- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.501
Oh Allah kabul etsin benimde bir orucu gözüm kesmiyorBende A AloeeVeraa 'nın yaptığı herşeyi yapıyorum üzerine 5-6 tane daha şey uyguluyorum dua olarak. Oruç tutuyorum 4 gün bitti Allah kabul ederse 3 gün kaldı. Yarın meryem süresi ve yasin okuyarak esmaları da tespih ederim. Bir de A AloeeVeraa nın söylediği 7 ayetel kürsi dışında aşağıya ekleyeceğim ayetel kürsiyi de yapıyorum. Allah kabul etsin yüzümüzü güldürsün inşallah.
Allah nasip ederse hiç umut yok desen de umut olabiliyor. O yüzden umut hep var Allah hamile kalanlara sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin bize de evlat sahibi olmayı nasip etsin diye hep dua ediyorum hep..
Allah kabul etsin canım bütün dualarını. Eminim çok faydasını göreceksin ve Allahım bi bebiş nasip edecekBende A AloeeVeraa 'nın yaptığı herşeyi yapıyorum üzerine 5-6 tane daha şey uyguluyorum dua olarak. Oruç tutuyorum 4 gün bitti Allah kabul ederse 3 gün kaldı. Yarın meryem süresi ve yasin okuyarak esmaları da tespih ederim. Bir de A AloeeVeraa nın söylediği 7 ayetel kürsi dışında aşağıya ekleyeceğim ayetel kürsiyi de yapıyorum. Allah kabul etsin yüzümüzü güldürsün inşallah.
Allah nasip ederse hiç umut yok desen de umut olabiliyor. O yüzden umut hep var Allah hamile kalanlara sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin bize de evlat sahibi olmayı nasip etsin diye hep dua ediyorum hep..
Günler zaten çok kısa hemencik geçiyor ramazan da bende çok zorlanıyordum ama şimdi ne bileyim sanki su gibi geçiyor. Allah'ım kabul etsin çocuk nasip etsin de 1 sene böyle devam etmeye razıyım inanki.Oh Allah kabul etsin benimde bir orucu gözüm kesmiyorsende hamile kalırsan kesin yaparım :)))
Canım benim çok sağol yaptığın paylaşım aslında maneviyatı unuttuğumu bir kez daha fark ettirdi çok inanarak uyguluyorum hepsini eminim Allah açtığımız avuçları boş çevirmeyecek hayıra vesile oldun yani Allah senden de razı olsun ne muradın varsa versinAllah kabul etsin canım bütün dualarını. Eminim çok faydasını göreceksin ve Allahım bi bebiş nasip edecekbenim de dualarım sizlerle, güzel haberler bekliyorum canım
Ah kuzum benim ya keşke sizlere de bi faydam dokunsa daha ne isterim ben. Maneviyat önemli buna inanıyorum canım, duayla hayırlısıysa eğer açılıyo her kapı. Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşallahCanım benim çok sağol yaptığın paylaşım aslında maneviyatı unuttuğumu bir kez daha fark ettirdi çok inanarak uyguluyorum hepsini eminim Allah açtığımız avuçları boş çevirmeyecek hayıra vesile oldun yani Allah senden de razı olsun ne muradın varsa versin
Ben ofiste yada evde olsam belki evet de dışarıda araçla toplantılara gidiyorumGünler zaten çok kısa hemencik geçiyor ramazan da bende çok zorlanıyordum ama şimdi ne bileyim sanki su gibi geçiyor. Allah'ım kabul etsin çocuk nasip etsin de 1 sene böyle devam etmeye razıyım inanki.
Amin!Ah kuzum benim ya keşke sizlere de bi faydam dokunsa daha ne isterim ben. Maneviyat önemli buna inanıyorum canım, duayla hayırlısıysa eğer açılıyo her kapı. Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşallah
Hayırlı olsun canım , bol bol değerlendirin umarım tutunur bebeğin sanaBir saat önce çatlama iğnesi oldum artık bilmiyorumkısmet korkuyorum daha koca 15 gün var
Amin!Eşimin doğum günü 6 mart da ve benimde bat o tarihte o kadar çok istiyorum ki ona doğum günü hediyesi evlat haberi vermeyi dua edin bize nolursun hamilelerin duaları kabul olurmuş gördüğüm konuştuğum herkesten dua dileniyorum sende et bize lütfen
adet oldum kızlar doktor adet olursan 2.gün geldi tekrar klomen tedavisidua edin lütfrn rabbim hayirlisini versinDoktorun yükselebilir dediğine göre bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
Beklemekten başka çare yok
Inşallah canimBenimde oglumun dogum günü martta. Bende ogluma dogum günü hediyesi kardes isterdim.
Inşallah isteyen herkese rabbim hayırlı evlat nasip etsinAmin!Eşimin doğum günü 6 mart da ve benimde bat o tarihte o kadar çok istiyorum ki ona doğum günü hediyesi evlat haberi vermeyi dua edin bize nolursun hamilelerin duaları kabul olurmuş gördüğüm konuştuğum herkesten dua dileniyorum sende et bize lütfen
Etmem mi canım ya isim isim dua ediyorum sizlere, inşallah gönlüne göre olur ve eşine doğum gününde bu haberi verirsin kuzumAmin!Eşimin doğum günü 6 mart da ve benimde bat o tarihte o kadar çok istiyorum ki ona doğum günü hediyesi evlat haberi vermeyi dua edin bize nolursun hamilelerin duaları kabul olurmuş gördüğüm konuştuğum herkesten dua dileniyorum sende et bize lütfen
İnşallah Rabbim oğluna böyle bi hediye vermeyi nasip eder canım, asla inancını kaybetmeBenimde oglumun dogum günü martta. Bende ogluma dogum günü hediyesi kardes isterdim.
Dualarımız seninle canım ve isteyen herkesle. Hiç stres yapma inşalah güzel haberlerini önünüzdeki aylarda alıcaz. Rabbim dualarını kabul etsinadet oldum kızlar doktor adet olursan 2.gün geldi tekrar klomen tedavisidua edin lütfrn rabbim hayirlisini versin
Merhaba kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz bi süredir yazamadım telaşımdan çatlatma iğnesi vurulmama rağmen yumurtam çatlamamış kiste dönüşmüş tam 7.7 cm iğneden tam 22 gün sonra regl olabldm o da kahverengi akıntıyla başladı bugün.o kadar üzgünüm ki tedavi ertelendi ve doğum kontrol hapı kullanıcam 1 ay
Canım soğan suyunu yazmışlar yapmayı düşünüyorum birde bu Doğum kontrol hapını kullanayım 1 ay böle geçsin diyorumCanim henen sogan suyuna basla belki reglu bitene kadar tamamen atilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?