- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #87.241
Şimdiden geçmiş olsun canım, hemencecik geçsinAminn canimm
İnsallah bir adim dahaaa yaklasicagimm
Evet canim opereasyonum var bugunn
Allah razi olsunn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiden geçmiş olsun canım, hemencecik geçsinAminn canimm
İnsallah bir adim dahaaa yaklasicagimm
Evet canim opereasyonum var bugunn
Allah razi olsunn![]()

evet bende şimdi hatırladım, bana geçen gün yaptığın tatlının tarifini atacaktınŞimdi yazmasam kesin unuturumbiliyorsun muhteşem bir hafızam var

Bilmiyorum ki geçiciymiş ama ne zaman geçer meçhulbebişimmmm aminn cümlemize inşallah yine de halimize şükür bir işimiz var olan küçük esnafa oldu çok üzülüyorum![]()
kuzuş bedenen degil ama beyin yorgunlugu bni bitiriyoro yzdn sürekli aptl gibi geziyorum kafam dolu diye
kıyamam yavrumiiiiiiiiiiiiii ne zmn geçermiş peki bu durum
aminnnnnnnnnnnn bbgmmmm![]()
![]()
Amann aç bırakma kendiniyok kuzuş sabah 1 bardak süt 1 kuru incir 1 adet hurma yedm şimdi acıktım öğle yemegimi gömdüm erkenden sen yedn mi bsyler
Hangisi bebeğim hemen atayımevet bende şimdi hatırladım, bana geçen gün yaptığın tatlının tarihini atacaktın![]()
Gecmis olsun canim.daha once soylemistin epilepsiyi unutmusum. Hayirlisi olsun. Benim durum da biraz karisik. amniyotik bi bant var onun suan bebege bi zarari yok ama yakin takipteyiz. Olurda bebegin yerini daraltir ve tehlikeli bi durum olusturursa mecburi sezeryan olabilir. Gonlum normal dogumdan yana.artik onada bebek karar verecekEvet canım. Epilepsi var bende zaten normal doğum çok zor. Birde artık sezeryanın daha risksiz olduğunu düşünüyorum artık bebek için. Bakalım tabi kısmet. Sen ne düşünüyorsun ?
Adını bilmiyorum ki kuzum, çiçek gibi birşeydi, gül şekline benziyordu...Bilmiyorum ki geçiciymiş ama ne zaman geçer meçhul
Anaları gibim olsunlar
Amann aç bırakma kendini
Yedim canım kahvaltı ettim
Hangisi bebeğim hemen atayım
evet analarına çeksinlerrrBilmiyorum ki geçiciymiş ama ne zaman geçer meçhul
Anaları gibim olsunlar
Amann aç bırakma kendini
Yedim canım kahvaltı ettim
Hangisi bebeğim hemen atayım

yaa bakayım bnde hemencecikk iç çamaşırı da almam lazım bnmmedaecoo kuzum trendyolda indirim fırsatları başlamış pierre cardin hamile mayosunu 99₺ ye aldım bilgin olsun
rabbim bi an önce kurtarsın sizleri inşallah hepmizi birlikte canımmmGecmis olsun canim.daha once soylemistin epilepsiyi unutmusum. Hayirlisi olsun. Benim durum da biraz karisik. amniyotik bi bant var onun suan bebege bi zarari yok ama yakin takipteyiz. Olurda bebegin yerini daraltir ve tehlikeli bi durum olusturursa mecburi sezeryan olabilir. Gonlum normal dogumdan yana.artik onada bebek karar verecek![]()
Tamam canım hemencik atıyorumAdını bilmiyorum ki kuzum, çiçek gibi birşeydi, gül şekline benziyordu...
Teşekkür ederiz teyzoşumuzevet analarına çeksinlerrr![]()
ayy inşallah bi an önce geçer bbgmm yarabbimmm dermansz dert vermesn
yok kuzum aç kalmam bilirsinafyt şeker olsunnn
![]()
Ben iç giysilerimi uzun çarşıdan almıştım yeni yeni duruyorlardı, hamilelik.. onları giymeye başladım canımyaa bakayım bnde hemencecikk iç çamaşırı da almam lazım bnmmgüle güle giyin cücüşlerle annesi
![]()
Neyimiz varsa alıp götürsünler patates soğanımız kalsın bir tekOyy Rabbim kolay getirsin
Bari sen rahat edersin canım benim gerçekten yoruluyorsun
Patates soğan yoksa herşey eksik patates soğan varsa herşey tamam
Ellerimin ağzınaçılmış durumda sadık gebe olacaz diye
![]()
Paylaşmaya hazırım inan inan inan bir tek pattiss soğanı paylaşamamNeyimiz varsa alıp götürsünler patates soğanımız kalsın bir tek![]()
Sana kramp girmesinPaylaşmaya hazırım inan inan inan bir tek pattiss soğanı paylaşamamdur yarıldım kramplar giriyor
![]()
Kociler hep böyle benimki de bana anlam veremiyorSana kramp girmesinAyyy sorma bende bir kahkaha patlattım kociko kafayı yedin iyice diyor birde ona patlattım kahkahayı
![]()
![]()
Canım üzülme bak demekki zamanı değil şuanaz önce hastane ile görüştüm. henüz tedavine başlayamadığımız için kapanmadan dolayı erteliyoruz dedi. devlet kapanmış yani.o kadar rapor çıkar uğraş çok çok üzgünüm
yaa bnm çarşıya inecek vaktm yok resmennnTamam canım hemencik atıyorum
Teşekkür ederiz teyzoşumuz
Ben iç giysilerimi uzun çarşıdan almıştım yeni yeni duruyorlardı, hamilelik.. onları giymeye başladım canım
en azından ilaç raporum gitmesin bari boşuna acıbademle görüştüm orada yaptırmayı düşünüyorumKociler hep böyle benimki de bana anlam veremiyor
Canım üzülme bak demekki zamanı değil şuanben de aralıkta tedavime başlamıştım 4 gün ilaç kullandım ve korona oldum. Bir daha ilaç masrafı yapmak zorunda kaldım. En azından sen böyle olmayacaksın hem kapanmadan sonra inşallah sağlıkla kontrollerine gider gelirsin
daha sağlıklı bir süreçte oluruz inşallah
Amin canim benim. Hepimizi insallah. Kp nasil oldu canim ciddi bi sorun yok dimi
kahkaha atmak candır onlarda atsın kıskanç şeylerKociler hep böyle benimki de bana anlam veremiyor
Canım üzülme bak demekki zamanı değil şuanben de aralıkta tedavime başlamıştım 4 gün ilaç kullandım ve korona oldum. Bir daha ilaç masrafı yapmak zorunda kaldım. En azından sen böyle olmayacaksın hem kapanmadan sonra inşallah sağlıkla kontrollerine gider gelirsin
daha sağlıklı bir süreçte oluruz inşallah
Orda güzel şeyler var kuzumyaa bnm çarşıya inecek vaktm yok resmennn![]()
yoksa bnde uzun çarşıdan bakmak istiyorum
Aynen canım benim o yüzden birşey olmadıysa da hayırlısıdıren azından ilaç raporum gitmesin bari boşuna acıbademle görüştüm orada yaptırmayı düşünüyorum
İçlerinde patlatıyorlar nedendir bu gereksiz otoritekahkaha atmak candır onlarda atsın kıskanç şeyler![]()