı önder usta mı
Hahahahenişte gaza geldi sonra nasılsa yedim cezayı diye . Kız sana demesin sonra canım yoğunum ödeyemiyorum sen öde diye
Kız maliyet hesabı yapınca bizimki de aynı
![]()
İnşallah iyi olur ilk seferde sonuç alırız kalbim pıt pıtAynen öyle olacak o yüzden düşünme bunları canım raporun da çıkıyor hamd olsun. Daha da engelin kalmadı artık![]()
Ayy canım benim senin de kafanı karıştırdım, özür diliyorum. Galiba sen haklısın.A yok ben onu anlamadım 2. Adet dönemin sandım 4 gün arayla yazmamışsın kiama şu normaldir, lekelenme şeklinde başlamıştır sen onu normal rutinin ise 1. Ve 2. Gün saymışsındır ama sökülmemiştir 4 gün sonra sökülmüştür bunun başka bir açıklaması olabileceğini sanmam

Evet canım benim öyleymiş sabah aradım Dr. umu olabilir normal dedi, 3. günüm reglim başlayacak mıyız tüpe dedim, gel bakalım dedi, gittim ultrasonla baktı evet dedi bugün başla :))) sağda ve solda antral foliküllerim varmış, şuan herşey normalmiş. Kan da aldılar. Ya nasip .. :))Canım belki regl olmamıssındır, ara kanama tarzı birşeydir? Çok az geldi 2 gün sürdü dedinya aklıma ara kanama geldi.
Hayırlı olsun canım aklımdaydın, ilk denemede yavruna kavuş inşallahAyy canım benim senin de kafanı karıştırdım, özür diliyorum. Galiba sen haklısın.
Doktordan geliyorum şimdi, normalde gelecek regl de başlayacaktı Tüp bebek işlemleri.. ve güzel haberrr bu akşam başlıyorum iğnelerime![]()
Ah canım ben,m çok teşekkür ediyorum, heyecanlıyım.. cuma ultrasonda bakacak bir daha haftaya pzt ve çrş toplama olacak haber verecekler...Hayırlı olsun canım aklımdaydın, ilk denemede yavruna kavuş inşallah![]()
![]()
Adetimi bekliyorum 2 gün kaldıYok canım 2 defa yaptım onlar kese için randevu verdisende durumlar ne canım
![]()
Ooo harika bir haber buEvet canım benim öyleymiş sabah aradım Dr. umu olabilir normal dedi, 3. günüm reglim başlayacak mıyız tüpe dedim, gel bakalım dedi, gittim ultrasonla baktı evet dedi bugün başla :))) sağda ve solda antral foliküllerim varmış, şuan herşey normalmiş. Kan da aldılar. Ya nasip .. :))
Bu eşinin ve ailesinin hareketleri bana travmatik hatıralarımı getiriyoro da dışarıdan beni destekliyor gibi görünüyor ama içini bilemem ki. geçen gün eşimin olmadığı bir yerde bana diyor ki ben onları hareketli büyüttüm sen evin içinde hareketsiz büyümüşsün o yüzden yumurtalarının sayısı az olmuş olabilir diyor. üstelik ben ona böyle bir şey söylememişken. eşime sordum ben söylemedim sen söylemişsindir diyor. cahil insanlar uğraşmak istemiyorum en nihayetinde ne desem o da oğlunu haklı görecek. bebek olunca düzelir diye düşünmüyorum ama çocuğumu o doğrultuda yetiştirmek istiyorum. mesela kayınvalidem diyor ki çocuk olunca işten çıkmak falan yok ben bakarım diyor. görümcem diyor ki benimki birkaç aylık olmuş olur ben sana yardım ederim diyor. yani ben kimsesiz değilim ki benim de annem var. belki ben annemin gelmesini bana bakmasını istiyorum. ailemle zaten araları bozuk. eşim aileme sevgi göstermemi bile kıskanıyor ama kendisi sürekli olarak telefonda konuşuyor evlerimiz çok yakın zaten görüşüyor ediyor. bende özledim diye ağlayınca sanki kırk yıldır görüşmüyorsun diyor. ailem biraz uzakta oturuyor.
He tabldotta 3-5 bişi serpiliSerpmee degilmi![]()
Kaşındırıyo gibiGotunde batan bisemi var![]()
Sen ne demek istediğimi anlıyosun bakayyy bnmde yapmam lazım ama hemn yapmıcammm![]()
bnmde enerjm sıfır sıfır sıfır o yzdn seni gazlayamıyorumm
![]()
Canım inşallah sende birşey yokturSakin ol champs ben de haftasonu dolap temizleyeyim dedim en üst raftan borcam falan kaydı üstüme düştü
Sabah hematolojiye gittim sonunda.. tüp bebek tedavilerinde progesteron kanı koyulaştırıyormuş doktorun kan sulandırıcı verebilir dedi. Asprin sordum ikisi farklı mekanizmalar işe yaramaz dedi. Düşüklerin çok da ilgisi yok bunlarla falan dedi hatta bana düşük yapanlar geliyor ben tahlil yaptırmıyorum dedigenlerden bi şey faktör 5 önemliymiş bende heterozigot o gen o yüzden çok sorun değil dedi.
Hem bu genler içinde önemli olanlar var hem bu testi yaptırmıyor hastalara... gerçekten ben bu doktorları anlamıyorum artıksonuç olarak kan sulandırıcı çok gerekli değil, doktorun verebilir dedi ama doktor vermiyor
galiba başka dr a gidicem. Hatta genetik testlere de gerek yok dedi. Kan yayma yapıldı onun sonucunu bekliyorum
Canım ben hiç kullanmadımKızlar merhaba prowomen aldım ama erimiyo şişede çalkalamama rağmen hala erimedi üzerinde duruyo, birde 2 çeşit kullananlar hangisini kullanıyorsunuz
Ödersen geri alamazsın allamaödemem ki ödemem ki![]()
Kuzum aminnnnİnşallah iyi olur ilk seferde sonuç alırız kalbim pıt pıtsizin cocuklara arkadaş olur
Ön tavsiyeleri alırım ama ne yiyelim ne içelim bu süreçte ne edelim varmı tavsiyen![]()
Oldukça rahat geçirdim hiçbirşeyden kısmadım hergün yürüyüş yaptım bebişim kahve de içtim herşey deLaRisaCca Hatta özellikle şu test var bu ilaç var kesin yaptır kullan dediğiniz bişey varmı kuzum valla sorayım edeyim. doktorun temkinli gidiyo aslında ama tavsiyeleri alırım yarın fırsat oldukça sorarım doktora
![]()
YaaaaaaaAyy canım benim senin de kafanı karıştırdım, özür diliyorum. Galiba sen haklısın.
Doktordan geliyorum şimdi, normalde gelecek regl de başlayacaktı Tüp bebek işlemleri.. ve güzel haberrr bu akşam başlıyorum iğnelerime![]()