Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gozun aydin canim evt ya kalpleri cok hizli atiyor:) aminn dileyn herkese rabbim yasatsn hep saglkla ilerlesn kuzum❤

Kızlarrr ben doktora geldim, bir tanesi 13 mm de kalmış. Diğeri 18 olmuş yarın akşam çatlatma iğnesi yapıcam. Pazartesi günü de aşılama yapmaya ikna etti beni doktor. Dularınızı bekliyorum
Bnde seni merak ettm hizlica okuyordum:) normal iliskinin ihtimalli hali zatn iyi ki oldn bnce 18 mm cok iyi canim hayirli olsn insss guzel sonuclar alirsin dualar senle❤

Sizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıcakla da kucağınıza almayı nasip eylesin inşaAllah Hamile dualarınızda bizleri de unutmayın

Çok teşekkür ederim kuzum çok şükür
Dualarım hep sizlerle.
Ailelerimize bu akşam söylüycez canım. Ama herkesi bi araya toplamıycaz yoksa anlayabilirler :) minicik çoraplar aldık bugün, küçük hediye paketi yapıp içine de mektup yazıcaz birazdan. Önce kayınvalidemlere gitcez ona dicem sana hediye aldım çok beğendim kendime de aldım falan dicem ve şok yaşıcaklar :) sonra aynı şeyi kendi annemlere yapcaz :)

Ne kadar güzel düşünmüşsünüz benim bile okurken gözlerim doldu, gözümde o anları canlandırınca. Ailelerinizi düşünemiyorum sonuna kadar hak ettiniz bu mutluluğu doya doya yaşayın kuzucum

Canım senin ilk bebiş miydi. Cook güzel düşünmüşsünüz darısı bizlere böyle güzel haberler vermeye

Selam kızlar iğne deneniyimimi paylaşmak istiyorum özellikle ilk iğne vurulanlar için öncelikle kesinlikle doktorunuza çatlayıp çatlamadığını kontrol ettirin eğer çatlamaz sa kiste dönüşüyor ve tedavi süreci erteleniyor benim adetim 4 gün geçti bi baktıkki kist var çatlamamış doğum kontrol hapı veriyor doktor kisti eritmesi için,,14.günden önce kesinlikle test yapmayın benm 13 de dahil idrar silik pozitifti o kadar sıvı tüketmeme rağmen ama kanda negatif çıktı eğer başka sorusu olan varsa yardımcı olabilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…