Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar herkese merhaba ben dun gece ruya gordum sanırım bilinçaltı ovitrelle vurdururyordum ben haftasonu il dıındayım normalde adetten sonra 16. 17. gun yumurtam kendılıgınden catlar ama o zaman 2 3 günlüğüne eşimden ayrı kalıcam acaba doktora gitsem yeterli büyüklükteyse igne alıp vurulsammı?

Geçenlerde hatırlıyor musun yine test çift çizgi çıkmış gibi yüzden ne bilim sevinmek yerine icime korku oturdu sanki rabbim yüzüme baksın
Biliyorum hatırlıyorum canım onu ama o zaman bi tane yestin pozitifti diğerleri negatifti sanırım. Bak şimdi ikisinde de çizgi var. İnşallah bu kez her şey güzel olucak

Olabilir canim bende 14.gün gittim 18mm olmus igne aldim.

Bendeki belirtiler 9. Yada 10.gunden sonra oldu bu arada hani ilk basta ne agri nede baska bi etki oldu yani etkileri cok onemseme cnm insallah hakkinda hayirlisi olur inslalah hamilesindir kacinci gunun bugun ignenin

Günaydın kızlaar nasılsınız. Bu arada I Ilkmelegim canım bence bebiş var :) testi tekrarla ama 1-2 gün sonra, inşallah artarak koyulaşsın

Buralardan cok uzak kaldim simdi gordum gebelik takvimini cnm hamilemisin cok cok sevindim Rabbim.saglikla kucgaina almayi nasip etsin tedavi ilemi yoksa kendiligindenmi oldu bebis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…