• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen kocikona başka vitamin alma zaten dr yeterince verdi napıcan adamı superman mi 😂

Hahaha özel güçlerin oluyormuş bu vitaminlerden sonra 😂

Aminn aminnn inşallah 🤗❤️

Kuzucum dünden kalan yemeklerim var.
Lahana sarması
Pirinç pilavı
Fırında Sebzeli misket köfte
Ayran.. onları yeriz bugün 😁
Kız özel güçlerim çıkarsa ilk size söliceem 🤩 farkettim de ben hiç yemek yapmıyorum ya, habire bişeylerle geçiştiriyorum, bu karantinada azcık bi yemek yapayım, neyseki bu akşam iftara gidiciim bu akşam da öyle geçer yallah 😛

Ay ben onu eşim içiyor yazdın anlamışım kafalar çok güzel dımtıs dımtıs 😂🤣

Ayy pro women olanı ben kullandım tadını da hiç sevmedim ya poğaçayla yemediğimdendir belkide🤣🤣
Dedim sana bak poğaça önemli 🤣🤣

Bir de doktor bana dediki plasentalardan biri aşağıda lekelenmen olursa korkma , zamanla yukarı çıkacak, herşey yolunda endişe edecek birşey yok 🤔
İkiz oldukları için normaldir belki bu durum, bişey olsa doktor dikkat et derdi herhalde ama sen yinede yorma kendimi, görüyorum burda temizlik iş güç yapıyosun arada bi, bırak kirli kalsın sen sağlıklı ol, lütfen lütfen lütfen kendini yorma, en önemli şey sen ve bebişler :KK19:

18 gün 😍 2 hafta hiçbişey yok hemencecik geçer inşallah 😍🙏
İnşallah canım efendi efendi bekleyeceğim başks çarem de yok zaten 😁
Yok kuzum bana Dhea, Co Q-10 birde asta LİFE verdi Bay X 😂 Eşim ameliyat günü test verecekti ona göre duruma bakalım dedi oda malum.
E vermiş işte 😁 sen başka şey alma
Merhaba kizlar bende bugun catlama ignesi oldum yum 21mm olmus erken catlar mi acaba yoksa 36 saattemi çatlar
Selam canım iğneden sonra 21-40 saat arasında çatlama olabiliyor. St 36. Saatte değil yani. O yüzden iğneyi vurduğun gün de ilişkide bulunki içerde bekleyen sperm olsun inşallah bu ay gebe kalırsın 🤗
İnşallah öyle birşey olmaz ama olursa sakin kalıp doktorunla görüş direkt kuzum sen endişelenirsen hissedip etkilenirler sen iyiysen onlarda iyi olacaktır ❤️
Telaşlı değilim canım ben ne kanamalar gördüm zamanıysa doğacak değilse ne yapsam nafile bunu çok iyi biliyorum rabbim sağlıklı gebelik evlat ve doğum nasip etsin diye dua ederim hep inşallah öyle olur 🤗

Kız özel güçlerim çıkarsa ilk size söliceem 🤩 farkettim de ben hiç yemek yapmıyorum ya, habire bişeylerle geçiştiriyorum, bu karantinada azcık bi yemek yapayım, neyseki bu akşam iftara gidiciim bu akşam da öyle geçer yallah 😛

Dedim sana bak poğaça önemli 🤣🤣

İkiz oldukları için normaldir belki bu durum, bişey olsa doktor dikkat et derdi herhalde ama sen yinede yorma kendimi, görüyorum burda temizlik iş güç yapıyosun arada bi, bırak kirli kalsın sen sağlıklı ol, lütfen lütfen lütfen kendini yorma, en önemli şey sen ve bebişler :KK19:
Yok doktor gayet sakindi çok güzel ve pozitif konuştu korkacak birşey yok bebekler gayet sağlıklı filan dedi . Ben de bu kapanma sürecinde hiçbirşey yapmasam iyi olacak gibi geliyor bana 😁

Selam canım iğneden sonra 21-40 saat arasında çatlama olabiliyor. St 36. Saatte değil yani. O yüzden iğneyi vurduğun gün de ilişkide bulunki içerde bekleyen sperm olsun inşallah bu ay gebe kalırsın 🤗
Allah razi olsun kuzum insllah sende evladini kucağına alirsin sağlıklı sekilde cnm birde ikiz olma ihtimali nedir cunku 3 tane yumum var en buyugu 21 mm 20 mm19 mm di

Yok doktor gayet sakindi çok güzel ve pozitif konuştu korkacak birşey yok bebekler gayet sağlıklı filan dedi . Ben de bu kapanma sürecinde hiçbirşey yapmasam iyi olacak gibi geliyor bana 😁
İnsan evde olunca içi durmuyor iş yapmak istiyor ama tut kendini, buralardan okuduğum kadarıyla sende bnm gibi tezcanlısın boş oturamıyosun, örgüler örüyodun ne güzel birşeyler örsene çociklere minnoş minnoş 😍😍

İnşallah canım efendi efendi bekleyeceğim başks çarem de yok zaten 😁

E vermiş işte 😁 sen başka şey alma

Telaşlı değilim canım ben ne kanamalar gördüm zamanıysa doğacak değilse ne yapsam nafile bunu çok iyi biliyorum rabbim sağlıklı gebelik evlat ve doğum nasip etsin diye dua ederim hep inşallah öyle olur 🤗
almam inşallah teste kadar birgün alayım diyorum birgün almayayım 🤣

İnşallah canım bende düşükten sonra hep öyle diyorum artık. Düşüyoruz kalkmasını da kendimiz bileceğiz düşmeden öğrenilmiyor bazı şeyler ne yazıkki 🤗

Allah razi olsun kuzum insllah sende evladini kucağına alirsin sağlıklı sekilde cnm birde ikiz olma ihtimali nedir cunku 3 tane yumum var en buyugu 21 mm 20 mm19 mm di
Teşekkür ederim canım 🤗 kaç yumurtan döllenir ? Ya da döllenme olacak mı bilemiyoruz onu Allah bilir. Ama 1 den fazla yumurtada bu ihtimal tabiki var 🤗
İnsan evde olunca içi durmuyor iş yapmak istiyor ama tut kendini, buralardan okuduğum kadarıyla sende bnm gibi tezcanlısın boş oturamıyosun, örgüler örüyodun ne güzel birşeyler örsene çociklere minnoş minnoş 😍😍
Elimde örgü var onu da bitiririm artık ne yapayım 🤗
Ameliyat guzel gecmis rahimi duzeltip,perde gorünumunu haletmis
Kist icindee öngördüğum gibi tüplere baski yapip asagiya cekiyormus onuda halettik dedi🥰
Oh çok şükür gözün aydın canım benim 🤗 bundan sonra inşallah herşey güzel olacak

Kist icindee öngördüğum gibi tüplere baski yapip asagiya cekiyormus onuda halettik dedi🥰
Oh maşallah maşallah bahar temizliği oldun halleycik, perde kist mist hepsi temizlendi gitti geçmişolsuun 💐💐💐
şimdi gelsin yumuşik yumuşik yumurtalaar 😍😍😍

Teşekkür ederim canım 🤗 kaç yumurtan döllenir ? Ya da döllenme olacak mı bilemiyoruz onu Allah bilir. Ama 1 den fazla yumurtada bu ihtimal tabiki var 🤗

Elimde örgü var onu da bitiririm artık ne yapayım 🤗

Oh çok şükür gözün aydın canım benim 🤗 bundan sonra inşallah herşey güzel olacak
İnsallah kuzumm benimm🥰
Seviyorum senii 🥰

Teşekkür ederim canım 🤗 kaç yumurtan döllenir ? Ya da döllenme olacak mı bilemiyoruz onu Allah bilir. Ama 1 den fazla yumurtada bu ihtimal tabiki var
Teşekkür ederim cevabim icin 🥰cnm rabbim gonlumuzden gecen dualari kabul etsin 🤲
Tabiki gonlumden ikiz gecmiyor degil 🤗hayirlisii ile saglikli sekilde rabbim nasip eder🙏

İnsallah kuzumm benimm🥰
Seviyorum senii 🥰
Ben de seni seviyorum canım 🤗
Teşekkür ederim cevabim icin 🥰cnm rabbim gonlumuzden gecen dualari kabul etsin 🤲
Tabiki gonlumden ikiz gecmiyor degil 🤗hayirlisii ile saglikli sekilde rabbim nasip eder🙏
Rabbim sağlıkla versin yeterki versin de bir de olur iki de 🤗
Aynen öyle canım 😍 kanaman olmaz bence canım olsada korkma Allahın izniyle seninkiler sana sıkı sıkı sarıldı artık 😍🤗
İnşallah kuzucum inşallah 🤗

Back
X