Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En alttaki 10.gun kizlar beklediği icin dagilmis diger tarafi ama ilk 5 saatte oyle bisey yoktu sanirim fazla damlatmadan kaynakli sabah olmus bu arada hepsi beklemis test aradaki farki anlayin diye zaten ilk basta ciktilar
10. Cu gunde Ignenin etkisiyle bu kadar koyu cikicani sanmıyorum büyük bi ihtimalle hamilesin :))

Gunaydin kizlar hala bir hamilemiz yok.guzel haberlere hasret kaldik.benim reglinin 40.günü 10gün gecikti hala gelen giden yok kendimi camdan atasım geliyor...kekik suyu iciyorum dünden beri onunda faydasi olmadi.

Gunaydin kizlar hala bir hamilemiz yok.guzel haberlere hasret kaldik.benim reglinin 40.günü 10gün gecikti hala gelen giden yok kendimi camdan atasım geliyor...kekik suyu iciyorum dünden beri onunda faydasi olmadi.
Merhaba canım can sıkıcı bi durum yani olsanda yokuna baksan artık aspirin acaba iyi gelir mi kan sulandırıcı ya

Anladım canım sen yine dikkat et haraketlerin fln bebiş sennle olabilir zamanı geldi belki artık

İnsallah oyledir cnm :)
Bence sen hamilesin canım gözün aydın :) iğne etkisi olsa silikleşir seninki baya koyulaşmış. İlk müjdeyi sen ver hadi bize :)

Ahh oyle cok isterimki mujdeli haberi vermeyi insallah bizi yaniltmaz bu cizgiler

KIZLARRR DOKTORDAN GELIYORM KIST FALAN YOK ÖZELLIKLE SORDUM POLOKOSTIK ÖVER VARMIYOK DEDİ ULTURASONUN TEMIZ DEFO GEÇEN AY 3 YIMURTA ELDE ETTIK DEDI ÇOK IYI DEDI BUGUN 3. GÜN BASLA ILACA 5 GÜN KULLAN 10. GÜN GEL DEDI INŞALLAH BU AY TUTAR ALLSHIN IZNI ILE

hadi bakalim ilacini kullanmaya basla sonra calismalar drvam

Sorun olmadığına sevindim canım üç çocuğun var ve dördüncüyü istiyosun galiba cesaretine hayrannkaldım bi taneyle epey yıprandım ben, kaç yaşındasın çocukların kaç yaşındalar

Sorun olmadığına sevindim canım üç çocuğun var ve dördüncüyü istiyosun galiba cesaretine hayrannkaldım bi taneyle epey yıprandım ben, kaç yaşındasın çocukların kaç yaşındalar
Evet balim 3 tane var çok şükür rabbime ama çok istiyoruz 4. Cyu insallah sağlıkla nasip olur ben 27 yasindayim canm çocukların en büyüğü 9 en ortanca 7 kucugum 4 yaşında canm hemde ne hasretle istiyoruz 3 yıldır ama olmadı insallah olur sen kaç yasndasn 1 tane var galiba sende

Yaşın çok genç erken evlenmişsin üçü de büyümüş sayılır ne güzel allah sağlıklı günlerini göstersin inşallah ben 32 yaşımdayım 3 yaşında oğlum daha , 2. Yi istiyoruz inşallah

Rabbim sağlıklı hyirli evlatlar nasip etsin inşallah ben t3davi görüyorum ya sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…