Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimkide yuksekti o ihtimal tutmadi cin takvimi tuttu bitek :) 13 haftada kesinlesmisti bizim.cinsiyet merakla bekliyorum.haber ver cinsiyetide bize :)
Çin takvimi bende kız diyo :) bakalım ne olucak ben de merak ediyorum. O zamanlara bi gelelim bi öğreniyim hemen yazarım zaten yine buraya canım :)

Selamlar kızlar, igneden sonra regl günü 14.gun müdür? Net bilgi mi benim normalde 8 gün var iğnenin de 13.gunundeyim. Karın ağrım var. Adet olacak gibiyim. Nasıl bi yol izler bu? kendimi takip edemiyorum. Bu ilk iğnem, durumuma tam hakim olamadım ağrılar falan birbirine karıştı. Test yapayım mı şimdi sabahı beklemek şart mıdır? Çok sordum :)

Kuzum bu kasıklardaki dolgunluk hissi nasıl birşey. Bir de aşılamalardan sonra sana doktorun ilaç vermiş miydi

Yok canim vermedi gerek yok dedi. Ama bazi doktorlar veriyormuş. Sanki yumurtanin oldugu kisimda bir baloncuk vargibi olmustu.

Canim igne vuruldugun günu saymiyorsun. 13.günde idrarda cikabilir. Cikmazsada hemen umutsuzlanma 2gün sonra tekrarla.3 saat su tuketmeyip wc ye sıkısıncada yapabilirsin. 14.gun regli diye bir sart yok kisiden kisiye aydan aya degisiyor. Benim önceki ignelerde 17 18 16.günlerde olmustu.

Bana da vermedi ilaç falan bahsetmedi bile. 50 tane test alıp, sabah akşam bakasım var bu akşam da ilişki önerdi bize

Benim doktorum iliski vermemisti. Sen doktorunu dinle yinede. Canim fazla test yapip yipratma kendini. Zaten en erken ignenin 12.günu testlerde cikabiliyor. Bosuna moralini bozma. Ben dayanamam diye test almadim. Gecen aydan kalanlarla idare edicem. Birde okadar yiprandimki nasilsa negatif diye test yapmak istemiyorum. Gecen aylarda surekli test yapiyordum.

Her doktor ayrı takılıyor işte, benim 1 tane de ufak vardı. Belki onu düşünmüştür. Benim de 2 tane gebelik, 2 tane de ovulasyon testim var. Hem dayanamam gibi geliyor hem de test yapmaya korkarım gibi sonucu görmemek adına 8 ya da 9 mart gibi yaparım ben de. Zaten o aralarda 14. Gün oluyor iğneden sonra. Hayırlısı artık

Kizlarrrrrr o kadar heyacan yaptım ki özel kliniğe geldim eşim izin aldı sonuç 36
Yaa hadi hayırlı olsun çok sevindim canım varya gözlerim doldu yemin ediyorum darısı başımıza inşallah dua edin bizlere inşallah değerin artarak devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…