- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #87.361
Acimmm yemek demee nutfennNe yemek yaptınız bugün kızlar hiç yazmamışsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acimmm yemek demee nutfennNe yemek yaptınız bugün kızlar hiç yazmamışsınız
Neden yemedin halaAcimmm yemek demee nutfenn
Su meyve suyu serbestmisNeden yemedin hala![]()
Çok şükür gözün aydın olsun canım Allah bundan sonra yüzünüze gülsün tez vakitte minnoşlarını al kucağına inşallahAmeliyat guzel gecmis rahimi duzeltip,perde gorünumunu haletmis
Kist icindee öngördüğum gibi tüplere baski yapip asagiya cekiyormus onuda halettik dedi![]()
Aminn canimmm,guzel olcak herseyyÇok şükür gözün aydın olsun canım Allah bundan sonra yüzünüze gülsün tez vakitte minnoşlarını al kucağına inşallah![]()
Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce bebişine kavuşursun Allah'ın izniyleAmeliyat guzel gecmis rahimi duzeltip,perde gorünumunu haletmis
Kist icindee öngördüğum gibi tüplere baski yapip asagiya cekiyormus onuda halettik dedi![]()
Simgoşşşşşş aradı akşamüstü. İlk adette arayacağım, randevu vereceklerrrrrrCanım sen çalışıyorsun bırakıp gidebileceğin bir işin yok ki biz duruma göre gidiyoruz işte
Aynen canım ben de hemen buraya yazdım ki herkesin haberi olsun
Kocam da vardı o da duydu gitmem imkansız zaten kapanma var
Sen saat 5 olunca dürt hayatım

Anamm hasta kuzuda burdaaaaAminn canimmm,guzel olcak herseyy
Esin nasilll![]()
Kuru fasulye pilav salata, annem de kadayıf yapmıştı aldımNe yemek yaptınız bugün kızlar hiç yazmamışsınız
Allah Allah baya oldu ameliyattan çıkalı nedenmiş o anlamadımSu meyve suyu serbestmis
Daha gecmedik digerlerine![]()
OooooSimgoşşşşşş aradı akşamüstü. İlk adette arayacağım, randevu vereceklerrrrrr![]()
Hadi tatlıdan yırtmışsın afiyet olsunKuru fasulye pilav salata, annem de kadayıf yapmıştı aldım![]()
9da gelcekmis canimmmAllah Allah baya oldu ameliyattan çıkalı nedenmiş o anlamadım
Ooooogözümüz aydın canım benim. Hadi gelsin bebişkolar Allah ın izniyle
Hadi tatlıdan yırtmışsın afiyet olsun![]()
Kız bana 1 gün sonra yemek vermişlerdi. Orda da harcamışlar beniAllah Allah baya oldu ameliyattan çıkalı nedenmiş o anlamadım
Ooooogözümüz aydın canım benim. Hadi gelsin bebişkolar Allah ın izniyle
Hadi tatlıdan yırtmışsın afiyet olsun![]()
Tarhana çorbasıNe yemek yaptınız bugün kızlar hiç yazmamışsınız
Sütlü çorba bezelye ve pirinç pilavı canımNe yemek yaptın bugün![]()
Oh iyi bari9da gelcekmis canimmm![]()
HahahahKız bana 1 gün sonra yemek vermişlerdi. Orda da harcamışlar beni![]()
Eline sağlık canım Afiyet olsunTarhana çorbası
Ispanak
Domates soslu makarna![]()
Eline sağlık canım Afiyet olsunSütlü çorba bezelye ve pirinç pilavı canım![]()
YeşşşşTime to EDHO![]()