• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konuşur 😂 çünkü ben de onun torununa sürekli senin torunun yaramaz diyorum 😂
Dün açmış 2 yaşındaki çocuğun kaşını gözünü gösterdiği videoyla övünüyor. Marifet mi bu dedim? Ben 3 yaşımdayken abim anasınıfına gidiyordu, annem ona heye tablosu çarpım tablosu çalıştırırken o öğrenemezdi ben öğrenirdim, 3 yaşında bir çocuk hece tablosu çarpım tablosu biliyordu yani dedim sustu yok dedi bizimki daha bilmiyor 😂 benden nefret etti. Ben çok bilmişim diye beni anasınıfına almadılar kız 😂
Konuşmasa iyiydi ama çenelerini bulamıyorlar nerde bıraktılarsa🤣🤣🤣

İyi bozmuşsun kız bunların böylesine biz gibi gelinler müstahak 🤣🤣 maaşallah kız senin çocuklarında öyle olsunlar sana hiç eziyetleri olmasın inşallah 🤲🤲

Konuşmasa iyiydi ama çenelerini bulamıyorlar nerde bıraktılarsa🤣🤣🤣

İyi bozmuşsun kız bunların böylesine biz gibi gelinler müstahak 🤣🤣 maaşallah kız senin çocuklarında öyle olsunlar sana hiç eziyetleri olmasın inşallah 🤲🤲
Canım benim rabbim salih saliha evlat nasip etsin inşallah 😍

Canım benim rabbim salih saliha evlat nasip etsin inşallah 😍
Amiiinnn 😍
Benim kaynana da az değil kuzum çok konuşmaz falan ama sessiz olandan kork derler alttan alttan yürütmeye çalışıyor işini oğluna ses etmez benden yürür bende eline koz vermem birde eşimin gözü kapanmadan açtım kötü ne yapsa eşim beni savunuyor o zoruna gidiyor artık🤣

Yok kız demem kendin yap ye gibisi var mı sen kaytaz yapıyorum diyince gözlerim açıldı 🤣🤣
Afiyetle yersiniz inşallah canım 🤗
Niye kız beğenmedin mi kararımı :KK70: ortada çocuk yok diye mi tüm bunlar :KK70::KK70:
Çok beğendim 😁 bu planlı oluşun beni de sezeryana yöneltti😂
Günaydınlarrrr ❤️ ❤️ ❤️ biraz işlerim var öğlen sonu görüşürüz inşallah
Güno bebeğim kolay gelsin gelişme olursa yaz muhakkak 🤗
Amiiinnn 😍
Benim kaynana da az değil kuzum çok konuşmaz falan ama sessiz olandan kork derler alttan alttan yürütmeye çalışıyor işini oğluna ses etmez benden yürür bende eline koz vermem birde eşimin gözü kapanmadan açtım kötü ne yapsa eşim beni savunuyor o zoruna gidiyor artık🤣
Ohhh iyi yapmışsın 😁 yaşasın strateji 😂😂

Alırlar ya niye almasınlar? Ne yoğunluğu ya ben kan vermeye indiğimde bakıyorum hep boş 😂

😂 Sen kaynanayı fitle kp ye sarsın o zaman

Evet kuzuşum cinsiyete de tekrar bakacakmış 🥰

Ohh ellerinize sağlık güle güle kirletin canım

Keşkeee 🥰 vallahi çok isterdim

AMannn yine arada kaynadın duyguş 🤭

Ahahahha hepimizin geldiği son nokta 😍
hiç sorma hep kaynayan ben oluyorumm larişkoooo :rolleyes: :KK51:

Ay ben şok ya şu durumda bari kapatsalar yada ne bileyim evden çalıştırsalardı bir rapor patlatsan kuzum senin için malum tehlikeli😔

Bununla geçmiş olsun canım benim Allah beterinden korusun, tekrarını yaşatmasın inşallah 🤲🤲
patlatamam rapor kuzucum maalesf bn tekim ve özel kalem görevim müdürüme ihanet edemem yani başka yer de olsam kesin ama kesin patlatırdım :KK51:
amin cnm rabbim cümlemizi korusun

kızzzz gelip dötünü keselimm miiii :bicak::bicak:
Sıvayın kolları :sinirli:
Yok yok doğru diyorsun 😂 bileğime falan yazıcam 😂 unutmamak için 😂😂
Ceza 3.150 TL hatırlatayım didim unutmazsın belki 🤣🤣

Ahahah zaten devlet patates ve soğan da verecekmiş 😂

Kısalar daha hızlı koşarmış kız 😂😂
Herşey tamam bir patates soğanımız eksikti zaten 🤣

Kaçarsa kovalarım 😂😂 zaten kısacık boyu var😂
Ay benimkide diyor tutup ensesinden duvara çiviyle asmalıydım o bücürü :KK70::KK70:

Back
X