Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen daha bekle sabırlı ol çok stres yapma tık olunca ilişkiye basla ben öyle yapmistim eşine de şöyle stres yapmasin tik oldu felan diye söyleme o bilmesin sen doktoru boşver tık olunca arka arkaya 3 gün sonra gün asiri

İnşalla h canım ne güzel sağlıkla ilerlesin

ah canım ya aynı ben
ben bu yüzden ilişki için zorlamıyorum eşimi
nasılsa yumoş olmuyor diye

Zorla olunca olmuyor zaten canim. Bugün reglinin 13.günü regli bittiginden beri degerlendiriyorum gün asiri
Belki gecen ayki klomenin etkisi devam eder diye düsundum..bir yandanda sistit devam ediyor.

Kuzum regli olamiyorum zaten. Catlama ignesi sayesinde regli oluyorum. Daha oncede 3.klomenden sonra 1 ay ara verdik 2 ay regli olamadim soktürücü ile geldi.yinede bir umut gun asiri iliskiye devam edicem. Yarinda sistit icin doktora gidicem o da gebelige engelmiş. Bizimde normalde esim daha isteklidir o da gorev gibi olunca stres yapti.

Öyle yapicam normalde pik olunca ertesi gun falan diyorlar.ben pik i bir gorsem arka arkata ara vermeden degerlendiricem.

ben de cumartesi kontrole gittim kistim 5cm e düşmüş. 2 haftada 2 cm küçülmüş.
ama bu hızla küçülürse 2 ayda ancak kaybolur

Ahh canim. Bir taraftan onariyoruz bir taraftan bozuluyor. Regli olunca daha cabuk sökulür

Sen doktora git bakalım sistit için onu tedavi et. Benim içimde umut var seni hiç tanımıyorum görmedim ama rüyamda seni gördüm hamile 2-3 gün önce de esmer hafif çekik gözlü bir bebek fotografı atıyorsun buraya sonra yolda görüyorum sizi sarılıyorum falan.. hayırlara gitsin Allah nasip ettiyse olmazlar oluverir, inanıyorum ben.

Ya oyle birseyki ben burda konustugum kisilegi reelde görsem hüngür hüngür aglarim herhalde

Ya oyle birseyki ben burda konustugum kisilegi reelde görsem hüngür hüngür aglarim herhalde
İnşallah rüyam gerçek olur da mutluluktan ağlarız karşılaşınca bugün eyüp sultan da okuduğum kağıdı denize attım ismini bildiğim herkese de dua ettim. Su gibi hızlı gelsin bebişlerimiz hamile olanlar da sağlıkla alsınlar kucaklarına

Ah insallah canim insallah valla gelsinler artikta hamikelik muhabbetleri edelim

Ayy rabbim korusun sizi kuzum yaaa en güzel ses için sayılı günler rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah

Kizlarrr Bende kırmızı kartı yiyecem galiba kötü benzetme olacak ama süt kesiği gibi akintim oluyor bu gün başladı

Kuzum insallah gebelik belirtisidir. Bende bu ay 100kat fazla yoruldugumu hissediyirum. Ovulasyon testi yapmak strese sokuyor beni. Testleri cope atip kurtulsammi diye düsünüyorum ara ara.

Kuzum insallah gebelik belirtisidir. Bende bu ay 100kat fazla yoruldugumu hissediyirum. Ovulasyon testi yapmak strese sokuyor beni. Testleri cope atip kurtulsammi diye düsünüyorum ara ara.
Yok canim kesinlikle atma sende bende düzenli regli olmuyoruz ki o yüzden de tuttturamiyoruz çok zor inanki aynı şeyleri yaşıyoruz anlıyorum seni ama vazgeçersek biz kaybederiz devam et usanmadan diyorum ben 20lerde gördüm ovülasyonda piki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…