- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #87.401
G
Ü
N
O 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Canım benimGünaydın hanımlar
dün muayene oldum tüp bebek mevzunu konuşup başlayacaktıkkist oluşmuş iki gün sonra tekrar geldi
ya klomen kullandığım reglm de yumurtalar catlamisti sonra tekrar regl gördüm ve kist oluşmuş . İlaç etkisi veya başka bişey olabilir mi
![]()
İnşallah canımGünaydın Canım benim
İlaçların etkisinden de olabilir ama hiç ilaç kullanmadığımız bir ayda da kist olabiliyor. Hadi inşallah hemencik geçsin de tedavine başla biran evvel![]()
Her kadında olup adetle atılan kistler oluyor. Öyledir belkiİnşallah canımDoktor kan testi aldı bide progesterona falan baktı yarın görüşeceğiz bakalım. Bende kist falan yoktu normalde şaşırdım yok olur mu kendi kendine bilemedim ki
![]()
Günaydınn güzel larimm
Bebişimgünaydınnnnnnnnnnnnn![]()
Dedim bu kız uyuyamamışsa ya yerini yadırgadı ya kalabalık çokGünaydınn güzel larimm
Yok kız bu kadardı ziyaret 7de eşim işe gidiyo ya o işe ben eve![]()
Yok yok evimdeyim canım evimDedim bu kız uyuyamamışsa ya yerini yadırgadı ya kalabalık çok![]()
iim kuzum biraz sancım vardı valla uzandım snra uyumuşm snra geri uyanıp uyudum kafam sersem gibiydi şimdi iim ama yine alttan alttan sancı yokluyorBebişimnasılsın akşam yoktun
beybi herşey yolunda gtmiş çok şükür çok svndmm darısı başka güzel haberlerini vermene olsun inşallahHeello![]()
Aman iyi Allah rahatlık versinYok yok evimdeyim canım evimdünde böyle uyumamıştım. Bıgünde geldim yattım ama yine uyuyamadım
![]()
Günaydın Canımıniçi nasıl oldunHeello![]()
Canım ben de aynı.. dün bahsettiğim yerde ağrılar devam ediyor ama bu çok normalmiş. Doktorla akşam da konuştum çook tedirgin olduğumu söyledim. Beni rahatlattıiim kuzum biraz sancım vardı valla uzandım snra uyumuşm snra geri uyanıp uyudum kafam sersem gibiydi şimdi iim ama yine alttan alttan sancı yokluyorsn nasılsn kuzum
Erkek demiştikC Capanin Gururu Teyom kuzuş aramışlar çok sevindirik oldum sonundaaaaa güzel günler sizi beklerrrr
melinda- canımmm gözn aydın olsun seninde mi erkek oluyormuşşş saglıkla kucagına alman nasip olsun inşallah bakalım bnm kereta ne olacak bz sana ne demiştik erkek mi olucak kız mı
![]()
evet kuzu bazen şiddettleniyor böyleee bnde endişelendim baya yani hamilelik başndan bu yana böyle ağrım sızım olmamıştı.. allahtan sana dün sordum da içimi rahatlattın yoksa bnde giderdm bugn doktora dayanamayıp ters bi durum mu var dieCanım ben de aynı.. dün bahsettiğim yerde ağrılar devam ediyor ama bu çok normalmiş. Doktorla akşam da konuştum çook tedirgin olduğumu söyledim. Beni rahatlattı