- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.581
Iğne ilaç kullanmadım ovulasyon takibi yapmıştım canım bulunduğum yerde kan verecek yer yok yarın da test yaparım çift çizgi çıkarsa inşallah merkeze giderim
Anladım canm ne kullandın bu ay ay daha 5. Gün geçmez günler simdiCanim ben catlama ignesi oldum bugün 5.gün .sali günü progestron testi yapilacak
Canım test de bu özellikle başından ayrılmadım bu defa ilk 5 dk belirdiKuzum cok sevindim insallah insallahhh
Anladım canm ne kullandın bu ay ay daha 5. Gün geçmez günler simdi
Canım test de bu özellikle başından ayrılmadım bu defa ilk 5 dk belirdi
Evet bana da değişik geldi. İlk iğnemde çok sancı çekmiştim bende. Bünye alıştı demek. Amin canım hayırlısı olsun.Hayırlısı inşaAllah canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. İğne sonrası aşırı sancı çeken tek benim sanırım
Ayy hadi inşallah canım dualarınıza çok ihtiyacım var inşallah vardırVar var var var
Yaaaa be güzel, hemen kan ver ilk fırsatta :)Kizlarrr şimdi gebelik testi yaptım iki tane ikisinde de gözle görülen bi hafif silik çizgi var belli belirsiz yaaa
Yarın inşallah canım yine test yapacam böyle çıkarsa verecem inşallahYaaaa be güzel, hemen kan ver ilk fırsatta :)
Canm masallah hamilesinin kaç gün geciktiCanım test de bu özellikle başından ayrılmadım bu defa ilk 5 dk belirdi
Neden neki acaba igneye ragmen bile catlamiyorEvet canim . Bu ay sadece catlama ignesi oldum. Yumurtam kendi gelisti. Yarin progestrona bakilacak. Benim yumurtam ignede olsa catlamayabiliyor. Yine öyle olmysmu diye
Neden neki acaba igneye ragmen bile catlamiyor
Gebelik var bence hayırlı olsun kuzumCanım test de bu özellikle başından ayrılmadım bu defa ilk 5 dk belirdi
Çıkar canım çıkar Allahın izniyleYarın inşallah canım yine test yapacam böyle çıkarsa verecem inşallah
Öyle yapacam artık canım bakalım bana dua et hayal kırıklığı yaşamayımGünaydın kızlaar nasılsınız. Bu arada I Ilkmelegim canım bence bebiş var :) testi tekrarla ama 1-2 gün sonra, inşallah artarak koyulaşsın
İnşallah bu kez sonucu güzel olucak canım hiç korkmaÖyle yapacam artık canım bakalım bana dua et hayal kırıklığı yaşamayım
Inşallah canım çok korkuyorum yarın olmaz bana artikGebelik var bence hayırlı olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?