- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.001
Allahın izniyle tutar canım. Bi kaç gün yat dinlen dikkat et kendineİnşallah canım evdeyim dinleniyorum ever aslında yapıp yapmamakta kararsız kaldık doktorla inşallah tutar kendi çatladığı için tam zamanını bilmiyoruz sonuçta
İnşallah hiçbir şeye gerek kalmadan geliverir bebişin canımGe
doğru söylüyorsun gerçekten bir adım daha yaklaşmış hissediyorum kendimi. Yaza tüp bebek düşünüyordum, öncesinde de bir kere aşılama denesem mi diye de aklımdan geçiyordu. Bakalım normal mi deneriz, aşışamamı olur cuma belli olacak :)
Canım ben bu durumu doktoruma sormuştum
Sen merak etme giden gitmiştir demişti
Bu gayet olağan bir durum zaten spermlerden fazla gelen kısım dışarıya akıyor. İçini ferah tut, bende senin gibi düşünüyordum doktor olağan bir durum dedi yıkanırken su yere de akıyor ama ıslanıyorsun da onun gibi düşün amaç içeri giden sağlıklı spermin turunması
Öyle yapıcam canım 3 gün ilişki dedi ama bnm yumurtalar zaten çatladığı içim yarına şansım biter herhaldeAllahın izniyle tutar canım. Bi kaç gün yat dinlen dikkat et kendine
Bende yumurta tembelliği var, zaten ilk ilaç kullnımda 1 doz içmiştim. Diğerin de 2 ye çıkartı. Klomrnin yanın da östrojeb hapı da kullandırdır. Femarayı bilmiyorum ama iğneye bu sefer ilaçlara cevap vermeseydim vaşlatacaktı
Sen yine de iyi değerlendir canımÖyle yapıcam canım 3 gün ilişki dedi ama bnm yumurtalar zaten çatladığı içim yarına şansım biter herhalde
Konudan alakasız canım ama diyet yapıyorsun sanırım , yaptığın özel birşey var mı ? Ne kadar sürede verdin bu kiloyu
Bende hiç olmamıştı canım kasık ağrısı akıntı falan hiç biri olmamisti sen doktora gidip muayene ol mutlaka emin olursun için rahat eder ona göre beklersinKizlar ben gece ignemi yaptim ama ne kasik agrisi ne akinti olmadi. Gecen ayda aynisi olmustu catlamadilar. doktorada sordum ovitrelle disinda bir alternatifimiz yok dedi. Bence igneden sonra kasik agrisi şart.cunku gecen ay doktor kasik agrin olmadimi diye sordu olnadi diyince bakti catlamamislar.
Kesinlikte tatlımCigken suyunu iciyim daha iyi olur dimi
Emeklerin boşa çıkmasın inşallah canım hayırlısı olsunCanım kızlar aşılama tedavisindeydim yumurtam kendiliğinden çatlamış hemen aşılama ilemi yapılacak dua istiyorum hepinizden allah hayırlısını nasip etsin hepimize
Sana katılıyorum canım bende üç kere oldum birinde sancım oldu bende aynını düşündüm en son ovulasyonla çatlama gördüğümde de aynısı oldu çatlamayı gördüğüm gün sancım vardıKizlar ben gece ignemi yaptim ama ne kasik agrisi ne akinti olmadi. Gecen ayda aynisi olmustu catlamadilar. doktorada sordum ovitrelle disinda bir alternatifimiz yok dedi. Bence igneden sonra kasik agrisi şart.cunku gecen ay doktor kasik agrin olmadimi diye sordu olnadi diyince bakti catlamamislar.
Genelde 12 de çıkar canım bir kere iğne etkisi ile önceden pozitif gören var sen gene iki gün sonra tekrarla istersenKızlar iğnenin 12. Gününden itibaren test denilmiş hep, iğneyi olduğumuz günü de sayıyor muyuz ?? Yoksa sonraki günden mi başlıyoruz ben iğneyi 6 Şubat da vuruldum, 18 Şubat ta test negatif çıktı. Erken olmuş olabilir mii. Pozitife dönme ihtimali var mii nolur cevap verin psikolojimi bozdum artık.
Değerlendiricem canım başka çare yok :)Sen yine de iyi değerlendir canım
İnşallah canım sağol biraz ümidim azaldı kuralına göre olmadı çatlatma iğnesi vurulmadan çatlamış ama nasiptirEmeklerin boşa çıkmasın inşallah canım hayırlısı olsun
İnşallahhhhhh:)İnşallah hiçbir şeye gerek kalmadan geliverir bebişin canım
İnşallah, zar zor regli oluyoruz zaten insan heyecan yapıyor, panik oluyor, seviniyor. Haha hamile kalsam çıldırırım herhalde. Senin de büyümüş yumurta inşallah kendiliğinden oluverirTedavin hayirli olsun canimm. Cumaya büyümüs olurlar .insallah ikiside buyür canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?