- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #21.741
Canım benm bu 5. Gebeliyim 4 var pıhtılaşma sıkıntım var.oyuzden çok panik yapiyorum
Canım daha çok erken değil mi 1 hafta bile olmadi henüz
Çin takvimi bende kız diyo :) bakalım ne olucak ben de merak ediyorum. O zamanlara bi gelelim bi öğreniyim hemen yazarım zaten yine buraya canım :)Benimkide yuksekti o ihtimal tutmadi cin takvimi tuttu bitek :) 13 haftada kesinlesmisti bizim.cinsiyet merakla bekliyorum.haber ver cinsiyetide bize :)
Kuzum bu kasıklardaki dolgunluk hissi nasıl birşey. Bir de aşılamalardan sonra sana doktorun ilaç vermiş miydiEvet canim bugun ignenin 6.günü. ama gecen kimyasalda 5 6.gunlerde kasiklarimda dolgunluk hissi ve igne batmasi olmustu.
Kuzum bu kasıklardaki dolgunluk hissi nasıl birşey. Bir de aşılamalardan sonra sana doktorun ilaç vermiş miydi
Selamlar kızlar, igneden sonra regl günü 14.gun müdür? Net bilgi mi benim normalde 8 gün var iğnenin de 13.gunundeyim. Karın ağrım var. Adet olacak gibiyim. Nasıl bi yol izler bu? kendimi takip edemiyorum. Bu ilk iğnem, durumuma tam hakim olamadım ağrılar falan birbirine karıştı. Test yapayım mı şimdi sabahı beklemek şart mıdır? Çok sordum :)
Canım aynı olacak diye birşey yok ki ama iyi düşünEvet canim bugun ignenin 6.günü. ama gecen kimyasalda 5 6.gunlerde kasiklarimda dolgunluk hissi ve igne batmasi olmustu.
Yaaaaaa çooook sevindim, artarak devam etsin inşallahKizlarrrrrr o kadar heyacan yaptım ki özel kliniğe geldim eşim izin aldı sonuç 36
Kizlarrrrrr o kadar heyacan yaptım ki özel kliniğe geldim eşim izin aldı sonuç 36
Bana da vermedi ilaç falan bahsetmedi bile. 50 tane test alıp, sabah akşam bakasım var bu akşam da ilişki önerdi bizeYok canim vermedi gerek yok dedi. Ama bazi doktorlar veriyormuş. Sanki yumurtanin oldugu kisimda bir baloncuk vargibi olmustu.
Bana da vermedi ilaç falan bahsetmedi bile. 50 tane test alıp, sabah akşam bakasım var bu akşam da ilişki önerdi bize
Çok sevindim canım inşallah artarak, sağlıkla devam ederKizlarrrrrr o kadar heyacan yaptım ki özel kliniğe geldim eşim izin aldı sonuç 36
Bugün 4Bendeki belirtiler 9. Yada 10.gunden sonra oldu bu arada hani ilk basta ne agri nede baska bi etki oldu yani etkileri cok onemseme cnm insallah hakkinda hayirlisi olur inslalah hamilesindir kacinci gunun bugun ignenin
Her doktor ayrı takılıyor işte, benim 1 tane de ufak vardı. Belki onu düşünmüştür. Benim de 2 tane gebelik, 2 tane de ovulasyon testim var. Hem dayanamam gibi geliyor hem de test yapmaya korkarım gibi sonucu görmemek adınaBenim doktorum iliski vermemisti. Sen doktorunu dinle yinede. Canim fazla test yapip yipratma kendini. Zaten en erken ignenin 12.günu testlerde cikabiliyor. Bosuna moralini bozma. Ben dayanamam diye test almadim. Gecen aydan kalanlarla idare edicem. Birde okadar yiprandimki nasilsa negatif diye test yapmak istemiyorum. Gecen aylarda surekli test yapiyordum.
Inşallah canım inşallahYaaaaaa çooook sevindim, artarak devam etsin inşallah
Amin canım insallah hepimize. Evet canı var o yüzden corasbin kullanıyorum doktora gidecem yarınAhhhh canim cok sevindimmmmm. Darisi bizim basimiza. Sende pirtilasma varmiydi hatirlayamadim varsa hemen önlem al. dua et bizede.
Aminn kuzumÇok sevindim canım inşallah artarak, sağlıkla devam eder
Yaa hadi hayırlı olsun çok sevindim canım varya gözlerim doldu yemin ediyorumKizlarrrrrr o kadar heyacan yaptım ki özel kliniğe geldim eşim izin aldı sonuç 36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?