- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #2.021
Ay hadi inşallah inşallah vardır hemen bizede haber ver müjdeli haberiCok asiri koyu degil cnm ciktim simdi evden donunce atariim insallah
2 saate cikar cnm
Benm 12. GÜN çok silikti seninki belirginmi canmSimdi yine yaptim cizgi cikti yine kan vericem kizlar eger pozitif cikarsa 2 gun sonra tekrarlarim zaten degerin dusuklugunden anlasilir olup olmadigi bugun 11.gunum idrar testleri yaniltiyo çünkü en azindan kafamda kalmasin
Ay gerçekten mi canım yaa valla bana iyice umut oldu bak şimdi :) burda bi kaç arkadaşın da yazdıklarını okudum, ameliyattan 2 ay sonra hamile kalan iki kişi var, 3 ay sonra 4 ay sonra kalan var. İnşallah bizim de öyle olur Rabbim bekletmesin artık hiç birimiziBEN SANA SOYLEMEYI UNUTTUM KUZUM YA BENM ELTIM EVLENDIKTEN SONRA KSYNIMDA VARIKOSEL CIKTI TABI ÇIKANA KADAR HER AY NEGATIFTI AMELIYAT ÖLDÜ KAYNIM 1 2 AY SONRA ELTON HAMILEYDI SENDE ÖYLE OLACAKSIN INSALLAH BEBGIM :))) A AloeeVeraa
Selam canımcım nasıl gidiyo süreç ? Kaç iğne oldun şimdiye kadar ve toplamda kaç tane olcaksın acabaSelam kizlar nasilsiniz ozledim sizi pek giremedim telle cok ilgilenmedim:) hergun igne yoruyor. Bugun kontrol vardi tekrar ek ignelerHamisimiz varmi aranizda veya supheli durumlar ins guzel haberler bekliyorum sizden
Kuzum sen bence kan ver artık. Her gün koyulaşarak çıkıyosa iğneden olması yanıltması mümkün değil. Kan ver anlaşılır zatenSimdi yine yaptim cizgi cikti yine kan vericem kizlar eger pozitif cikarsa 2 gun sonra tekrarlarim zaten degerin dusuklugunden anlasilir olup olmadigi bugun 11.gunum idrar testleri yaniltiyo çünkü en azindan kafamda kalmasin
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımKizlar tek tek okumadim eve gecince okurum verdim kani 17:10 gibi cikar sanirim hayirlisi olsun insallah esimle geldik kan vermeye de
Tatlım ciktimi sonuç çok merak ediyormKizlar tek tek okumadim eve gecince okurum verdim kani 17:10 gibi cikar sanirim hayirlisi olsun insallah esimle geldik kan vermeye de
Tatlım ciktimi sonuç çok merak ediyorm
Hadi inşalalh pozitifle dönersin kaçıncı gün bugünYok cnm daha cikmadi yanlis yazmisim ben 18:10 gibi belli olucak bakalim
Tatlım kaçıncı gün bugün senin üzülme artar insallhKizlar ben artik anladim yani bu testlerin dogru olmadigina sonucum 1.38 gercekten yapmicam artik idrar testi felan
Allah allah ya nasıl olur canım ben kesin hamile olduğunu düşünüyodum çok üzüldüm şu anKizlar ben artik anladim yani bu testlerin dogru olmadigina sonucum 1.38 gercekten yapmicam artik idrar testi felan
Tatlım kaçıncı gün bugün senin üzülme artar insallh
Gercekten mi ? Ne simdi buKizlar ben artik anladim yani bu testlerin dogru olmadigina sonucum 1.38 gercekten yapmicam artik idrar testi felan
Allah allah ya nasıl olur canım ben kesin hamile olduğunu düşünüyodum çok üzüldüm şu anbekle bakalım belki de daha erkendir bu sonuç için kuzum
Gercekten mi ? Ne simdi buah bu testler
Evet canim oyle oldu detayli bir surecmd allah kmsenin emegini bosa cikarmasin tez zamanda alsn bebisini dualarim hepinizle. Guzel haberler bkliyorm burdaki arkadaslardan:)Merhaba canım tüp bebeğe mi başladın acaba takip edemedim pek henüz Yok kesinleşen ama bekleyen bi arkadaşımız var inşallah Allah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder sana çabaların boşa gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?