- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.601
Bana hemşire öyle demişti ilk aylarda zorlama kendini yeme içmeye diye zaten hiç bişey yiyemedim 4 kilo verdim ama şükür bebeğim sağlıklı gelişimi tam gününde görülüyor artık inşallah senin rahat geçer bu süreçlerin ben hiç bişey yemesemde gece yatarken muzlu süt içiyorum icebilirsen iyi olabilir canmÇok içmiyim bari o zaman canım. Zaten daha aşırı değil bulantım ama olmazsa zorlamıyım kendimi
Bana da doktorum bulantın başlarsa suyu azaltabilirsin ama onun dışında hep 2-3 litre su içmeye çalış dedi. Benim daha çok sorunlu geçmiyo canım süt içmeye çalışıyorum her gün, muz ve ceviz de her gün yemeye çalışıyorumBana hemşire öyle demişti ilk aylarda zorlama kendini yeme içmeye diye zaten hiç bişey yiyemedim 4 kilo verdim ama şükür bebeğim sağlıklı gelişimi tam gününde görülüyor artık inşallah senin rahat geçer bu süreçlerin ben hiç bişey yemesemde gece yatarken muzlu süt içiyorum icebilirsen iyi olabilir canm
Bence çağır biz daha önce konuştuk bunu saklanması daha kötü hissettirir bence canımKızlar ben size bişey danismak istiyorum. Ben cinsiyet öğrenme partisi yapmak istyiorum benim eltimde çocuk istiyor şimdi yapıp cagirirsam sizce nispet yapar gibi mi olur öğle bı niyetim yok tabi kesinlikle sadece ani olsun içimde kalmasın istiyorum
İnşallah vardır canım Allah her isteyene nasip etsin inşallah hayırlısıylaCanim var bence en son testte bariz cikmis.hayirli olsun insallah
TAtlım idrar çok mu damlatıyorsun acaba sanki bozuluyor gibiKızlar ovulasyon testim böyle çıkıyor sizce yumurtlama mi olmuş
Yok canim 4 5 damla falan 14. Gün test öyle çıkınca bir daha yaptım aynı koyulukta yumurta çatlamış mi sizceTAtlım idrar çok mu damlatıyorsun acaba sanki bozuluyor gibi
Canım hemen mi çıkıyor bekleyince mi pekiKızlar merhaba
Sırayla 11,12 ve 13.gün testlerim
Sabah ilk idrarla yaptım üçü de aynı marka testlerin. Ama kan testi yaptırmaya korkuyorumtestlerdeki silik çizgiler artık psikolojimi bozdu resmen. Bi bakar mısınız siz de
Saklanicak bişey değil tabi yaparsam cagiricam mutlakaBence çağır biz daha önce konuştuk bunu saklanması daha kötü hissettirir bence canım
canım en alttaki Test biraz silikleşmiş gibi çatladı bugün heraldeKızlar ovulasyon testim böyle çıkıyor sizce yumurtlama mi olmuş
Inşallah valla canım bedenim ve testler benimle dalga geçiyor sankicanım en alttaki Test biraz silikleşmiş gibi çatladı bugün heralde
Ne kadar güzel bi haber bu :) Allah devamını getirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:))Kızlarr, hepinizi güzel yüreğinizden, yanaklarınızdan öpüyorum.. Bugün doktor kontrolüm vardı çok şükür Rabb'ime 74 çıktı Beta Hcg değerim. Salı günü 9 çıkmıştı bugün 74 ve pozitif denildi. Inşallah Rabbim sağlıcakla tamamlatır bu Süreci, sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder bana da isteyen herkese de. Allah o kadar büyük ki, 7 ay önce düşük yapmıştım ve bu ay sonunda doğum yapacaktım eğer düşük olmasaydı. Ve şuan da yeniden gebe olduğum haberimi aldım. Yaradanın Lütfü.. Bu sayfada koca Yürekli sizlere dualarında bizleri eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim kendi adıma , ben de inanın beş vakit hepinize dua ediyorum. Nolur umudunuzu kaybetmeyin, Rabbim en güzel anda nasip edecek sizlere de. Inşallah önümüzdeki aylarda hepinizin güzel haberlerini alıcaz ve topluca yeni sayfaya geçicez inşallah.
Değer dokuzken bile test belli etmiş demekki hangi testti acaba :)Canım 7 ay önce düşük yapmıştım, insan haliyle korkuyor. O zaman kalp atışını duymaya gidicekken, kaybetmiştim :/ o yüzden inşallah sağlıcakla ilerler diye dua ediyorum. Sonra yaparım belki takvimi :) ben kan vermeden önce test yapmıştım çook silik derinlerde birşeyler vardı. Ve ertesi gün 9 çıktı işte canım. Inşallah senin için de güzel sonuçlanır tedavin, hayırlı haberler alırsın.
Yumurtlamışsın gibi duruyo testlere göre canımKızlar ovulasyon testim böyle çıkıyor sizce yumurtlama mi olmuş
Umarım canım öyledir yaaYumurtlamışsın gibi duruyo testlere göre canım
O kadar çok düşünüyoruz ki normal canım senin adetin ne zamandıInşallah valla canım bedenim ve testler benimle dalga geçiyor sanki
Adetlerim düzensiz bu ay 27. Gün-de oldum 3 4 güne olurum sanırımO kadar çok düşünüyoruz ki normal canım senin adetin ne zamandı
Bazen yakalanamiyor ama regli biter bitmez yumurtlayanlar var yada regli tarihi geldi deye testi bırakanlar o yüzden test yapıp doğru zamanı yakalamakta fayda var ama yumurtla olmadan gebelik olmaz sanırımKızlar mesela ovulasyon testi hiç pik olmasada o ay hamile kalan duydunuzmu.
Ben hiç duymadım canım ama bence olabilir çünkü herkesin tam pik yapmayabiliyomuş, bazılarının çok koyu pik çıkıyo bazılarının daha silikKızlar mesela ovulasyon testi hiç pik olmasada o ay hamile kalan duydunuzmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?