- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.281
Canım sen ne kaçıncı hafta da hissettin harekelriniAllah hareketlerini gorecegn gunleri gostersn kuzumondanda insan cok etkileniyor❤ hele icnde onlari hissedince gercktn Allahin kadnlara bagsettgi bir mucizesi
Bende hcg testi fazla da çıkmaz ya daha cikmiyorda zaten ama adet olacam gibi kasiğım çok ağrıyor sanki rahme vuruyor ordan bacağıma iniyor ya bide yandan göğüslerim ağrıyor şişdim resmen. Regline kaç gün var canım aynen bekle aslında beklemek en iyisi
Ooo daha çok muş ya ovülasyonu yakaladın mi canımBenim bat 8mart cok var daha
İnşallah, hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsinler melekler, hepimiz çol yıpranıyoruzHakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi sonuçlanır gelir meleğin
Ne güzel kadınlar günü işte benim de iğneden sonra 14. Gün 8 mart. Bat tarihim yok :)Benim bat 8mart cok var daha
Ooo daha çok muş ya ovülasyonu yakaladın mi canım
Ne güzel kadınlar günü işte benim de iğneden sonra 14. Gün 8 mart. Bat tarihim yok :)
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel yumuşların olmustur yaaCanim ovulasyonda pike yakin görunce doktora gittim kendiliginden 18mm lik yumurtam varmis 1 tane sali aksami catlama ignesi yaptim. Sali günü doktor progestron testi yapicak kaliteli yumurtlama olmusmu diye.en azindan olmadiysa bosuna ümitlenmem
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel yumuşların olmustur yaa
ayni gun vurmusuz vurulan gun sayilmiyor 7.gunumuz bittiArkadaşlar günleri sayarken iğne olduğunuz günü de sayıyoruz değil mi? Yani ben 15'inde yaptırdım mesela. Bugün iğnenin 8. Günü müydü benim için 7. mi?
İğne vurulduğunuz günü saymayın. Sizin bugün 7.günArkadaşlar günleri sayarken iğne olduğunuz günü de sayıyoruz değil mi? Yani ben 15'inde yaptırdım mesela. Bugün iğnenin 8. Günü müydü benim için 7. mi?
ayni gun vurmusuz vurulan gun sayilmiyor 7.gunumuz bitti
İğne vurulduğunuz günü saymayın. Sizin bugün 7.gün
ben geceleri kendimi dinleyebiliyorum anca bu ara tamda ev tasinma tesgalesiyle ugrasiyorum sansaikinize de çok teşekkür ediyorum kızlar. Nasılsınız durumlar nasıl? Ben hep çok pozitif ve umutlu iken bugün birden umutsuzluk ve korku çöktü içime
aaa Allah kolaylıklar versin kendinize dikkat edin. Gripiniz nasıl oldu?ben geceleri kendimi dinleyebiliyorum anca bu ara tamda ev tasinma tesgalesiyle ugrasiyorum sansa
yok ben grip degilim ilk gebelik zqmanimda hastalanmistim bende arkadas hastaydiaaa Allah kolaylıklar versin kendinize dikkat edin. Gripiniz nasıl oldu?
afedersiniz karıştırdın ikinizin de nicki 'b' ile başlıyor. :)yok ben grip degilim ilk gebelik zqmanimda hastalanmistim bende arkadas hastaydi
Agrı olmayınca çatlamamş oluyo dmkBende sali günü oldum igneyi hala agri falan yok. Gecen ayda agri olmamisti catlamamisti yumurtan insallah yine aynisi olmamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?