- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.521
canıım naaptın iğnelere başladın mı? benim de bugün iğneden sonraki 14.günüm ama her zamanki gibi test yapmaya korkuyorum. ama yapmadıkça da umutlanıyo insan regl olana kadar. ayy ne tuhaf işler bunlar yaa :)İnşallah canım dularına Benide kat
Haaa haa biz bekliyoruz ya ondan canım ya :) :)Kızlar tv de kapıcilar krali var. Belki 20kere izledim. Kemal sunal . ulan karinin ustüne ceketimizi atsak hamile kaliyor diyor. Bende resmen iliski cetveli cikarttim 1 aylik tik yok.
Kızlarr, hepinizi güzel yüreğinizden, yanaklarınızdan öpüyorum.. Bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür Rabb'ime 74 çıktı Beta Hcg değerim. Salı günü 9 çıkmıştı bugün 74 ve pozitif denildi. Inşallah Rabbim sağlıcakla tamamlatır bu Süreci, sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder bana da isteyen herkese de. Allah o kadar büyük ki, 7 ay önce düşük yapmıştım ve bu ay sonunda doğum yapacaktım eğer düşük olmasaydı. Ve şuan da yeniden gebe olduğum haberimi aldım. Yaradanın Lütfü.. Bu sayfada koca Yürekli sizlere dualarında bizleri eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim kendi adıma , ben de inanın beş vakit hepinize dua ediyorum. Nolur umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim en güzel anda nasip edecek sizlere de. Inşallah önümüzdeki aylarda hepinizin güzel haberlerini alıcaz ve topluca yeni sayfaya geçicez inşallah.
Ayyy çok sevindim canım gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Herşeyin vakti saati var işte. Bize de dua et bol bolKızlarr, hepinizi güzel yüreğinizden, yanaklarınızdan öpüyorum.. Bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür Rabb'ime 74 çıktı Beta Hcg değerim. Salı günü 9 çıkmıştı bugün 74 ve pozitif denildi. Inşallah Rabbim sağlıcakla tamamlatır bu Süreci, sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder bana da isteyen herkese de. Allah o kadar büyük ki, 7 ay önce düşük yapmıştım ve bu ay sonunda doğum yapacaktım eğer düşük olmasaydı. Ve şuan da yeniden gebe olduğum haberimi aldım. Yaradanın Lütfü.. Bu sayfada koca Yürekli sizlere dualarında bizleri eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim kendi adıma , ben de inanın beş vakit hepinize dua ediyorum. Nolur umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim en güzel anda nasip edecek sizlere de. Inşallah önümüzdeki aylarda hepinizin güzel haberlerini alıcaz ve topluca yeni sayfaya geçicez inşallah.
Hayırlısı olsun canım inşallah herseh yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın bende benzer şeyler yaşadım 2 sene once agustosta kürtaj olmasaydım martta dogum yapcaktim martta tekrar hamile kaldım ama kimyasal oldu şimdi Rabbim nasip ederse bu sene inşallah ağustosta bebeğimi kucagima alıcamKızlarr, hepinizi güzel yüreğinizden, yanaklarınızdan öpüyorum.. Bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür Rabb'ime 74 çıktı Beta Hcg değerim. Salı günü 9 çıkmıştı bugün 74 ve pozitif denildi. Inşallah Rabbim sağlıcakla tamamlatır bu Süreci, sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder bana da isteyen herkese de. Allah o kadar büyük ki, 7 ay önce düşük yapmıştım ve bu ay sonunda doğum yapacaktım eğer düşük olmasaydı. Ve şuan da yeniden gebe olduğum haberimi aldım. Yaradanın Lütfü.. Bu sayfada koca Yürekli sizlere dualarında bizleri eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim kendi adıma , ben de inanın beş vakit hepinize dua ediyorum. Nolur umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim en güzel anda nasip edecek sizlere de. Inşallah önümüzdeki aylarda hepinizin güzel haberlerini alıcaz ve topluca yeni sayfaya geçicez inşallah.
Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallahKızlarr, hepinizi güzel yüreğinizden, yanaklarınızdan öpüyorum.. Bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür Rabb'ime 74 çıktı Beta Hcg değerim. Salı günü 9 çıkmıştı bugün 74 ve pozitif denildi. Inşallah Rabbim sağlıcakla tamamlatır bu Süreci, sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder bana da isteyen herkese de. Allah o kadar büyük ki, 7 ay önce düşük yapmıştım ve bu ay sonunda doğum yapacaktım eğer düşük olmasaydı. Ve şuan da yeniden gebe olduğum haberimi aldım. Yaradanın Lütfü.. Bu sayfada koca Yürekli sizlere dualarında bizleri eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim kendi adıma , ben de inanın beş vakit hepinize dua ediyorum. Nolur umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim en güzel anda nasip edecek sizlere de. Inşallah önümüzdeki aylarda hepinizin güzel haberlerini alıcaz ve topluca yeni sayfaya geçicez inşallah.
Amin canım amin, inşallah en kısa zamanda sizlerden de güzel haberler alıcaz eminimCanim benim saglikla sihatle devami gelir kucagina alacagin günlerde gelicek insallah. Darısi bizim başımıza
Amin canım Allah razı olsun, çok şükür şimdilik katlanmış değer, inşallah sağlıcakla katlanıp devam eder. Rabbim sizlerinde gönlüne göre versin. Tez zamanda güzel haberlerinizi alalım inşallahHayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah
Ne güzel yükselmiş değerin de
Amin canım. Çok geçmiş olsun sanada. Inşallah sen de sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinHayırlısı olsun canım inşallah herseh yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın bende benzer şeyler yaşadım 2 sene once agustosta kürtaj olmasaydım martta dogum yapcaktim martta tekrar hamile kaldım ama kimyasal oldu şimdi Rabbim nasip ederse bu sene inşallah ağustosta bebeğimi kucagima alıcamRabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok şükür canımm, çok şükür.. Inşallah sağlıcakla devam eder. Etmem mi hiç dua her zaman ediyorum canım benim. Inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alıcaz Allahın izniyleAyyy çok sevindim canım gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Herşeyin vakti saati var işte. Bize de dua et bol bol
Gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını bende bugün regl oldum Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah ok sevindim senin içinKızlarr, hepinizi güzel yüreğinizden, yanaklarınızdan öpüyorum.. Bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür Rabb'ime 74 çıktı Beta Hcg değerim. Salı günü 9 çıkmıştı bugün 74 ve pozitif denildi. Inşallah Rabbim sağlıcakla tamamlatır bu Süreci, sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder bana da isteyen herkese de. Allah o kadar büyük ki, 7 ay önce düşük yapmıştım ve bu ay sonunda doğum yapacaktım eğer düşük olmasaydı. Ve şuan da yeniden gebe olduğum haberimi aldım. Yaradanın Lütfü.. Bu sayfada koca Yürekli sizlere dualarında bizleri eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim kendi adıma , ben de inanın beş vakit hepinize dua ediyorum. Nolur umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim en güzel anda nasip edecek sizlere de. Inşallah önümüzdeki aylarda hepinizin güzel haberlerini alıcaz ve topluca yeni sayfaya geçicez inşallah.
Yaa canımsınn...Gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını bende bugün regl oldum Rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah ok sevindim senin için
Evet herkes zor süreçlerden geçiyor Rabbim herkesi kavuştursun bebişlerine herşeye rağmen regl olabildiğim için şükür ediyorum Rabbime elbet bir gün benimde sevindirecek dualarını eksik etme ve kendine ve en önemlisi mercimeğimize iyi bak :)Yaa canımsınn...nolur o güzel kalbini üzme. Hepimiz inan bu zor süreçlerden geçtik. Rabbimin yazdığı çok güzel bir vakit var biz bilmiyoruz. Tüm kalbimle dua ediyorum inan sizler için. Inşallah en kısa zamanda senin de güzel haberini alıcaz Allahın izniyle.
Canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aynı sevinci bize de yaşatsın inşallahhKızlarr, hepinizi güzel yüreğinizden, yanaklarınızdan öpüyorum.. Bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür Rabb'ime 74 çıktı Beta Hcg değerim. Salı günü 9 çıkmıştı bugün 74 ve pozitif denildi. Inşallah Rabbim sağlıcakla tamamlatır bu Süreci, sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder bana da isteyen herkese de. Allah o kadar büyük ki, 7 ay önce düşük yapmıştım ve bu ay sonunda doğum yapacaktım eğer düşük olmasaydı. Ve şuan da yeniden gebe olduğum haberimi aldım. Yaradanın Lütfü.. Bu sayfada koca Yürekli sizlere dualarında bizleri eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim kendi adıma , ben de inanın beş vakit hepinize dua ediyorum. Nolur umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim en güzel anda nasip edecek sizlere de. Inşallah önümüzdeki aylarda hepinizin güzel haberlerini alıcaz ve topluca yeni sayfaya geçicez inşallah.
Canım benim Allah razı olsun. Dualarım sen ve herkesle, inşallah canım inşallah; güzel haberlerinizi takipteyimEvet herkes zor süreçlerden geçiyor Rabbim herkesi kavuştursun bebişlerine herşeye rağmen regl olabildiğim için şükür ediyorum Rabbime elbet bir gün benimde sevindirecek dualarını eksik etme ve kendine ve en önemlisi mercimeğimize iyi bak :)
Canım benim Allah tazı olsun, inşallah arkadaşım. Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallahCanım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Aynı sevinci bize de yaşatsın inşallahh
Hep aynı dert :) başladım canım göbekten vuruyorum her sabah yarın kontrol var bakalım nolmuş yumoşlar test yapıcan mı :)canıım naaptın iğnelere başladın mı? benim de bugün iğneden sonraki 14.günüm ama her zamanki gibi test yapmaya korkuyorum. ama yapmadıkça da umutlanıyo insan regl olana kadar. ayy ne tuhaf işler bunlar yaa :)
Amin amin canım inşallah saolAmin canım. Çok geçmiş olsun sanada. Inşallah sen de sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
olmuştur olmuştur. inşallah olucak bu ay aşılamayla :) ayy bilemedim yapim de kurtulayım mı :)Hep aynı dert :) başladım canım göbekten vuruyorum her sabah yarın kontrol var bakalım nolmuş yumoşlar test yapıcan mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?