• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn. Oy güzel kalplim.Bugün ne hayal kurdum çocuklar büyüyünce bir araya getirip bak Simge teyzeniz sizin için kliniği dürttü 😍😍
Ayyy di mi ya 🤗💛 inşallah görelim o günleri canım arkadaşım. Isırırım onları ben canımıniçi hepsi 🤗💛

A
Bende artık bu konuları konuşmak istiyorum sezeryan mi yapsam normal mi diye :cry: Rabbim evlatlarinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah😍 bizlere de dua edin Aziz mübarek gün hatrına 🤲
Aminn rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻 ❤️

Gecmis olsun canim.daha once soylemistin epilepsiyi unutmusum. Hayirlisi olsun. Benim durum da biraz karisik. amniyotik bi bant var onun suan bebege bi zarari yok ama yakin takipteyiz. Olurda bebegin yerini daraltir ve tehlikeli bi durum olusturursa mecburi sezeryan olabilir. Gonlum normal dogumdan yana.artik onada bebek karar verecek 😀
Canım hayırlısı olsunn ❤️ Bende normal istiyordum zaten durumum izin vermiyor ama yakın tarihte arkadaşımın bebişi kanalda kaldı. Kafasında bir şişlikle doğdu o yüzden maalesef. O kadar tedirgin oldum ki anlatamam. Zaten normale dönemezdim bu korkuyla. Hakkimızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻❤️

Back
X