- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.681
Allahım nelerle uğraşıyoruz :) bende bu ay bunu denemek istiyorum kuzum ya bir kaç kişiden daha uydum adet olmam gerekiyordu olmadım bugün geç yumurtlama olayı var bende testte de çıkmıyor bari adetler gereksiz yere gecikmeseCanim ben 1kg kadar sütü kaynatip icine 1bag maydanoz ve 1tatli kasigi karabiber koydum ustunden buhar cikmaya baslayinca kapattim.ilk asiri sicakligi gecince 2kg luk yogurt kovasina döküp vilada kovasinin icine oturtup üstune 20dakaka battaniye ile oturdum. Kova bos oldugundan icine yogurt kovasi yukselsin diye havlu koydum
Canım ya çok üzüldüm ama niye böyle büyük bi karar verdinKızlar evı terkettım boşanıyorum
Hayırdır inşallah ne oldu kuzumKızlar evı terkettım boşanıyorum
Hayırdır inşallah canım ne oldu sakin olKızlar evı terkettım boşanıyorum
Tmm canım, adet bitimi yapıyoruz demi, bide bunu kaç gün yapıcaz?Canim ben 1kg kadar sütü kaynatip icine 1bag maydanoz ve 1tatli kasigi karabiber koydum ustunden buhar cikmaya baslayinca kapattim.ilk asiri sicakligi gecince 2kg luk yogurt kovasina döküp vilada kovasinin icine oturtup üstune 20dakaka battaniye ile oturdum. Kova bos oldugundan icine yogurt kovasi yukselsin diye havlu koydum
Hayırlısı olsun canım konunu okudum da bence doğru karar vermişsin Allah yolunu açık etsin..Kızlar evı terkettım boşanıyorum
Tmm canım, adet bitimi yapıyoruz demi, bide bunu kaç gün yapıcaz?
sagol canm benm bıan once bıtseHayırlısı olsun canım konunu okudum da bence doğru karar vermişsin Allah yolunu açık etsin..
Boşuna diyip durma lütfenCanim internette genelde 3 4 gün yaziyor regliden sonra. Ama ben reglinin 8 10 ve 12.günleri yaptim. Bazi yerlerde yumurtlama günlerine yakin yapip iliski diyor.oyüzdwn ben 8 .10.ve 12.günleru yapip degerlendirdim. Gerci ovulasyon testim negatif bosuna olmus oluyor sanirim.
Canm uzn zaman önce verılmıs karardıKuzum sakin ol .rabbim ev huzuru versin.
Hayırlısı olsun hakkınızda ama bu bir anlık öfke ile karar verilebilcek birşey değil. Eminim değerlendirmesini yapmışsınızdır ama ailenize geri döndüğünüzde de emin olun bekarlıktaki gibi olmayacaktır. Umarım çalışıyorsunuzdur ve geleceğiniz istediğiniz yönde şekillenir. Tekrar hayırlısı olsun,Sorunlar cok büyük asılmz halr geldı cocukta yok bıtsın
Çalışmıyorum ama çalışırım bıranlık verılmedı canm bu karrarHayırlısı olsun hakkınızda ama bu bir anlık öfke ile karar verilebilcek birşey değil. Eminim değerlendirmesini yapmışsınızdır ama ailenize geri döndüğünüzde de emin olun bekarlıktaki gibi olmayacaktır. Umarım çalışıyorsunuzdur ve geleceğiniz istediğiniz yönde şekillenir. Tekrar hayırlısı olsun,
Hayırlısı olsun hakkında tatlım bende boşandım çocuk yokken en hayırlısı sen yazınca şöyle baktım eski mesajlara her şerde hayır varıdr güçlenerek başla yeni hayatına bende herşeyimi yalnız yaptım bir işin olsun gerisi gelir Allah yardımcın olsun İstanbul’da olsan destek olmaya çalışırdım iş konusunda amaSorunlar cok büyük asılmz halr geldı cocukta yok bıtsın
Cnm sen nasılsınUmutumut82
merhaba kizlar uzun zamandir bakamadim cok sayfa birikmis okuyamadim hepsini. insallah iyisinizdir hepiniz.
benim eltim hamile 23-24. haftada. doktor detayli ultrasonla bakmis ensesinde su toplanmis birde kordonda 2 tane olmasi gereken atardamardan 1 tane varmis. diger bütün hersey normal cikmis bütün organlari boyu kilosu bebegin hepsi iyiymis ama genlerinde sorun olabilir demis doktor cok üzülüyorlar. genetigine baktirmak istemiyor cünkü aldirmak istemiyor. hepimiz cok üzüldük insallah birsey yoktur.
aranizda böyle bir durum olan ve cocugun saglikli oldugu durumlar olmusmuydu yada cevrenizden duydunuzmu ?
dualarinizi eksik etmeyinannenin ismi lina.
Allah'ın izniyle geçer bu sıkıntı günlerin canım merak etmesagol canm benm bıan once bıtse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?