- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.601
Geçenlerde hatırlıyor musun yine test çift çizgi çıkmış gibi yüzden ne bilim sevinmek yerine icime korku oturdu sanki rabbim yüzüme baksınİnşallah bu kez sonucu güzel olucak canım hiç korkma
gebelik takvimini severim senin maşallahGünaydın kızlaar nasılsınız. Bu arada I Ilkmelegim canım bence bebiş var :) testi tekrarla ama 1-2 gün sonra, inşallah artarak koyulaşsın
Hiç korkulacak bir şey yok Allah'ın izninle sağlıkla ilerleyecek gebeliğin :)Inşallah canım çok korkuyorum yarın olmaz bana artik
Biliyorum hatırlıyorum canım onu ama o zaman bi tane yestin pozitifti diğerleri negatifti sanırım. Bak şimdi ikisinde de çizgi var. İnşallah bu kez her şey güzel olucakGeçenlerde hatırlıyor musun yine test çift çizgi çıkmış gibi yüzden ne bilim sevinmek yerine icime korku oturdu sanki rabbim yüzüme baksın
Canım ovulasyondan 13 14 pik di yani bu gun 11. Gunu ovulasyondan sonrakicanım kaçıncı günün? silikse olmuş bu iş
Ayy çok teşekkür ederizzgebelik takvimini severim senin maşallah
Inşallah canım yarın eşim izin alabilirse ve test böyle çıkarsa yaptırım inşallahHiç korkulacak bir şey yok Allah'ın izninle sağlıkla ilerleyecek gebeliğin :)
Kan testinde 50-60 gibi bir değer çıkar bence şu an
Orası öyle canım zaten garanti olsun diye iki tane yaptım kafayı yiyorum yavaştan sanırımBiliyorum hatırlıyorum canım onu ama o zaman bi tane yestin pozitifti diğerleri negatifti sanırım. Bak şimdi ikisinde de çizgi var. İnşallah bu kez her şey güzel olucak
anladım canım hamilesin bence ama regl günün geçmeden kan verme derim.Canım ovulasyondan 13 14 pik di yani bu gun 11. Gunu ovulasyondan sonraki
kızlar herkese merhaba ben dun gece ruya gordum sanırım bilinçaltı ovitrelle vurdururyordum ben haftasonu il dıındayım normalde adetten sonra 16. 17. gun yumurtam kendılıgınden catlar ama o zaman 2 3 günlüğüne eşimden ayrı kalıcam acaba doktora gitsem yeterli büyüklükteyse igne alıp vurulsammı?
Bende pko çıktı. İlk bebek düşündüğümüz dönem önce muayene olup sonra denemelere başlamak istemiştim. Değerlerim normaldi, yumurtalıklarım sağlıklıydı. Aradan 9ay geçip gebe kalamaynca tekrar gittim. Pko oluştuğunu öğrendim. Ztn tahmin etmştm son 2 aydır normalde olmayan sivilcelenme başlamıştı. Femara kullandım, 3gün önce de ovitrelle vuruldum. Pko görünümü azalmış, iğneden sonra Ağrı olabilir demişti. Hiç ağrım olmadı ve ben bunu fazla kafaya takar oldum yumurtam çatlamadı dye düşünmeme sebep oldu. Pkoyu öğrendiğimden beri yediklerime dikkat etmeme rağmen Bugün tekrar sivilcelenme başladığını farkttm. Beklemek, belirsizlik çok fena bişeymiş..
canım senin lekelenmm Ne kadar olmuştu bende ara ara hala oluyo biraz fazla hareket edince progesteron iğneye vurunuyorumGünaydın kızlaar nasılsınız. Bu arada I Ilkmelegim canım bence bebiş var :) testi tekrarla ama 1-2 gün sonra, inşallah artarak koyulaşsın
Inşallah bu sefer olmusturGeçenlerde hatırlıyor musun yine test çift çizgi çıkmış gibi yüzden ne bilim sevinmek yerine icime korku oturdu sanki rabbim yüzüme baksın
Günaydın kızlaar nasılsınız. Bu arada I Ilkmelegim canım bence bebiş var :) testi tekrarla ama 1-2 gün sonra, inşallah artarak koyulaşsın
Sizin bebeğin cinsiyeti nedir acaba merak ettim.saglikla kucağınıza alırsınız inşallah.Buralardan cok uzak kaldim simdi gordum gebelik takvimini cnm hamilemisin cok cok sevindim Rabbim.saglikla kucgaina almayi nasip etsin tedavi ilemi yoksa kendiligindenmi oldu bebis :)
Sizin bebeğin cinsiyeti nedir acaba merak ettim.saglikla kucağınıza alırsınız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?