Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuzumm nasıl gitsin ben lohusalık falan anlayamadım hiç evdeki işler bebişle ilgilen derken kendimi unuttum valla. Sen ne yapıyorsun canım bişey kalmadı doğuma
Ne desin kuzum, inşallah tutar dedi. Umutlu ya da umutsuz bir şey demedi. Zaten olmazsa ben 2 raporlu hakkımı şehrimde kullanacağım. Sonra yine olmazsa tekrar Bay X gideceğim. Bak 4. 5. Denemeyi göze alıyorum
Olmazsa diye ihtimali şu an düşünme balım, sonucu görene kadar hep bir umut var. Birde adet belirtisi de deme ben ilk gebeliğimde hep geciken adetini gününde oldum ama hamileymişim düşün adet olunca da test yapmadım . Bünyeler çok farklı o yüzden pazartesi kan testinde pozitifi göreceğiz Allahın izniyle dualarım seninle
Olmazsa diye ihtimali şu an düşünme balım, sonucu görene kadar hep bir umut var. Birde adet belirtisi de deme ben ilk gebeliğimde hep geciken adetini gününde oldum ama hamileymişim düşün adet olunca da test yapmadım . Bünyeler çok farklı o yüzden pazartesi kan testinde pozitifi göreceğiz Allahın izniyle dualarım seninle