- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.821
Benim çalıştığım yer etkiliyor sanırım sanayi ortamı makina araba kokuları çıkamıyorum da biyereCanim bol bol temiz hava al. Gezmek icin yesil agaclik yerleri tercih et. Bulundugun ortami saat basi havalandir bol bol temiz havayi icine cek. Doktorum bana böyle söylemisti
İnşallah canım inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olurTabi canim aynen suan biz burdayiz diyorlar karnim belliguzel ama zor tasimasi ve korkusu riski canim sorunsz haftalara erisebilsem ve saglkli dogurabilsm keske inss dualarmzda birbirimizi analim hep
Ediyorum ama iyilesemiyorumAman dikkat et kendine canım hasta olmamaya çalış
Merhaba cnm bende 16.sında iğnemi oldum ogün agrı sızı yoktu ama pazar pazartesi kasık ve bel agrısı çektim hemde yumurtladığım sag taraftanKizlar selam ben yeni katılıyorum gruba ben de 15 subatta catlatma iğnesini yaptım ve 2-3 gün kasiklarim çok ağrıdı bir çok yorum var neye inanacağımı bilmiyorum herseyden de umutlaniyorum sonra bir an karamsarlık çöküyor nasil sabredecem ya gününü
Benim çalıştığım yer etkiliyor sanırım sanayi ortamı makina araba kokuları çıkamıyorum da biyere
Geçicek bu günler de inşallah canımEdiyorum ama iyilesemiyorum
Üzüldüm canım yaGünaydın kızlar.
Bugün benim çatlamanın 12. günü. Doktor kan testi istedi. Sabah 8 de verdim. Ofise geldim, regl oldum. Ne kadar da erken oldum. Tahlil sonucu bekleme heyecanım gitti
Aynen öyle canım. Ben böyle yumurta takibiyle klomenle iğneyle falan uğraşamayacağım. Bir iki ay dinleneyim tüp bebeğe geçelim artık. Hakkımızda hayırlısı olsun.Üzüldüm canım yaama nasip tabi, bu ay değilse diğer ay inşallah. Zaten bu süreçte zamanında regl olmak da çok önemli. Yeni döngün başlamış en azından öyle düşün
Haklısın canım inşallah bı an önce geçer hepsi işi bırakmak istemiyorum böyle hastayım diye herkes baskı yapıyor işi bırak diye ne yapacağımı bilemedim bendeAynen canim. Ama hava soguk falan dinleme bol bol çam havasi al. tatil günlerini iyi degerlendir.Sen huzurlu ve rahat olacaksinki bebiste rahat ve saglikli büyüyecek.
Biraz kendine zaman tanı canım. Diğer bebeğin bu yöntemle hemen gelmişti o yüzden bence rahat hamile kalırsın sen diye düşünüyorumAynen öyle canım. Ben böyle yumurta takibiyle klomenle iğneyle falan uğraşamayacağım. Bir iki ay dinleneyim tüp bebeğe geçelim artık. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Kıyamam kuzum ya :) hep böyle olur zaten bekleyince gelmez. İdrar kültürü yaptırması iyi olmuş ama canımKizlar simdi doktordan ciktim idrar külturü verdi. Ya normalde saat başi wc ye giden ben tık yok. Hastanede rehin kaldim. 2 cay 1 sise su ictim gelmiyor kör olmayasica. Ne ters insanim bilemedim.
Umarim döllenme olmuştur tatlim bende de yumyrta sol taraftaydi ozellikle sol kasigim cok agriyordu.birde dunden beri göğüs uçlarım ağrıyor ama bu kadar erken belirti olur mu onu da bilmiyorumMerhaba cnm bende 16.sında iğnemi oldum ogün agrı sızı yoktu ama pazar pazartesi kasık ve bel agrısı çektim hemde yumurtladığım sag taraftan
Stres yapmış olabilirsin canım testin sonucları ne zaman çıkar mis inşallah güzel sonuçlar alırsınKizlar simdi doktordan ciktim idrar külturü verdi. Ya normalde saat başi wc ye giden ben tık yok. Hastanede rehin kaldim. 2 cay 1 sise su ictim gelmiyor kör olmayasica. Ne ters insanim bilemedim.
3 ay önce bir kaç defa ben de kullandım çatlatma iğnesi ağrılar normal küçük yumurtalar varsa onlar gelisiyordur yumurtalarin catliyordur. Yumurta catladikdan sonra tutunma ağrıları için en az 7 gün geçmeliKizlar selam ben yeni katılıyorum gruba ben de 15 subatta catlatma iğnesini yaptım ve 2-3 gün kasiklarim çok ağrıdı bir çok yorum var neye inanacağımı bilmiyorum herseyden de umutlaniyorum sonra bir an karamsarlık çöküyor nasil sabredecem ya gününü
Stres yapmış olabilirsin canım testin sonucları ne zaman çıkar mis inşallah güzel sonuçlar alırsın
Kıyamam kuzum ya :) hep böyle olur zaten bekleyince gelmez. İdrar kültürü yaptırması iyi olmuş ama canım
Bir silsile başlayınca hep öyle oluyor sanırım bende buna çok inanırım aksilik başlayınca öyle gidiyor bende adet okuyorum herhalde şükür sancılarım başladı iltihap çıkarsa canım ben onla çok uğraştım maydonoz kaynat iç efsane bir çözüm ben tadından nefret ederim ama şifa olunca içiyorumKizlar simdi doktordan ciktim idrar külturü verdi. Ya normalde saat başi wc ye giden ben tık yok. Hastanede rehin kaldim. 2 cay 1 sise su ictim gelmiyor kör olmayasica. Ne ters insanim bilemedim.
Hiç göğüslerimde sızı yok sadece sag tarafım nabız atısı gibi arada seyiriyo ve hareket wdersem ağrı oluyo bel ve kasık bu akşamda denşyeceğim doktor 4 gün üstüste demişti ama şamsa bırakmıcam perşembe yine denerim..Umarim döllenme olmuştur tatlim bende de yumyrta sol taraftaydi ozellikle sol kasigim cok agriyordu.birde dunden beri göğüs uçlarım ağrıyor ama bu kadar erken belirti olur mu onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?