• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh hadi inşallah larimm. Bugün pik olmamalıydı zaten. Kaynişime kalmaya gidicez. Kız geçen konuştuk daha başıma geldi :KK70:
Hahaha gerçekten ağızdan çıkan her söze dikkat etmek gerekiyor 😂😂
Aaa iki bibili miymişler annesii😂😂
Teyzesi 1 i henüz kesin değil ama %50 nin üzerinde 😁
Yazım yanlışımı oldu acaba :KK70:
çalışacağım die manevi olarak fenayım..
ben çalışacağım eşim çalışmayacak ya hiç yoktan bir gelir gelecek diye sevindim ya bende çalışmasa idim ne olurdu ?
Aa şimdi anladım. Canım hamd olsun ki biriniz çalışacaksınız 😑 Rabbim hepimizi selamete çıkarsın inşallah
Oy iki delikanli mi olcak😍bayramdan sonra kesinlesir insallah gonlune gore saglikli sihhatli olsunlae cnmm benm
Kuzuş 1 i kesin erkek ama diğerinin biraz arkada kalıyor olmasından ötürü görüntüsü net değil😁 ama %50 nin üzerinde erkek dedi dr. Bayramdan sonra bakacağız tekrar 😁

Hahaha gerçekten ağızdan çıkan her söze dikkat etmek gerekiyor 😂😂

Teyzesi 1 i henüz kesin değil ama %50 nin üzerinde 😁

Aa şimdi anladım. Canım hamd olsun ki biriniz çalışacaksınız 😑 Rabbim hepimizi selamete çıkarsın inşallah

Kuzuş 1 i kesin erkek ama diğerinin biraz arkada kalıyor olmasından ötürü görüntüsü net değil😁 ama %50 nin üzerinde erkek dedi dr. Bayramdan sonra bakacağız tekrar 😁
Valla larimm yaa eşim epeydir görüşemiyo ailesiyle. E şimdi kapanmada geldi ya. Özledi sanırım gidip kalsakmı dedi kıyamadım bende te şimdi gitcez yarın sabah 6da gelcez😂😂😂

sağlıklı olsunlarda hepsine kabulüz biz 😍😍😍

Valla larimm yaa eşim epeydir görüşemiyo ailesiyle. E şimdi kapanmada geldi ya. Özledi sanırım gidip kalsakmı dedi kıyamadım bende te şimdi gitcez yarın sabah 6da gelcez😂😂😂

sağlıklı olsunlarda hepsine kabulüz biz 😍😍😍
Merhametli eşşşşş 😁 düşünceliiii fedakar kadınnnnn 😁

Kızlar, kızımın pipisi çıkmış 🙈😂
Annaaaam iki maviş çocik 😍😍😍 hayırlısı neyse öyle gelsinler mavi pembe farketmez sağlıkla gelsin bebişleeer 😍😍😍😍
Kızlar H halleycik ameliyattan çıktı iyi çok şükür dinleniyor , biraz ağrısı var ağrı kesici yaptılar dinleniyor 🤗
bende merak etmiştim yazını gördüm şimdik, haydi geçmişolsun H halleycik , dinlenip geri dönünce bilgilendir bizi merak ettik seniii 💕

Doğamızda var fedakarlık ya 😂😂😂
Zaten biz de olmasak 😁
Şimdiden nazlı arkadaki bak 😆
He ya minnoşa bakk şimdiden nazlanıyor annesine 😁🤗
Annaaaam iki maviş çocik 😍😍😍 hayırlısı neyse öyle gelsinler mavi pembe farketmez sağlıkla gelsin bebişleeer 😍😍😍😍

bende merak etmiştim yazını gördüm şimdik, haydi geçmişolsun H halleycik , dinlenip geri dönünce bilgilendir bizi merak ettik seniii 💕
Amin inşallah canım benim 🥰
bugün alışverişe çıktım biraz, dışarsı deli gibi kalabalık, kapanmadan önce heryere yayalım virüsü demiş millet herhalde 😆
Hahahah nasılsa kapanınca iyileşirler 😁

ya sorma biz napcas kapanınca 😭😭 valla sıkıntıdan patladık zaten, nasıl geçicek bakalım hadi hayırlısı

bakınııız bugün görevimi tamamladıım
1A5B99DE-4058-4C8F-A4BE-EF6A0153406A.webp Ekip tamam 👍🏻👍🏻

Zaten biz de olmasak 😁

He ya minnoşa bakk şimdiden nazlanıyor annesine 😁🤗

Gelene kadar ayrı naz gelirler ayrı naz napcaz biz bunlarla bilmem 😂

Kız dışarısı yanıyor bir deniz havası alalım dedik sandalyeleri aldık çıktık sıcaktan eridim resmen 🥴

Yol üstünde durulan yerler var ya kuzum Arsuz yolu üzerinde kimsenin olmadığı yer bulduk oturduk allahtan şemsiye falan almıştım yoksa kafamızda yumurta pişerdi 😂😂
Nerde duracağınızı bilememişsiniz bacım 😁 payidar ın orda denizkenarına çekeceksiniz mis gibi gölgelik

Back
X