Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar ben klomen ve çatlatma iğnesi oldum bugün 11. Günüm sizce ben hayali çizgi mi görüyorum ayrıca bu topic o kadar samimi ki en baştan hepsini okuya okuya geldim inş Allah banada nasip eder çocuk sahibi olmayı
Bugün gittik iyi mi kötü mü bilmiyorum son adet tarihime göre 5+3 gündeyim kese 4.5 mm göründü kalp atışı görünmedi. Doktor da fazla sallamadı sinir oldum kese normal mi sizce ? LaRisaCcaMMuallimezzzOmur-un Hatunu
Bugün gittik iyi mi kötü mü bilmiyorum son adet tarihime göre 5+3 gündeyim kese 4.5 mm göründü kalp atışı görünmedi. Doktor da fazla sallamadı sinir oldum kese normal mi sizce ? LaRisaCcaMMuallimezzzOmur-un Hatunu
Merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm ve 14. Gün test yaptım negatifti ve adetimin üzerinden 4 gün geçti ve bel ağrısından uyuyamıyorum acaba iğne kist mi yaptı hem adetim gecikti hem bel ağrım başladı umutlanmak istemiyorum hamile olduğumu da düşünmüyorum bol bol kekik çayı içiyorum adet olayım diyen