Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eksk olma canim sagolasn
Stres etkiliyor gunleri malesf ya:s yeni sayfa acmak icnde adeti bkliyo insan iste inss seninledir bebis canim❤

Öyle oluyor galiba ben ilk defa duydum da bilmiyodum
Varikosel benim eşimde vardı işte canım onun ameliyatını oldu. Spermlerin geçtiği kanalları daraltıp spermleri ezmiyosa varikosel olsa da engel değil canım. Ama bizde mesela sperm kanallarını eziyodu ve spermler az hareketli morfolojisi kötü çıkıyodu, o zaman genelde ameliyat şart

Merhaba kızlar bu gün kontrolüm vardı bu ay aşılama yapmaya karar verdik ve ilk iğnemi oldum ilk aşılama olacak banada dua edermisiniz bol hamişli Bi ay geçirdik o hamiş ler benim içinde dua etseler ve diğer bekleyenlerimiz içinde ne güzel olur :) aşılama ilki de tutmuyor diyorlar benim eşimde de bende de Bi sorun yok hiç ilkinde tutan varmı aramızda merak ediyorum aslında.

Ah bi de kalp atışını duysam kuzum
Bence hiç belli olmaz belki de bebiş gelmiştir de kendini testte göstermiyodur, bekle bakalım bi kaç gün daha canım

Anladım canım tedavisi var yani bugün duydum bı tanidikda varmış da bu iki senedir de çocuk istiyorlardı ondanmismis demek ki insallah onlarında düzelir

Benim dualarım hep sizlerle canım, ne kadar zorlu yollar olduğunu bildiğim için Allahım kimseyi bekletmeden versin diye dua ediyorum hepinize. İnşallah ilk aşılamayla hemen gelir bebişin

Yok canim benim zor gecti bulanti coktu istahszlk derkn 2 kilo vermstm verdgimi aldim zayifm zatn artik baslarm die dusunuyorm:) sen nasilsn nasi gidiyo
Sorma canim ya benimde çok kötü geçiyor uzun zamandır gribimm gecmiyo bulantilarimda fazla bişey yiyemiyorum bende 4 kilo verdim alırım diye düşünüyordum sen hala almadım deyince bende mi alamicam diye düşündüm:)

Anladım canım tedavisi var yani bugün duydum bı tanidikda varmış da bu iki senedir de çocuk istiyorlardı ondanmismis demek ki insallah onlarında düzelir
Tedavisi var canım çok şükür, hatta dediğim gibi bazen tedavi bile gerektirmiyo sadece takviye falan veriyolar. Ama iki senedir olmuyosa iyi bi doktora muayene olsun ameliyat olması gerekebilir

Ah bi de kalp atışını duysam kuzum
Bence hiç belli olmaz belki de bebiş gelmiştir de kendini testte göstermiyodur, bekle bakalım bi kaç gün daha canım
Rüyamda gördüm kız arkadaşımla test yapıyoruz pozitif ama kimseye diyemiyorum
hiç belirtim yk göğüslerde diyor herkes ama bende hiç bişey yk arada sancı girecek gibi ama yk inşallah öyledir kuzum

Rüyamda gördüm kız arkadaşımla test yapıyoruz pozitif ama kimseye diyemiyorum
hiç belirtim yk göğüslerde diyor herkes ama bende hiç bişey yk arada sancı girecek gibi ama yk inşallah öyledir kuzum
Çok aşırı belirtiyle gelmiyo zaten bebişler canım ya ben onu anladım bu kez. Benim belirtilerim öğrendikten 1 hafta sonra falan iyice ortaya çıktı arttı. Yani belirtiye takılma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…