Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde seni merak ettm hizlica okuyordum:) normal iliskinin ihtimalli hali zatn iyi ki oldn bnce 18 mm cok iyi canim hayirli olsn insss guzel sonuclar alirsin dualar senle❤
Canım dün de yazamadım sana, çok teşekkür ederim inşallah güzel gider. Doktorun da güzel anlattı bugün. Kendini illa olacak diye şartlandırma, biz ihtimali arttırıcaz. Rahat ol falan diye. Bir kere dene, sonra ara vericez, ne yaparsak yapalım kaderdenen vir gerçek var diye. Dua edin canım bana yarın akşam 10 da iğne yapıcam

Rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşaAllah hepimize canım

Oh maşallah canım siz de büyüyosunuz, bi de kalp atışlarını duyduk mu gerisi daha rahat olucak inşallah
Gözün aydın canım çok sevindim inşallah hep güzel ilerler

Canım çok damlarıysan ondan olur 3 damla yeter fazlacolunca taşıyor birde bekledikçe berraklasir

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi sonuçlanır gelir meleğin

İdrardan sadece 1 damla damlat fazla damlatıyor olabilirsin

Benimde sadece ovulasyon testlerim var yoksa dayanamazdim. Ovulasyon testini icine 1 tane erken gebelik hediye koymuslar.regli gününe kadar sabir edebilirsem onu yapicam.
Bende hcg testi fazla da çıkmaz ya daha cikmiyorda zaten ama adet olacam gibi kasiğım çok ağrıyor sanki rahme vuruyor ordan bacağıma iniyor ya bide yandan göğüslerim ağrıyor şişdim resmen. Regline kaç gün var canım aynen bekle aslında beklemek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…