Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar birşey sorucam
Klomen+ovitrelle tedavisini arka arkaya uygulamak şansı artırıyor mu yoksa ara verilse de şans aynı mı?
Bu ay 2. Denemem di regl olmadım ama 2 test yaptım negatif
Şimdi 2 ay verip ondan sonra başlamak istiyorum ama tabi dr ne diyecek bilemiyorum
Bu konu da bilginiz var mı?

Arkadaşlar ovulasyon testi nasıl kullanılıyor anlatir mısınız size zahmet
Adet bitiminde başlıyorsun canım riske atma hemen başlayabilirsin 1 ile 4 arası yapılıyı yapmadan 1 saat önce sıvı alımı yok iki koyu çizgi görünce yumurtlama demek ertesi gün silikleşmişse çatlama olmuş demek bu günleri değerlendiriyorsun özletle böyle instagramda birgebeningünlüğü var onun videoları çok açıklayıcı izleyebilirsin canım

Adetten hemem sonra başlayabilirsiniz . Her gün aynı saatte yapmaya özen gösterin. Sabah ilk idrarla yapılmaz. Öğleden sonraki saatler daha uygun derler. Yapmadan en az 1 saat önce sıvı alımını bırakın .
Mesela ben öğlen 1 gibi falan tuvalete giderdim. Bi kaç saat sıvı tüketmezdim. 3- 4 arası ne zaman müsait olursam o zaman da test yapardım.
Çift çizgiyi gördüğünüzde ilişkiye başlayın. Ertesi gün silikleşecektir büyük ihtimalle. Pozitif olan günle beraber 3-4 gün her gün ilişki olsun. Pozitiflik 2 gün sürerse 5 güne çıkarın ilişkiyi. Sonra bi dolu bi boş şeklinde devam edin bi hafta daha.

Canım benm doktorum hep 1 ay ara verdi o arada hamile kalmıştım ilaçların etkisi devam edermis

Ben hergün 13.00 civari yapiyorum. Saat 09.00gibi sonkez su iciyorum.10.30gibide sonkez wc ye giriyorum.saat 13.00de test yapiyorum. Bazilari erken veya geç yumurtlayabiliyor oyüzden en saglami reglu bitiminden bir sonraki regli tarihine kadar yapmak. Gunde 1kez yapiyorum.ama eger pik olmasina yakin koyulukta olursa 1 tanede 21.00 de yaparim.

Evet canım ama ovulasyon tekrar koyulaşmaya başladı ki ayın 2. De yine pik olmuştu benim normalde 3 güne regli olmam lazım acaba küçük yumurtalar mi vardı da büyüyor
Hamilelik oluncada tekrar pik oluyo canım ben hep ovulasyonda öğrendim erkenden...... gebelik testın varsa bi test yap

Evet canım ama ovulasyon tekrar koyulaşmaya başladı ki ayın 2. De yine pik olmuştu benim normalde 3 güne regli olmam lazım acaba küçük yumurtalar mi vardı da büyüyor

Canim benim reglinin 4.günüde nerdeyse pik olmustu.sonra gitgide siliklesti bugün reglinin 12.günü komple silik bende anlamadim koyulasacagina siliklesiyor. Bu aydan hiççç umudum yok

Hamilelik oluncada tekrar pik oluyo canım ben hep ovulasyonda öğrendim erkenden...... gebelik testın varsa bi test yap
Canım test yapmıştım ama önce pozitif sonraki gün yaptigimda negatif cıktı. Ki ovulasyon günün 13 sanırım çünkü şeffaf akintim oldu bir kaç gün geçti ama şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…