- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.641
Arkadaşlar ovulasyon testi nasıl kullanılıyor anlatir mısınız size zahmetInsallah canim.30lu ovulasyon aldim artik dibine kadar kullanirim.
Adet bitiminde başlıyorsun canım riske atma hemen başlayabilirsin 1 ile 4 arası yapılıyı yapmadan 1 saat önce sıvı alımı yok iki koyu çizgi görünce yumurtlama demek ertesi gün silikleşmişse çatlama olmuş demek bu günleri değerlendiriyorsun özletle böyle instagramda birgebeningünlüğü var onun videoları çok açıklayıcı izleyebilirsin canımArkadaşlar ovulasyon testi nasıl kullanılıyor anlatir mısınız size zahmet
Adetten hemem sonra başlayabilirsiniz . Her gün aynı saatte yapmaya özen gösterin. Sabah ilk idrarla yapılmaz. Öğleden sonraki saatler daha uygun derler. Yapmadan en az 1 saat önce sıvı alımını bırakın .Arkadaşlar ovulasyon testi nasıl kullanılıyor anlatir mısınız size zahmet
Canım benm doktorum hep 1 ay ara verdi o arada hamile kalmıştım ilaçların etkisi devam edermisArkadaşlar birşey sorucam
Klomen+ovitrelle tedavisini arka arkaya uygulamak şansı artırıyor mu yoksa ara verilse de şans aynı mı?
Bu ay 2. Denemem di regl olmadım ama 2 test yaptım negatif
Şimdi 2 ay verip ondan sonra başlamak istiyorum ama tabi dr ne diyecek bilemiyorum
Bu konu da bilginiz var mı?
Youtubtan birgebenin günlüğü diye bir kadın var onu izle çok faydaliArkadaşlar ovulasyon testi nasıl kullanılıyor anlatir mısınız size zahmet
Arkadaşlar ovulasyon testi nasıl kullanılıyor anlatir mısınız size zahmet
Ovitrelle 250 mcgSen hangi iğneyi vuruldun
Ovitrelle 250 mcg
Kızlar ovülasyon testim bu gün düne göre daha koyu cıktı neden böyle oluyor yaa yoruldum inanki
Evet canım ama ovulasyon tekrar koyulaşmaya başladı ki ayın 2. De yine pik olmuştu benim normalde 3 güne regli olmam lazım acaba küçük yumurtalar mi vardı da büyüyorCanim valla bu ovulasyon testi işi benide bunaltiyor hic anlamiyorum.senin zaten pik olmuş 13.gunde
Burda hepside köyü görünüyo canım neden acabaKızlar ovülasyon testim bu gün düne göre daha koyu cıktı neden böyle oluyor yaa yoruldum inanki
Hamilelik oluncada tekrar pik oluyo canım ben hep ovulasyonda öğrendim erkenden...... gebelik testın varsa bi test yapEvet canım ama ovulasyon tekrar koyulaşmaya başladı ki ayın 2. De yine pik olmuştu benim normalde 3 güne regli olmam lazım acaba küçük yumurtalar mi vardı da büyüyor
Evet canım ama ovulasyon tekrar koyulaşmaya başladı ki ayın 2. De yine pik olmuştu benim normalde 3 güne regli olmam lazım acaba küçük yumurtalar mi vardı da büyüyor
Canım test yapmıştım ama önce pozitif sonraki gün yaptigimda negatif cıktı. Ki ovulasyon günün 13 sanırım çünkü şeffaf akintim oldu bir kaç gün geçti ama şimdiHamilelik oluncada tekrar pik oluyo canım ben hep ovulasyonda öğrendim erkenden...... gebelik testın varsa bi test yap
Devam et canım demistim sanırım benim 23. Gün-de ovulasyon pik olduCanim benim reglinin 4.günüde nerdeyse pik olmustu.sonra gitgide siliklesti bugün reglinin 12.günü komple silik bende anlamadim koyulasacagina siliklesiyor. Bu aydan hiççç umudum yok
Yok işte demedi ben de onu merak ediyorum ondan sordum ve benim ilk değil 4.kez olduGecen ay benimde ovitrelle ile çatlamadi yumurtam. Acaba neden oluyirmus dojtorun birsey söyledimi. benim dojtorum sadece Allah Allah normalde catlamaliydi dedi.
Evet hatırladım canm hayırlısı bende anlamadım neden öyle oldu İnşalla h gebesindir .Canım test yapmıştım ama önce pozitif sonraki gün yaptigimda negatif cıktı. Ki ovulasyon günün 13 sanırım çünkü şeffaf akintim oldu bir kaç gün geçti ama şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?