- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #20.841
Olsun canım en azından her testi yaptır için rahatlasin ben de bir sürü test vermiştim 1 ay sonra çıkmıştı sonuçlar3 4 gün sonra cikarmis canim. Hastanelere abone oldum valla
Ay hadi güzel haberler veririz insallah burdan bir de aramizda bir gün fark varHiç göğüslerimde sızı yok sadece sag tarafım nabız atısı gibi arada seyiriyo ve hareket wdersem ağrı oluyo bel ve kasık bu akşamda denşyeceğim doktor 4 gün üstüste demişti ama şamsa bırakmıcam perşembe yine denerim..
Ayın 28inde test yaptır dedi doktorum inşallah güzel olur haberlerAy hadi güzel haberler veririz insallah burdan bir de aramizda bir gün fark var
Canım üzülme demek ne mümkün bende yaptırdım olmadi hatta herşey çok güzel ilerledi demişti doktor. Yani velhasıl kelam kısmet olmuyorsa rabbim 'in muhakkak bi hayır gördüğü birşey vardır. Inan ki seni çok iyi anlıyoruz burda nerdeyse herkes ayni kendini topla yeni aya bismillah de inşallahKızlarr aşılamam da tutmadı çok üzgünüm herşey bu kadar güzel gidiyo ama tutmuyo Allah ım isyan etmek istemiyorum ama neden ya neden
Kızlarr aşılamam da tutmadı çok üzgünüm herşey bu kadar güzel gidiyo ama tutmuyo Allah ım isyan etmek istemiyorum ama neden ya neden
Canım ben busefer başka bir doktora gittim iğneyi 2 ye çıkardı kilom dan dolayı aspirin önermiyorum dedi.aspirin başlayıp bırakmakta riskiymiş. Istersen iyi bir doktor araştır birde ona git canmCanim bende 2 kere yaptirdim. Ilkinde tuttu ama kimyasal oldu. 2.sindede tutmadi malesef . Dua etmekten baska caremiz yok.
Canım ben busefer başka bir doktora gittim iğneyi 2 ye çıkardı kilom dan dolayı aspirin önermiyorum dedi.aspirin başlayıp bırakmakta riskiymiş. Istersen iyi bir doktor araştır birde ona git canm
Ayy benimde aynı 3 gündür ve aşırı stres oldumMerhabalar kızlar ben de pco'yum ve 1 yıldır bebek istiyoruz ama nasip olmadı tedavi olmaya karar verdik ve 5 gün klomen ardına ovitrelle yi 15inde vurdum yalnız 4 gün ovulasyon testinde koyu çift çizgi gördüm sizce normal mi ? Bugün biraz silikleştiğini farkettim. Buraya testlerimi de atıyorum. Bi göz atarsanız sevinirim
İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
canım istanbuldasın galiba.. aşılama için hangi hastaneye gittin? doktorun kimdi? belki iyiyse bu ayda ona giderim belki okadar çok basarısız aşılama hikayesi okudumki korkuyorum...
Bebeğin nasıl canım enox iğne mı iki tane kullaniyosunCanım ben busefer başka bir doktora gittim iğneyi 2 ye çıkardı kilom dan dolayı aspirin önermiyorum dedi.aspirin başlayıp bırakmakta riskiymiş. Istersen iyi bir doktor araştır birde ona git canm
Senin gibi yaptım canım aspirin daha sonra iğne ama benim eski doktor aspirin ve iğne bi arada kullandirmisti bu aspirin önermiyorum dedi 2 tane iğne hayırlısı bakalım birde onu deneyelimHamile kalmadan öncemi basladin igneye canim...benim doktorum hamile kaldigini ogrenene kadar aspirin, hamile kaldigini ogrenir ogrenmez kilona göre igne vericem dedi.
Canım bugün keseyi gördük çok şükür inşallah sağlıkla ilerler evet başka bi marka günde 2 kez kullanıcam kilom fazla olduğu icinBebeğin nasıl canım enox iğne mı iki tane kullaniyosun
Çok sevindim canım maşallah inşallah böyle guzel devam eder ikisini bir mı yapılan sabah akşam mi benim bı tane aksamlari yapiyorumCanım bugün keseyi gördük çok şükür inşallah sağlıkla ilerler evet başka bi marka günde 2 kez kullanıcam kilom fazla olduğu icin
Ayyy gözün aydın tatlımCanım bugün keseyi gördük çok şükür inşallah sağlıkla ilerler evet başka bi marka günde 2 kez kullanıcam kilom fazla olduğu icin
Canım en alttaki biraz siliklesmeye başlamış.instgramdan birgebenin günlüğü diye bi bayan var ona sorsana o yonlendiriyorAyy benimde aynı 3 gündür ve aşırı stres oldumne koyuluk azalmış mı benimkine de bakar mısın?
Seninkinde açılma en son günde biraz var ama benimkinde de göremedim sankien alttaki bugün yaptığım.
Insallah canim hepimizin.Sabah akşam canimÇok sevindim canım maşallah inşallah böyle guzel devam eder ikisini bir mı yapılan sabah akşam mi benim bı tane aksamlari yapiyorum
Allah razi olsun canim darısı sana olur insallahAyyy gözün aydın tatlımo kadar sevindim ki çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?