- 22 Şubat 2019
- 142
- 122
- 33
- 29
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.241
İğnenin mü dokuzuncu günündesin? Ben iğnenin dokuzuncu günündeyim ama erken diye yapmıyorum dahabu ay kimse test yapmadı galiba arkadaşlar kader birliği yapalım lütfen ben dokuzuncu gündeyim test idrarde negatif pozitif sonuç alan yok mu ????
İğnenin dokuzuncu günündeydim zaten idralde çıkmaz desemde bilmiyorum burada da kimse yokİğnenin mü dokuzuncu günündesin? Ben iğnenin dokuzuncu günündeyim ama erken diye yapmıyorum daha
Gozun aydin canimGeldim canım buraya yazıcaktım artık.
Çok şükür minnoşumuzun kalp atışlarını duyduk kızlaarrat koşturuyo gibi maşallah :) artık bebeği ölçüyo doktor ve tam sat ile uyumlu bebeğimiz 6+1 günlüğüz. Kalp atış hızı da dakikada 176, çok şükür bin şükür ya nasıl rahatladım. Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın
14. Günü bekle bence canım ben de öyle yapıcam ve kesinlikle kan tahlili idrardan garantiİğnenin dokuzuncu günündeydim zaten idralde çıkmaz desemde bilmiyorum burada da kimse yok
Bnde seni merak ettm hizlica okuyordum:) normal iliskinin ihtimalli hali zatn iyi ki oldn bnceKızlarrr ben doktora geldim, bir tanesi 13 mm de kalmış. Diğeri 18 olmuş yarın akşam çatlatma iğnesi yapıcam. Pazartesi günü de aşılama yapmaya ikna etti beni doktor. Dularınızı bekliyorum
Sizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıcakla da kucağınıza almayı nasip eylesin inşaAllahGeldim canım buraya yazıcaktım artık.
Çok şükür minnoşumuzun kalp atışlarını duyduk kızlaarrat koşturuyo gibi maşallah :) artık bebeği ölçüyo doktor ve tam sat ile uyumlu bebeğimiz 6+1 günlüğüz. Kalp atış hızı da dakikada 176, çok şükür bin şükür ya nasıl rahatladım. Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın
Amiin canım amiinİnşallah arka arkaya sağlıklı evlatlarımız olucakDarısı tüm isteyenlere
Çok teşekkür ederim kuzum çok şükürOyyy maşallah minik meleğeartık tam anlamıyla gözün aydın kuzum :)) bol bol dua bekliyoruz artık senden ve tüm hamiş arkadaşlardan söylemiş miydin kuzum ailene, daha önce kalp atışını duyunca söylicem falan diyordun o yüzden merak ettim
Ay çok şükür kuzumYaa harika bir haber gebelik takvimi de gelmiş çok şükürGözün aydın canım
Amiin canım benim amiinGözünüz aydın canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amiin kuzum inşallahCanımm Allah'a çok şüküür Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla <3
Amiin canım çok şükür bugünümüzegözün aydın canım Allah mutluluğunuzu bozmasın aramızda fazla yok
Canım benim ya çok teşekkür ederim, darısı başınıza inşallahAyy canim tebrik ederim çok mutlu oldum duygulandım okurken rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah miniğini
Teşekkür ederim kuzum benim, amiinGozun aydin canimevt ya kalpleri cok hizli atiyor:) aminn dileyn herkese rabbim yasatsn hep saglkla ilerlesn kuzum❤
Amiin canım çok teşekkür ederim. İnanın hep dualarımdasınızSizin adınıza çok sevindim Rabbim sağlıcakla da kucağınıza almayı nasip eylesin inşaAllahHamile dualarınızda bizleri de unutmayın
İnşaAllah tez zamanda bizim de yorumlarımızın altında o minnak takvim çıkarAmiin canım çok teşekkür ederim. İnanın hep dualarımdasınız
Ne kadar güzel düşünmüşsünüzÇok teşekkür ederim kuzum çok şükür
Dualarım hep sizlerle.
Ailelerimize bu akşam söylüycez canım. Ama herkesi bi araya toplamıycaz yoksa anlayabilirler :) minicik çoraplar aldık bugün, küçük hediye paketi yapıp içine de mektup yazıcaz birazdan. Önce kayınvalidemlere gitcez ona dicem sana hediye aldım çok beğendim kendime de aldım falan dicem ve şok yaşıcaklar :) sonra aynı şeyi kendi annemlere yapcaz :)
AminnnnnCanım benim ya çok teşekkür ederim, darısı başınıza inşallah
Canım senin ilk bebiş miydi. Cook güzel düşünmüşsünüz darısı bizlere böyle güzel haberler vermeyeÇok teşekkür ederim kuzum çok şükür
Dualarım hep sizlerle.
Ailelerimize bu akşam söylüycez canım. Ama herkesi bi araya toplamıycaz yoksa anlayabilirler :) minicik çoraplar aldık bugün, küçük hediye paketi yapıp içine de mektup yazıcaz birazdan. Önce kayınvalidemlere gitcez ona dicem sana hediye aldım çok beğendim kendime de aldım falan dicem ve şok yaşıcaklar :) sonra aynı şeyi kendi annemlere yapcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?