- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.801
Haklısınız kızlar ama yine de çok almıyım ben ya :) bulantılarım şiddetli değil şu an ama halsizlik çok var canım, hayırlısıyla şu bebişleri bi alsak kucağımızaA AloeeVeraa bak arkadasa katiliyorm canimcm yeterki iyi gecsn hamilelgn bulanti yasama yemek tadi olsn kilo aliver bosver:) kafa kaldiramiyosn 12 hftadada gcmiyo oyle onlari yasama yetrr ki kilo dedign veriliyo rmzrdkce cocuk pesine kostkca
İnşallah benim düzelir seninde iyi gecer çok zor oluyor hepsi yetmiyormuş gibi bugün öksürük de basladi cigerlerim acıyo resmenKıyamam canım ya senin çok ağır geçmiş. Benim şimdilik öyle abartılcak bulantım yok ama halsizlik çok fazla çok çabuk yorulmaya başladım, hiçbir şey yapasım gelmiyo
Alamiyorm ya canim ben isthliym yerdm hamilelk oncesnde de ayni rakmlarda takiliyorm hep:) isterm bikac kilo alaym die hsmilelktn sora kalir blki 2 3 kilo fazlam:) 55 56 falandm da tedavi oldgm ay hormn igneler ilaclarla 57 ile hamile kaldim iste :) ya ben alirm kuzum 6 aydn sora siserim iki bebis koca bi karin oluyo teyzem 21 kilo almsti okadr olamam tabiSende çok zayifsin ama. Aramızda 1 ay olmasına rağmen kilo almamış son hala 4 5 kiloyla tamamlaicak galiba :)
Çok kilo almasanda ikiz olduğu için karnın büyür yinede ne güzel ama ya iki minnoş taşıyorsunAlamiyorm ya canim ben isthliym yerdm hamilelk oncesnde de ayni rakmlarda takiliyorm hep:) isterm bikac kilo alaym die hsmilelktn sora kalir blki 2 3 kilo fazlam:) 55 56 falandm da tedavi oldgm ay hormn igneler ilaclarla 57 ile hamile kaldim iste :) ya ben alirm kuzum 6 aydn sora siserim iki bebis koca bi karin oluyo teyzem 21 kilo almsti okadr olamam tabi
Okadr olacak annesi:) doktora yalvardgm gunler oldu nolr bi ilac ver die gece 12lrde migrenden aradgimi biliyorum nelr nelr:) istn gelp yattm hep hormnlarda yuksk olnca iki bebste hersy sddtli yasanabiliyoms normal diyolar hap yanlsi degl benim doktorda vermesti icsnde gecmick emin ol tamamen demsti. 7 ayda yasananlari ben 4 ayda yasamaya basladm misal ama bebisleri dusunp her zorlugu mtlulkla karsiliyosn❤ ah ogunleride gorelim kuzum inss allahn iznyleHaklısınız kızlar ama yine de çok almıyım ben ya :) bulantılarım şiddetli değil şu an ama halsizlik çok var canım, hayırlısıyla şu bebişleri bi alsak kucağımıza
Aman dikkat et kendine canım hasta olmamaya çalışİnşallah benim düzelir seninde iyi gecer çok zor oluyor hepsi yetmiyormuş gibi bugün öksürük de basladi cigerlerim acıyo resmen
Tabi canim aynen suan biz burdayiz diyorlar karnim belliÇok kilo almasanda ikiz olduğu için karnın büyür yinede ne güzel ama ya iki minnoş taşıyorsun
Zaten inan hiçbir şey gözümü korkutmuyo yeter ki sağlıkla gelsin, bi şekilde her şeye katlanma gücünü bulurum kendimde. Her şey hep güzel olsun canımOkadr olacak annesi:) doktora yalvardgm gunler oldu nolr bi ilac ver die gece 12lrde migrenden aradgimi biliyorum nelr nelr:) istn gelp yattm hep hormnlarda yuksk olnca iki bebste hersy sddtli yasanabiliyoms normal diyolar hap yanlsi degl benim doktorda vermesti icsnde gecmick emin ol tamamen demsti. 7 ayda yasananlari ben 4 ayda yasamaya basladm misal ama bebisleri dusunp her zorlugu mtlulkla karsiliyosn❤ ah ogunleride gorelim kuzum inss allahn iznyle
Allah o gucu veriyor canim bugunleri hasretle ne emeklerle bekledkZaten inan hiçbir şey gözümü korkutmuyo yeter ki sağlıkla gelsin, bi şekilde her şeye katlanma gücünü bulurum kendimde. Her şey hep güzel olsun canım
Inşallah canım.belirtiler cogaldimi canım merak ettim bende yarın yada çarşamba keseyi görmeye gidicem insallah hayirli haberler alirim.bende sadece göğüs hassasiyetti var birde yorgunluk. Inşallah herkes hamile kalırdaa grubun adını degistiririzZaten inan hiçbir şey gözümü korkutmuyo yeter ki sağlıkla gelsin, bi şekilde her şeye katlanma gücünü bulurum kendimde. Her şey hep güzel olsun canım
Ayy masallah sende hamissin demek hayirli olsn cok sevndm canim❤Inşallah canım.belirtiler cogaldimi canım merak ettim bende yarın yada çarşamba keseyi görmeye gidicem insallah hayirli haberler alirim.bende sadece göğüs hassasiyetti var birde yorgunluk. Inşallah herkes hamile kalırdaa grubun adını degistiririz
Aynen canım çok bekledik bugünleriAllah o gucu veriyor canim bugunleri hasretle ne emeklerle bekledksikayt bile etmiyorm iyi seler anip iyiyi cagrstrmak lazm inss cumlemiz icin
Belirtiler çoğaldı canım 1 haftadır. 3-4 gündür midemde hafif bulantılar var aniden bi şeye midem kalkıyo boş boş öğürüyorum. Halsizlik arttı canım, normalde yaptığım her şeyi yaparken çok daha çok yorulduğumu hissediyorum. Göğüs hassasiyetim bu kadar değildi o da arttı. Uykum çok geliyo. Bunlar var yani canım.Inşallah canım.belirtiler cogaldimi canım merak ettim bende yarın yada çarşamba keseyi görmeye gidicem insallah hayirli haberler alirim.bende sadece göğüs hassasiyetti var birde yorgunluk. Inşallah herkes hamile kalırdaa grubun adını degistiririz
Çok teşekkür ederim ben hiç umutlanamıyorum artık olursa sürpriz olsun hayırlısı hepimizin için inşallah :)Hayirli olsn tedavin canim birsorun yoksa ortada asilama tutma ihtimali yukseliyor canim umudun olsn hep nasibnse olur
İnşallah canım inşallah yaBenim dualarım hep sizlerle canım, ne kadar zorlu yollar olduğunu bildiğim için Allahım kimseyi bekletmeden versin diye dua ediyorum hepinize. İnşallah ilk aşılamayla hemen gelir bebişin
Bize de yaz mutlaka canım hayırlısi olsunGeçti yavrum ama ben 11 gün oldu göreli ovulasyon testinde çift çizgi geç yumurtluyorum gerçi olsa sabah yaptım idrar testi çıkardı tek kaldı Onuda sabah yapacağım
Evet çok sağol canım dua et hayırla ilerlesinAyy masallah sende hamissin demek hayirli olsn cok sevndm canim❤
Canım ya bugün ne duydum biliyomusun bi arkadaşım 2 kez kimyasal yaşamış 2. Kimyasalda hiç adet olmadan 3. Ye hamile kalmış bana çok ilginç geldi.duzensizmiş
Gunaydinn canimmmm. Bende bu tip bir mucize bekliyorum ve dua ediyorum canimmm...
İnsallah canım da rahatsız olmaktansa kilo almayı tercih ederdim inanki.3 aydır iyi bı günüm olmadı 3bucuk aylık olduk şükür ki bebeğim iyi ama ben hiç iyi hissetmiyorum uzun zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?