• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım cetrodite büyümüş yumurta çatlamasın diye vurulur baskılamak için sen neden şimdiden başlıyorsun anlamadım. Ben hepsini aynı anda vuruyorum. 16:00-21:00 arası istediğin saatte vurabilirsin demişlerdi, aynı saatte vurma zorunluluğun yok demişlerdi. Vücut rahat olsun dolaşım bozukluğu olmasın diye hergün yürüyüş de yaptım canım 🤗
Canım şimdi değil, önce gonal F 200 7 Gün, GonalFnin 4. gününden itibaren 4 gün de Cetrotide 0,25 mg. Teşekkürler kuzum, yürüyüş yapıyordum hafta 3 kere ama hergüne çıkarırım :))

Evet kızlaaarrrr akşam mönülerini rica ediyorum 🥰
Benim mönüm :
- lahana sarma
- fırında sebzeli misket köfte
- Pirinç pilavı
- ayran
Tatlı olarak da bööğün benim doğum günüm :sus: doğum günü pastası yicess
Nice mutlu yıllara kuzum :KK200::KK200::KK200: Seneye bebişlerle gireceksin çok güzelll :))))
yemekte köfte, kısır ve salata var :)

Canım şimdi değil, önce gonal F 200 7 Gün, GonalFnin 4. gününden itibaren 4 gün de Cetrotide 0,25 mg. Teşekkürler kuzum, yürüyüş yapıyordum hafta 3 kere ama hergüne çıkarırım :))
Kız seni dövecem ha senin msj larını anlamakta güçlük çekiyorum 😂😂😂😂
Nice mutlu yıllara kuzum :KK200::KK200::KK200: Seneye bebişlerle gireceksin çok güzelll :))))
yemekte köfte, kısır ve salata var :)
İnşallah seneye hepimiz bebişlerimizle girelim benim duam bu 🤗💕

Aynen Bbgmm saglıkla gelsinler gerisi önemli degil seninde az kaldı kuzuş heyecan dorukta Allahım sag salim bir çırpıda kavuştursun sizi 🤲🤲💋❣️
Canımm aminn 3 hafta sonra alacakmış öyle dedi kontrolde. Sağlıkla gelsin korku heyecan hepsi birbirine girdi 🙈

Aysuncum 🥺 ne diyeceğimi bilemiyorum keşke hala ihtimal varsa düzenli artış olsa Rabbim mucizesini gösterse

Yeşilcim evet sordum, doktorum bunun doğal gebelik akıntısı olduğunu telaş edecek bir şey olmadığını söyledi. Hatta ben 2 kere idrar tahlili ve kültürü verdim bu süre zarfında ikisi de tertemiz çıktı. Zaten bol su da tüketiyorum. Seninle aynı tedirginliği özellikle bu ay ben de yaşıyorum. Her akıntı geldiğinde eyvah deyip wc ye koşuyorum ama bin şükür öyle bir durum yok 🤗

Kuzu 1 kız 1 erkek olarak gördük 🤗 haftaya cuma tekrar bakacağız 🤗

İyi akşamlar canım ben de bugün temiz hava depoladım ,iyi geldi baya . Kahve içmeyi özledim,yutamıyorum. Yerime de iç afiyet olsun 🤗

İyi akşamlar canım tüp bebek dışındaki tüm tedavilerde yumurtanın erkenden kontrolsüz çatlama riski olduğundan gün aşırı değerlendirmeye devam etmek önemli inşallah bu ay gebe kalırsın 🤗

Ben böyle değildim yaşarken oldum 😂
Yaaaa allahım ikisinden de nasip etti bak sabrım sonu selamet 🙏🏻 Sağlıkla gelsin minnoşlar ❤️ Ablalarını da 3 hafta sonra alacakmış doktor öyle dedi son kontrolde 🤭

Ayyyyy daha dün test sonucunu ağrılarınla acilde öğrendin :cry: rabbim esirgesin 🧿 sağlıkla gelsin 🤲🏼
Dimi yaa 🥺 rabbim isteyen Herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 Kızlar valla hep yanımda oldunuz artık çok bakamasam da hepiniz için ayrı ayrı dua ediyorum. Sizde bana dua edin. Seviliyorsunuz 🎈

Yaaaa allahım ikisinden de nasip etti bak sabrım sonu selamet 🙏🏻 Sağlıkla gelsin minnoşlar ❤️ Ablalarını da 3 hafta sonra alacakmış doktor öyle dedi son kontrolde 🤭
O ablayı nasıl sever sararım ben biliyor musun 🤗💕 kurban olsun simge teyzesi maşallah

[QUOTE="LaRisaCca, post: 67922821, member: 775719"

Ayyy teyzesi onu yerrrr 🤗💕 Allah esirgesin yavrumu darısı kalp atışına annesi. Ne kadar mutlusundur şimdi 🧿🧿

Evet çok mutluyum ama korkuyorum da ultrasona direk o karnıma baktigi anda direk gördüm keseyi insaallah kalp atışını da duymak nasip olur ondan sonra biraz rahatlarim 🥰🥰

Back
X