- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.481
Canım bir kaç gün sonra tekrarla ama 1-2 saat sonraKızlar ben sabah test yapmıştım yazdım hatta buraya negatifti yaptıktan bi 10 dk sonra da baktım yoktu bişi sonra çıktım evden. 1 saat önce eve geldim çok silik bir çizgi var . Umutlanmak istemiyorum 10 dk sonra çıkan şeyler gerçek değildir diye ama yinede merak ediyor insan .
Sizler de de böyle yaşayan oldu mu ?
Kızlar ben sabah test yapmıştım yazdım hatta buraya negatifti yaptıktan bi 10 dk sonra da baktım yoktu bişi sonra çıktım evden. 1 saat önce eve geldim çok silik bir çizgi var . Umutlanmak istemiyorum 10 dk sonra çıkan şeyler gerçek değildir diye ama yinede merak ediyor insan .
Canım bir kaç gün sonra tekrarla ama 1-2 saat sonra
çıkan sonuç genellikle buharlaşmadan kaynaklı oluyor.
Umarım seninki gebeliktendir
Surelab diye bir marka canımCanim testin laboquikse bazen o test yaniltiyor.bir ara bende bosuna heveslenmistim.
10 dk da çıkan sonucu dikkatle incelemeni tavsiye ederim tatlım, sonrasında çıkanı dikkate alıp üzülmeni istememSurelab diye bir marka canım
Yaaa inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyoruzHamilesin canimmmmm.Valla bu ay eyüp sultanda dua ettiklerimin %90 i hamile kaldi. Sanirim baskasina edilen dualar kabul oluyor. Sende bana dua et kuzum.
Yaaa inşallah en kısa zamanda senden de güzel haberler bekliyoruz
Ezan okunuyor inşallah inşallah kuzum .Insallah canim hepimizden gelir güzel haberler. Ben daha ilacsiz yumurtlamayi beceremedim belki bu ay becerebilirim.
ben lh testi yapmaya başladım bugün bakalım yumurtlama ne zaman olacak ya da olacak mı? Bekliyorum :)Insallah canim hepimizden gelir güzel haberler. Ben daha ilacsiz yumurtlamayi beceremedim belki bu ay becerebilirim.
ben lh testi yapmaya başladım bugün bakalım yumurtlama ne zaman olacak ya da olacak mı? Bekliyorum :)
Olmazsa da biz alıştık nabalım hayırlısı buymuş deriz kuzum.
Surelab diye bir marka canım
Benim önceki gebeligimde öyle olmuştu gebelik yoksa hiç çıkmıyor ikinci çizgi ama dünki benim bariz çizgiden sonra birşey diyemiyorum ama olma ihtimali yüksek çünkü daha önce yaşadım bunu bendeKızlar ben sabah test yapmıştım yazdım hatta buraya negatifti yaptıktan bi 10 dk sonra da baktım yoktu bişi sonra çıktım evden. 1 saat önce eve geldim çok silik bir çizgi var . Umutlanmak istemiyorum 10 dk sonra çıkan şeyler gerçek değildir diye ama yinede merak ediyor insan .
Bende A AloeeVeraa 'nın yaptığı herşeyi yapıyorum üzerine 5-6 tane daha şey uyguluyorum dua olarak. Oruç tutuyorum 4 gün bitti Allah kabul ederse 3 gün kaldı. Yarın meryem süresi ve yasin okuyarak esmaları da tespih ederim. Bir de A AloeeVeraa nın söylediği 7 ayetel kürsi dışında aşağıya ekleyeceğim ayetel kürsiyi de yapıyorum. Allah kabul etsin yüzümüzü güldürsün inşallah.Ben pek beceremiyorum ovulasyon testini. Simdiye kadar hic testde pik yakalayamadim. Bende 6gün incir kürü yaptim.sonra internetteki kötü yorumlari okuyup korktum onuda biraktim. Yani bu ay benim pek parlak degil kuzum. Ama yinede regliye kadar gün asiri degerlendiricem. Bol bol dua ediyorum. Tespih cekiyorum rabbim duysun sesimizi.
Kan değeriniz kaç çıkmıştı ?kızlar 14.gün kan testinde negatif cikmisti adetime iki gün var ve pembemsi kan geldi cok az normalde erken adet olmam doktor az bir ihtimalde olsa degerin yukselebilir demisti hala bir umut arıyorum galiba
1.20 baya dusuktuKan değeriniz kaç çıkmıştı ?
Yerleşme kanaması olabilir
Bende A AloeeVeraa 'nın yaptığı herşeyi yapıyorum üzerine 5-6 tane daha şey uyguluyorum dua olarak. Oruç tutuyorum 4 gün bitti Allah kabul ederse 3 gün kaldı. Yarın meryem süresi ve yasin okuyarak esmaları da tespih ederim. Bir de A AloeeVeraa nın söylediği 7 ayetel kürsi dışında aşağıya ekleyeceğim ayetel kürsiyi de yapıyorum. Allah kabul etsin yüzümüzü güldürsün inşallah.
Allah nasip ederse hiç umut yok desen de umut olabiliyor. O yüzden umut hep var Allah hamile kalanlara sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin bize de evlat sahibi olmayı nasip etsin diye hep dua ediyorum hep..
Hadi Allah kabul etsin kuzum bulduğum bir şey var onu da paylaşayım seninle eşin de 3 gün oruç tutarsa evlat sahibi olunabileceği yazıyor.Bende yarin baslicam oruca lekelenmem ancak bitti. 7gün tutucam nasipse. Bende bugün 4tane yasin okudum baya tespih cektim. Birde hergün dilek zikiri ve tespih cekiyorum. 70tane ayetel kürsi okuyorum hergün.
Hadi Allah kabul etsin kuzum bulduğum bir şey var onu da paylaşayım seninle eşin de 3 gün oruç tutarsa evlat sahibi olunabileceği yazıyor.
Doktorun yükselebilir dediğine göre bir bildiği vardır diye düşünüyorum.1.20 baya dusuktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?