Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hadi inşallah bu ay olucak insallah :) sen kanda kacinci gun pozitifi gördün cnm ilk ne zaman kan vermistin

Hayirlisi olsun cnm bende cok umutlanmim o zaman ama 15.gunde bile belli olan varmis bekle bakalim
Kuzum ben iğnenin 6. Gunu yaptigimda 2. Çizgi baya cıktı 10.günü yaptigimda silikti 12. Gunu kan vermstm 23.4cikti ama labarotuarda cihazlar bozulmuş aynu gün evde test yaptım çok çok silikti yani gün geçtikçe siliklesti ve iğnenin 15. Günü kan verdim 1.20 cıktı yıkımdım tabi ama umut her zaman vardır kuzum 2. Ayim bu ay bugün kullanmaya başladım ilacı

Senin adina cok sevindim canim tedavin hayirli ugurlu olsun darisı basima.bende kekik suyu icmeye basladim 1tanede aspirin ictim offf ki offfff.doktoru aradim illa pazartesi gel dedi sokturücü verip hormonlara bakicak muhtemelen yine hormonlar bozulmuş anlayacagin en az 4 ay ara verilecek...okadar cok uzuluyorumki anlatamam

Tesekkur ederim cnm cevabin icin .Aynen cnm insallah bu ay gercek pozutifi gorursun Allahin izniyle

Kıyamam bebeğim ya niye böyle oluyor allah yardmcn olsn beklemek zor rabbim sabır versin hiç ummadigin anda güzel haberi alasın insallah kuzum ya

Tesekkur ederim cnm cevabin icin .Aynen cnm insallah bu ay gercek pozutifi gorursun Allahin izniyle
Ama seninki siliklesmiyorsa vardır bebek inşalalh ilk gebemiz sen olursun insallah kuzum ayy inşalalh son ayim olur benimde en yakın arkadaşım hamile hemde geçen ay spiralin i çıkardı 15 günde kaldı dün akşam beraber yaptık testi ben aldım elime eklinde ikiside aynı anda çıktım onda gördüm okadar sevindim kendimde görsem kalbim durur heralde

Son düzenleme:
Reactions: 10N
BEN SANA SOYLEMEYI UNUTTUM KUZUM YA BENM ELTIM EVLENDIKTEN SONRA KSYNIMDA VARIKOSEL CIKTI TABI ÇIKANA KADAR HER AY NEGATIFTI AMELIYAT ÖLDÜ KAYNIM 1 2 AY SONRA ELTON HAMILEYDI SENDE ÖYLE OLACAKSIN INSALLAH BEBGIM :))) A AloeeVeraa

Aynen cnm insallah bu ay gercek pozutifi gorursun Allahin izniyle
Bir

Ahh insallah cncnm amin. Hic sorma kimiside bi kereyle kaliyor insallah bizimde yakin zamanda kucaklarimiz dolucak cnm gonlumuzu ferah tutmamiz yeterli :)

Selam kizlar nasilsiniz ozledim sizi pek giremedim telle cok ilgilenmedim:) hergun igne yoruyor. Bugun kontrol vardi tekrar ek igneler Hamisimiz varmi aranizda veya supheli durumlar ins guzel haberler bekliyorum sizden
Merhaba canım tüp bebeğe mi başladın acaba takip edemedim pek henüz Yok kesinleşen ama bekleyen bi arkadaşımız var inşallah Allah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder sana çabaların boşa gitmez

Simdi yine yaptim cizgi cikti yine kan vericem kizlar eger pozitif cikarsa 2 gun sonra tekrarlarim zaten degerin dusuklugunden anlasilir olup olmadigi bugun 11.gunum idrar testleri yaniltiyo çünkü en azindan kafamda kalmasin

Simdi yine yaptim cizgi cikti yine kan vericem kizlar eger pozitif cikarsa 2 gun sonra tekrarlarim zaten degerin dusuklugunden anlasilir olup olmadigi bugun 11.gunum idrar testleri yaniltiyo çünkü en azindan kafamda kalmasin
Bugün mü yaptıracaksın canım test çıkacak mı hemen sonuç acaba

Cok mu koyu cikti yuklesene ben de ileriki gubler icin fikir olsun derdindeyim :) cok sevindim simdi sira kanda heyecanli bekleyiste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…