Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hadi güzel haberler veririz insallah burdan bir de aramizda bir gün fark var

Merhaba kızlar dün adet günümdü ya da pazar emin değilim.. hala olmadım heyecandan ölebilirim.. kendimi tutuyorum test yapmamak için sonra hayal kırıklığı oluyo diye yarına kadar bekleyeyim diyorum dayanabilirsem :/

Kızlarr aşılamam da tutmadı çok üzgünüm herşey bu kadar güzel gidiyo ama tutmuyo Allah ım isyan etmek istemiyorum ama neden ya neden
Canım üzülme demek ne mümkün bende yaptırdım olmadi hatta herşey çok güzel ilerledi demişti doktor. Yani velhasıl kelam kısmet olmuyorsa rabbim 'in muhakkak bi hayır gördüğü birşey vardır. Inan ki seni çok iyi anlıyoruz burda nerdeyse herkes ayni kendini topla yeni aya bismillah de inşallah

Kızlarr aşılamam da tutmadı çok üzgünüm herşey bu kadar güzel gidiyo ama tutmuyo Allah ım isyan etmek istemiyorum ama neden ya neden

Canim bende 2 kere yaptirdim. Ilkinde tuttu ama kimyasal oldu. 2.sindede tutmadi malesef . Dua etmekten baska caremiz yok.

Canim bende 2 kere yaptirdim. Ilkinde tuttu ama kimyasal oldu. 2.sindede tutmadi malesef . Dua etmekten baska caremiz yok.
Canım ben busefer başka bir doktora gittim iğneyi 2 ye çıkardı kilom dan dolayı aspirin önermiyorum dedi.aspirin başlayıp bırakmakta riskiymiş. Istersen iyi bir doktor araştır birde ona git canm

Canım ben busefer başka bir doktora gittim iğneyi 2 ye çıkardı kilom dan dolayı aspirin önermiyorum dedi.aspirin başlayıp bırakmakta riskiymiş. Istersen iyi bir doktor araştır birde ona git canm

Hamile kalmadan öncemi basladin igneye canim...benim doktorum hamile kaldigini ogrenene kadar aspirin, hamile kaldigini ogrenir ogrenmez kilona göre igne vericem dedi.

Merhabalar kızlar ben de pco'yum ve 1 yıldır bebek istiyoruz ama nasip olmadı tedavi olmaya karar verdik ve 5 gün klomen ardına ovitrelle yi 15inde vurdum yalnız 4 gün ovulasyon testinde koyu çift çizgi gördüm sizce normal mi ? Bugün biraz silikleştiğini farkettim. Buraya testlerimi de atıyorum. Bi göz atarsanız sevinirim
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Eklentiler

• 20190219_133728.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 60
Ayy benimde aynı 3 gündür ve aşırı stres oldum ne koyuluk azalmış mı benimkine de bakar mısın?
Seninkinde açılma en son günde biraz var ama benimkinde de göremedim sanki en alttaki bugün yaptığım.

Eklentiler

• 2B6751E5-3320-486D-BE13-E7E42A1E0FBA.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 52
Hamile kalmadan öncemi basladin igneye canim...benim doktorum hamile kaldigini ogrenene kadar aspirin, hamile kaldigini ogrenir ogrenmez kilona göre igne vericem dedi.
Senin gibi yaptım canım aspirin daha sonra iğne ama benim eski doktor aspirin ve iğne bi arada kullandirmisti bu aspirin önermiyorum dedi 2 tane iğne hayırlısı bakalım birde onu deneyelim

Canım bugün keseyi gördük çok şükür inşallah sağlıkla ilerler evet başka bi marka günde 2 kez kullanıcam kilom fazla olduğu icin
Çok sevindim canım maşallah inşallah böyle guzel devam eder ikisini bir mı yapılan sabah akşam mi benim bı tane aksamlari yapiyorum

Canım en alttaki biraz siliklesmeye başlamış.instgramdan birgebenin günlüğü diye bi bayan var ona sorsana o yonlendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…