- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.891
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #88.821
AhahahahHaziran 26 galiba. Ben birsürü düşünüyorum kaydediyorum ama. Galiba gidip porti uapcam direk![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahahHaziran 26 galiba. Ben birsürü düşünüyorum kaydediyorum ama. Galiba gidip porti uapcam direk![]()
Çılgın yaaaDiyetimden diyetimdendur değiştireyim muhteşem aslında
![]()
Olsun kız senin içinde bi 3 ay porti olarak gezinirim buralarda. Sonra yine değişirim. Beni nick değiştirmekten banlıcaklar sonraAhahahahvallahi adın porti kaldı
kuzum yemek yiyorum ama adım adıyorum istisnasız. Fazla kaçırdıysam bi 5bincik de yediğim yemek için spor yapıyorumGercekten nasıl tutuyor teo azcık tüyolasa ya
Kaydettimm
Üstüne dındırmı da mis gibi olur![]()
evet yaNe suçu günahı var şimdi bu kızcağızınoda diğer ay belkide bizim gibi yuvarlanacak
o zmn intikamını alırsın dha iyi olur
![]()
Olsun kız senin içinde bi 3 ay porti olarak gezinirim buralarda. Sonra yine değişirim. Beni nick değiştirmekten banlıcaklar sonra![]()
yada anasayfada ifşa edicekler derdin ne diye![]()
kuzum yemek yiyorum ama adım adıyorum istisnasız. Fazla kaçırdıysam bi 5bincik de yediğim yemek için spor yapıyorum
hamileleri kıskandıracak vücut ölçülerine istinaden teo ya bu ödülü istemesem de vermek zorundayım Mükemmelsin vallakuzum yemek yiyorum ama adım adıyorum istisnasız. Fazla kaçırdıysam bi 5bincik de yediğim yemek için spor yapıyorum
Görürseniz şaşırmayınKazen in ifşaları arasındaki yerini alırsın
idolümüzsün aplamm
kuzu şimdiden adanadaki yürüyüş zamanını düşünüyorumKazen in ifşaları arasındaki yerini alırsın
idolümüzsün aplamm
Canım ödül her zaman proluk değil galiba başka şeyler de olabiliyormuşMükemmelsin valla
Görürseniz şaşırmayın
Yaa benim oy verdiğim tatlı birinci oldu. Girip girip bakıyoruö oy verenlere proluk verildimi. Belki bende pro olurum![]()
size layık olmaya çalışacağımmmmmmmmmmmmhamileleri kıskandıracak vücut ölçülerine istinaden teo ya bu ödülü istemesem de vermek zorundayım
hayırlı olsun
Thank you balkitomCanım normalde göründüğü gibi açık tost ama ben normal tost yapıyorum harika tadı var mayonez ve turşu da eklersen tam yengen olur
oy verene değil de yapana veriyorlar sankiMükemmelsin valla
Görürseniz şaşırmayın
Yaa benim oy verdiğim tatlı birinci oldu. Girip girip bakıyoruö oy verenlere proluk verildimi. Belki bende pro olurum![]()
Biliyorsun, polikliniğin orda Atatürk parkıydı galiba park var orada yürürsün, cadde boyu güzel zaten sıkılmadan yürürsünkuzu şimdiden adanadaki yürüyüş zamanını düşünüyorumyakın olan yerleri gezerim biraz
![]()
Psikolojimizi bozmadan olsan barisize layık olmaya çalışacağımmmmmmmmmmmm![]()
adana yersem micburen daha çok adım atmam gerekecekBiliyorsun, polikliniğin orda Atatürk parkıydı galiba park var orada yürürsün, cadde boyu güzel zaten sıkılmadan yürürsün
Yarıldım gülmektenhamileleri kıskandıracak vücut ölçülerine istinaden teo ya bu ödülü istemesem de vermek zorundayım
hayırlı olsun
Yaa girip bakıyorum arada başka şeyler de görüyorum ama onları yapanlara diye tahmin etmiştimCanım ödül her zaman proluk değil galiba başka şeyler de olabiliyormuş
Aaaa ben gene her seferinde girip itinayla en güzeli seçiyorum. Seçtiğim az oy aldıysa üzülüp çok oy aldıysa seviniyodum. Tühhhoy verene değil de yapana veriyorlar sanki![]()
Psikolojimizi bozmadan olsan barihayır bizim göbek alıp başını gidince oturup bize moral vermekle uğraşcan