• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha varmı kızlarr😒
Portimmmm az kalmış 1-2 gün daha 🤗💕
kızlar cumartesi 18mm pazar akşam ovitrelle yaptım pazar pazartesi salı değerlendirdik bu ikinci ay iğne denediğim ama geçen ay sanki bi kasık ağrısı olmuştu bu ay yok valla anlamadım işe yaramış mıdır tavsiyesi olanları bekliyorum
Canım her ay bu değişebilir. Buna takılma vücudunu dinleme. Yeteri kadar değerlendirmişsin , inşallah bu ay gebe kalırsın 🤗
beni deeeee :KK68: uzun protokol mü belli değil de aksilik olmazsa ben de başlıyorummmmmmmmmm:KK200::KK200::KK200:
Canım aradılar mı 🤗
hadi ya, hayırlısı olsun kuzum senin gelinlerin mi olacak bu durumda :KK68:
Benden çok güzel kaynana olur :sinirli::KK53:
Geçen defa gittiğinde kesin degilmiymis hakkında hayırlısı olsun canım daha net biseyde yokmuş ama sanki erkek bebebeklerin cinsiyeti daha geç belli oluyor demişlerdi kız ki mi daha geç belli oluyordu 🤔
Evet canım kesin gibiydi ama 2 hafta sonra tekrar bakalım demişti dr. Cinsiyeti daha önce kız olarak gördüğümüz aşağıdaki bebek ve biraz arkada kaldığı için görüntüler çok net değil bundan dolayı bir çıkıntı var evet ama bazı klitoral yapılar da böyle görünebilirmiş. O yüzden %50 nin üzerinde erkek gibi dedi ama bayramdan sonra yine bakalım dedi. Ama ilk başta erkek olan kesin erkek onda farklılık yok
Yaaa 😍 ne güzel 2 aslan annesi lariii😍😘
Kuzum aslında henüz hala belli değil 🤗 üstteki açıklamamda ayrıntı yazdım

Canım her ay bu değişebilir. Buna takılma vücudunu dinleme. Yeteri kadar değerlendirmişsin , inşallah bu ay gebe kalırsın 🤗

Canım aradılar mı 🤗

Evet canım kesin gibiydi ama 2 hafta sonra tekrar bakalım demişti dr. Cinsiyeti daha önce kız olarak gördüğümüz aşağıdaki bebek ve biraz arkada kaldığı için görüntüler çok net değil bundan dolayı bir çıkıntı var evet ama bazı klitoral yapılar da böyle görünebilirmiş. O yüzden %50 nin üzerinde erkek gibi dedi ama bayramdan sonra yine bakalım dedi. Ama ilk başta erkek olan kesin erkek onda farklılık yok

Yok aramadı ama havaya girdim 😂

Allahı şakacı şeyler 😂 bakalım daha kaç kere değişir pozisyonları ile alakalı olabilir. Sağlıklı olsunlar 🤲🤗 ben hala doktora gideceğim siz kaç kere gittiniz 😂
Canım sen çalışıyorsun bırakıp gidebileceğin bir işin yok ki biz duruma göre gidiyoruz işte 😁
Benim de aklım ondaydı, sağolsun haber verdi ❤️
Aynen canım ben de hemen buraya yazdım ki herkesin haberi olsun 🤗
Kocam da vardı o da duydu gitmem imkansız zaten kapanma var 😂
Yok aramadı ama havaya girdim 😂
😂 Sen saat 5 olunca dürt hayatım

Canım sen çalışıyorsun bırakıp gidebileceğin bir işin yok ki biz duruma göre gidiyoruz işte 😁

Aynen canım ben de hemen buraya yazdım ki herkesin haberi olsun 🤗

Kocam da vardı o da duydu gitmem imkansız zaten kapanma var 😂

😂 Sen saat 5 olunca dürt hayatım
Neyse perşembe gideceğim artık oğlumu görmeye 5 hafta oldu 🙈

Hareket ediyor ya 😂Onun verdiği rahatlık oldu geceleri gümbür gümbür ben yatınca yiyorum tekmeleri 💜
Biz de o hareketleri nasip olur da hissedersek inşallah 🤗 o zaman biz dr rahat oluruz inşallah kuzum. Sizin de kavuşmanız yakın ne kadar heyecanlı oluyor ultrason buluşmaları
Selam kızlar,
Bende çalışıyorum manevi olarak fenayım ama maddi olarak sevindim eşim çalışmayacak çünkü. :işsiz::işsiz:
Selam canım sen niye fenasın? Kız kocan çalışmayacaksw maddi olarak niye sevindin 🤔 kafamda deli sorular
LaRisaCca LaRisaCca 4 lüde tam net olur kız erkek hem sağlıcaklı olsunlarda.
İnşallah canım zaten bayramdan sonra 16. Haftaya giriyor oluruz yaklaşık 1 ay sonra diyelim anlarız net olarak inşallah 🤗

Canım aradılar mı 🤗

Oh hadi inşallah larimm. Bugün pik olmamalıydı zaten. Kaynişime kalmaya gidicez. Kız geçen konuştuk daha başıma geldi :KK70:

Canım aradılar mı 🤗

Aaa iki bibili miymişler annesii😂😂

Biz de o hareketleri nasip olur da hissedersek inşallah 🤗 o zaman biz dr rahat oluruz inşallah kuzum. Sizin de kavuşmanız yakın ne kadar heyecanlı oluyor ultrason buluşmaları

Selam canım sen niye fenasın? Kız kocan çalışmayacaksw maddi olarak niye sevindin 🤔 kafamda deli sorular

İnşallah canım zaten bayramdan sonra 16. Haftaya giriyor oluruz yaklaşık 1 ay sonra diyelim anlarız net olarak inşallah 🤗
Yazım yanlışımı oldu acaba :KK70:
çalışacağım die manevi olarak fenayım..
ben çalışacağım eşim çalışmayacak ya hiç yoktan bir gelir gelecek diye sevindim ya bende çalışmasa idim ne olurdu ?

Back
X