• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa bana muhakkak foto at olur mu 🤗

Gel kahve içelim 😁

Oyy ben sana kıyamam canım benimmm sen gel ben seni iftara alayım 🤗

😁 Kuzuş plasentanın hepsi değil bir kısmı aşağıda sanırım yukarı çıkıyor ki bir kısmı aşağıdadır di mi🤔 zaten bu haftalarda yukarı çıkıyor. Plasenta previa için 20. Haftada teşhis konması doğruymuş

Ayy çok heyecanlı 😁

Allah seni napmasın duyguşş 😂😂😂😂 afiyet olsunnnn

Canım işimin yazlıkları bazadan çıkardım kışlıkların askıda olanlarını bazaya yerleştirdim ama baza doldu geri kalanları çocuk odasındaki gömme dolaba koycam. Kışlıkları azaltmam lazım 🤔

Kız böyle katlanmaz kaynişin kolaya kaçmış. Ortadan yırtılır kıvrılarak yuvarlak yapılır 😁 antakyalılar öyle yapar kaytazı sen daha iyi bilirsin gerçi
Hamarat hanm baslamis bile ben hala cay icip mügeye bakiyorm🤭🤭🤭

Ay biraz geçmişe baktım 2 si de mi erkek göründü Lariş 😍
Yeşilcim bebeklerin biri yani önceden kız olarak gördüğümüz biraz arkada kalıyor görüntü net değil. Onda da bir çıkıntı gördük ama klitoral çıkıntı da olabilirmiş. Dr %50 nin üzerinde erkek dedi 😁
Hamarat hanm baslamis bile ben hala cay icip mügeye bakiyorm🤭🤭🤭
He kız 😂 aynı anda müge de açık 😁
Peki Lariş akıntı var mı sen de böyle kokusuz beyaz veya saydam ?
Aynen canım tam olarak süt gibi kokusuz akıntım fazlalaştı senin de mi oluyor yeşilcim

Yeşilcim bebeklerin biri yani önceden kız olarak gördüğümüz biraz arkada kalıyor görüntü net değil. Onda da bir çıkıntı gördük ama klitoral çıkıntı da olabilirmiş. Dr %50 nin üzerinde erkek dedi 😁

Aynen canım tam olarak süt gibi kokusuz akıntım fazlalaştı senin de mi oluyor yeşilcim
Evet canım arayıp sormadım da doktora..sen fitile devam ediyor musun ondan olabilir mi senin ki ?ben kullanmıyorum sadece vitamin alıyorum

Evet canım arayıp sormadım da doktora..sen fitile devam ediyor musun ondan olabilir mi senin ki ?ben kullanmıyorum sadece vitamin alıyorum
Ben elevit ve ayrıca ferrum (demir) başladım.
Fitil kullan dedi dr ama kullanmıyorum. Canım akıntılarımız artan hormonlarımızdan ötürü oluyormuş dr a sordum. Sağlıklı ve doğal bir akıntıymış korkma

Cocuklar arastrmaci gazeteci olck😄😄😆😆

Gel kahve içelim 😁

😁 Kuzuş plasentanın hepsi değil bir kısmı aşağıda sanırım yukarı çıkıyor ki bir kısmı aşağıdadır di mi🤔 zaten bu haftalarda yukarı çıkıyor. Plasenta previa için 20. Haftada teşhis konması doğruymuş

Ayy çok heyecanlı 😁

Canım işimin yazlıkları bazadan çıkardım kışlıkların askıda olanlarını bazaya yerleştirdim ama baza doldu geri kalanları çocuk odasındaki gömme dolaba koycam. Kışlıkları azaltmam lazım 🤔

Kız böyle katlanmaz kaynişin kolaya kaçmış. Ortadan yırtılır kıvrılarak yuvarlak yapılır 😁 antakyalılar öyle yapar kaytazı sen daha iyi bilirsin gerçi
Ev işleri benden yemekler senden 🤪

Fitil kullan dedi dr ama kullanmıyorum. Canım akıntılarımız artan hormonlarımızdan ötürü oluyormuş dr a sordum. Sağlıklı ve doğal bir akıntıymış korkma
Sağol canım öncesinde lekelenmeler yaşadığım için tedirgin oluyorum her akıntı hissettiğimde acaba leke mi diye koşuyorum WC ye ..normal dediyse doktorun ben de sormam Ebru hanıma ..Benim de bayramdan sonraki hafta kontrolüm inşallah cinsiyetleri de o zaman öğreniriz , sana da sürpriz olmuş %50 üzerinde demesi 😃 sağlıkla hayırla büyüsünler kucağımıza alalım da öneciliğimiz o inşallah 🙏

Gel kahve içelim 😁

Ayy çok heyecanlı 😁

yok kuzuş biz böyle yaparz kaytaz böreğini annemde böyle yapar sülalem böyle ypar daha dgrusu :KK70: :KK70:

Cocuklar arastrmaci gazeteci olck😄😄😆😆
Çocukların anne karnında anne babadan sonra en çok duydukları ses müge anlı 😂
Ev işleri benden yemekler senden 🤪
Kabul edildi 😂
Sağol canım öncesinde lekelenmeler yaşadığım için tedirgin oluyorum her akıntı hissettiğimde acaba leke mi diye koşuyorum WC ye ..normal dediyse doktorun ben de sormam Ebru hanıma ..Benim de bayramdan sonraki hafta kontrolüm inşallah cinsiyetleri de o zaman öğreniriz , sana da sürpriz olmuş %50 üzerinde demesi 😃 sağlıkla hayırla büyüsünler kucağımıza alalım da öneciliğimiz o inşallah 🙏
Yeşilcim o bende de var 🤭 her akıntıda bir koşu wc deyim. Canım 1 i kesin erkek diğeri belirsiz ama cinsiyeti ne olursa olsun evladım ve çok seviyorum şimdiden 🤗💕 sağlıkla gelsinler inşallah
İc organlarim aciyoo sanki ya😓
Ağrı kesici verdi mi? Cylo-pr. İlaç filan yazdı mı?
yok kuzuş biz böyle yaparz kaytaz böreğini annemde böyle yapar sülalem böyle ypar daha dgrusu :KK70: :KK70:
Allah Allah 🤔 benim antakyada hazır satılan gördüklerim bile sana söylediğim gibi demekki siz öyle yapıyorsunuz 🤔

Gel kahve içelim 😁

Ayy çok heyecanlı 😁

Tamam canım görürsek inşallah atarım 🤗💜

Beyaz ve kokusuz akıntı normal 😊 Eğer rengi değişip koku olursa enfeksiyondan şüpheleniyorlar. Ben o yüzden günlük ped kullanıyorum mesela 🙈

Back
X