Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh Allah kabul etsin benimde bir orucu gözüm kesmiyor sende hamile kalırsan kesin yaparım :)))

Allah kabul etsin canım bütün dualarını. Eminim çok faydasını göreceksin ve Allahım bi bebiş nasip edecek benim de dualarım sizlerle, güzel haberler bekliyorum canım

Oh Allah kabul etsin benimde bir orucu gözüm kesmiyor sende hamile kalırsan kesin yaparım :)))
Günler zaten çok kısa hemencik geçiyor ramazan da bende çok zorlanıyordum ama şimdi ne bileyim sanki su gibi geçiyor. Allah'ım kabul etsin çocuk nasip etsin de 1 sene böyle devam etmeye razıyım inanki.

Allah kabul etsin canım bütün dualarını. Eminim çok faydasını göreceksin ve Allahım bi bebiş nasip edecek benim de dualarım sizlerle, güzel haberler bekliyorum canım
Canım benim çok sağol yaptığın paylaşım aslında maneviyatı unuttuğumu bir kez daha fark ettirdi çok inanarak uyguluyorum hepsini eminim Allah açtığımız avuçları boş çevirmeyecek hayıra vesile oldun yani Allah senden de razı olsun ne muradın varsa versin

Ah kuzum benim ya keşke sizlere de bi faydam dokunsa daha ne isterim ben. Maneviyat önemli buna inanıyorum canım, duayla hayırlısıysa eğer açılıyo her kapı. Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşallah

Günler zaten çok kısa hemencik geçiyor ramazan da bende çok zorlanıyordum ama şimdi ne bileyim sanki su gibi geçiyor. Allah'ım kabul etsin çocuk nasip etsin de 1 sene böyle devam etmeye razıyım inanki.
Ben ofiste yada evde olsam belki evet de dışarıda araçla toplantılara gidiyorum beni trafik ve susuzluk bitiriyor

Amin! Eşimin doğum günü 6 mart da ve benimde bat o tarihte o kadar çok istiyorum ki ona doğum günü hediyesi evlat haberi vermeyi dua edin bize nolursun hamilelerin duaları kabul olurmuş gördüğüm konuştuğum herkesten dua dileniyorum sende et bize lütfen

Benimde oglumun dogum günü martta. Bende ogluma dogum günü hediyesi kardes isterdim.

Inşallah isteyen herkese rabbim hayırlı evlat nasip etsin

Etmem mi canım ya isim isim dua ediyorum sizlere, inşallah gönlüne göre olur ve eşine doğum gününde bu haberi verirsin kuzum

Merhaba kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz bi süredir yazamadım telaşımdan çatlatma iğnesi vurulmama rağmen yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş tam 7.7 cm iğneden tam 22 gün sonra regl olabldm o da kahverengi akıntıyla başladı bugün.o kadar üzgünüm ki tedavi ertelendi ve doğum kontrol hapı kullanıcam 1 ay

Canim henen sogan suyuna basla belki reglu bitene kadar tamamen atilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…